keskiviikko 11. marraskuuta 2015

HOU HOU HOU, SIBELIUS-LUKION KUOROJEN JOULULEVY ON TULLUT!


Juuri niin! Viime talvena äänitetty ja suurilla tunteilla ja taidoilla varustettu Sibelius-lukion kolmen upean kuoron joululevy on nyt tullut. Levyllä laulaa siis tyttökuoro (jossa minäkin siis olen mukana, en tosin levyllä mutta...:D), sekakuoro ja kamarikuoro. Kerran olen kuunnellut sen nyt läpi ja on kyllä kultaa! 


Joten, haluatko levyn itsellesi? Jos mä oisin sä, niin todellakin sanoisin joo! Levy maksaa 15 euroa, ja niitä saa ostaa suoraan vaikka minulta. Ja jos ostat minulta, menee tuosta levyn hinnasta 10 euroa minun henkilökohtaiseen matkakassaani meidän tyttökuoron ensi keväistä San Franciscon matkaa varten, toisin sanoen jokainen mun myymä levy vähentää sitä summaa, jonka minä (mun äiti) joutuu lopupeleissä tuosta matkasta maksamaan. Ja vaikkei nyt mun matkan tukeminen kiinnostaisikaan, niin tuolla levyllä on sen verran upeaa kamaa kaikilta kuoroilta, että kannattaa ostaa! Jos kiinnostuit, niin laita ihmeessä viestiä vaikka sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen tai ask.fm:n kautta, ihan miten vaan viesti tulee perille. Tämän levyn myötä joulufiilis (ja pintaan nouseva rakkaus musiikkia kohtaan) on taattu!


Niin ja muuten, ensi viikon maanantaina 16.11. tyttökuorolla on yhteiskonsertti Vaskivuoren lukion tyttökuoron kanssa Vaskivuoren lukiolla Vantaan Myyrmäessä! Showtime 19:00, liput 10€ kipale, joita myös saa multa! Ovelta ei kannata ostaa, koska silloin rahat menevät Vaskikselle eikä mulle, eikä me suinkaan sitä haluta, eihän? ;) Ja kyseessä ei siis ole joulukeikka vaan ihan tavallinen kuorokonsertti, tervetuloa!

Tykkää Sibelius-lukion tyttökuoron Facebook-sivusta, niin pysyt aina kartalla meidän kuoron menoista ja meiningeistä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti