sunnuntai 23. joulukuuta 2012

hush, hush, darling.....

käytii eduskunnassa, tässä on
valtiosalin joulukuusi :)
Huhhuh ei oo tullukkaa kirjoteltuu pitkään aikaan! Oon kyl meinannu mut sit oon aina väsähtäny tai netti on pätkiny tai ei oo ollut kuvia jnejne... Ja on tapahtunu vaikka mitä enkä jaksa kirjottaa kaikesta nii kirjotan nyt vaa parist päiväst :) Tai katotaa nyt mitä tästä tulee....... (:

Ekaks: Jee joululoma!! <3 Ei kyl tunnu yhtää siltä, et olis loma, tiedän vaan, ettei huomiseks tarvii laittaa herätystä, mut en mä sen pidemmälle oo vielä päässy. Eilen oli koulussa joulukirkko ja sit todistusten jako = kouluun 8:00, päästiin 10:15, iha jees koulupäivä jos multa kysytään ;) Todistus oli aikas hyvä, parempi kuin odotin, yleensä opet antaa jouluna numeroita vähän tiukemman kaavan mukaan mut ei kyllä nyt näyttäny siltä :) Ainoo oli vaan se, että matikan numero oli pudonnut.... Mut mä syytän meidän opettajaa, joka on nyt ekaa vuotta tässä koulussa. Meidän ryhmässä kaikilla on menny entistä huonommin, ainakin melkein kaikilla, ja suurimmalla osalla tais numerokin pudota, vaikken mä nyt kaikilta ole kysynytkään :). Mut joo, äiti on mulle satasen velkaa tosta todistuksesta ;) Ja kyllä mulle aina raha kelpaa! Äiti muuten lupas, että se ostaa mulle järkkärin, jos pääsen Sibelius-lukioon....<3 Ja sinne mä meinaan päästä! Mä kyllä EHKÄsaan mun serkun vanhan järkkärin joululahjaks, niin mun täti ainakin vähä lupaili, mut ei siitäkään voi oikeen olla varma. Mut jos mä saan sen aikasemmin, ni pitää saada äiti suostumaan siitä, että se ostaa järkkärin sijaan videokameran KUN pääsen Sibikseen ;).Tokaks: Maailmanloppua ei tullutkaan! Sori kaikki te joita tää aihe alkaa pikkuhiljaa ärsyttää mut piti toi nyt sanoa ;). Heti kun kello näytti puoltayötä ja 21.12.2012 oli ohi, linkkasin mun Facebook-sivulle linkin Negativen Still Alive-biisiin :D Aattelin ihan nimen perusteella, että sopii hetkeen ;). Katottiin Kaislan kanssa 2012 se elokuva, kun tuli telkkarista (vaikka Kaislalla olis ollu se DVD:ki mukana;D), ja todettiin, että maailmanloppu tarkoittaa Yhdysvaltojen tuhoutumista (:

Leivottiin Kaislan kaa piparkakkutalo! Mun elämän ensimmäinen piparkakkutalo, ja se jopa pysyy pystys! Vaik oli se kyl kovan työn takana ;). Pari vuotta sitten yritin tehdä piparkakkutaloo, sillei että ostin ne valmiit palat kaupasta. En sit saanu sitä ikinä tehtyä, kun sain siitä sulasta sokerista palovamman sormeen... Tuli rakko :/ Tällä kertaa me kiinnitettiin ne palat sokerikuorrutteella :D. Mut joo, on se ihan hieno, mielenkiintonen ainaki! Siinä on
neljä ikkunaa, ja ovi raollaan, ja joku ukkeli
oven päällä roikkumassa, ja nainen seinässä kii sellasessa vakooja-asennossa, ja pihalla joulukuusi ja possu jotka pysyvät kovan työn tuloksena vihdoinkin pystyssä omin voimin.
Veriroiskeita on joka puolella sen verran, että ainoo mahdollisuus on, että tuolla on käyny sarjamurhaaja. Ovesta kun kattoo sisälle, siellä on keskellä lattiaa virheä kuorrutekasa :D. Hahhah on toi vaan nii hieno! Ja muuten kaikille tiedoks, sininen koristegeeli näyttää hammastahnalta, haisee hammastahnalta ja maistuu hammastahnalta. Ehkä se on hammastahnaa koristegeeliksi naamioituneena. Don't know....


Ostin Kaislalle joululahjaksi Becca Fitzpatrickin kirjan Langennut enkeli, joka on neliosaisen Hush, hush-sarjan eka kirja. No, se luki sen yhdessä päivässä, ja nyt jankkaa koko ajan, miten hyvä kirja tää on! (: Nyt mä luen tätä, ja pakko sanoo, että osasin ostaa hyvän kirjan :) Oon kyllä vasta puolessa välissä, mutta sanotaan, että kun lukemaan aloittaa, on hankala lopettaa(: Nytkään en voi lukea ku tätä pitää kirjoittaa... Onneks on vielä kolme osaa jälellä, tosin viimeisintä ei ole vielä suomennettu..... :P. Ja ihanaa, näistä kirjoista tehdään kans elokuvat! Vaikka nyt tuntuu, että kaikista vähänkin menestyneistä kirjoista tehdään elokuvia....(: Mut suosittelen! (jatko-osat Riitasointu (Crescendo), ja Hiljaisuus (Silence), viimenen osa englanninkieliseltä nimeltään Finale) <3.

Pakko vaan sanoa, että mä rakastan talvea. Tänään kävin Tiinan luona (katottiin Nälkäpeli, Haymitchin kommentit on nii hauskoi:D), niin sieltä palatessani jäin tonne ulos vaan seisomaan, hengitin syvään raitista ilmaa, kattelin ympärilleni, kun oli niin kaunista... Olisin halunnu jäädä siihen ulos vaan seisomaan, mut kello oli viittä vaille yhdeksän, äiti sanoi että kotona pitää olla yhdeksältä... Enkä olis
                                              oikeen jaksanu kävellä, ja olisin näyttäny tyhmältä, jos olisin vaan
Viisi legendaa -leffaeväät.... (Y) <3
 seisonu siinä :D. Nii menin sit vaan
sisälle... Mut oli siinä vaan niin ihanaa <3Kai tässä nyt oli taas tarpeeks tarinointia. Viisi legendaa oli hyvä leffa, joskin 3D turha, Jack Frost on hot :*, Lucia/Mikaela suuttui kun ei saanut kahviaan (-->) ja nyt me raiskataan sen aikajanaa oudoilla jutuillamme. Luterilaises joulukirkos on kivoja joululauluja, ainakin ne perinteiset, mut kyllä mä meidän ortodoksisista jumalanpalveluksista silti tykkään enemmän,
laulut kuulostaa niin hienoilta... :D Ja nyt varmaan meen nukkumaan, eli toisin sanoen luen Langennutta enkeliä niin kauan, ettei silmät pysy auki.  Hyvää yötä, hyvää talvea, hyvää lomaa, hyvää joulua, hyvää elämää, hyvää kaikkea! Jotenki on nyt niin onnellinen olo, ei mikään paina mieltä.... (:

terveisin
SS <3 (;

 
p.s. nyt alko oikeesti ärsyttää Fazerin kiristys... Suklaalevyt ennen 250g, nykyään 200g, kappalehinnassa ei mitään muutosta. Laskin, että aina ostamassani lempisuklaassani Fazerin pähkinäsuklaassa (siis se keltanen) kilohinta on noussut sellaset 3€.... Lievää kiristystä, jos voisin sanoa. Mut kai mun sitä on silti pakko ostaa, liian hyvää ;) <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti