lauantai 4. heinäkuuta 2015

Me ollaan mökillä!


Niin, vihdoin pitkän, pitkän odotuksen jälkeen me ollaan oikeasti mökillä! Ollaan nyt jo kolmatta päivää, jos totta puhutaan, mutta nyt vasta heräilen mökkihöperöilystäni blogimaailmaan. Mun piti hehkutella tätä mökkionnea, liplattavaa järveä ja ihania atomeja Lappeenrannan satamasta jo torstaina, mutta arvatkaas mitä kävi? Mä nukahdin - kuuden jälkeen iltapäivällä, ja heräsin aamulla 8:45 (ja kyllä, silti väsytti)! Ehkä vaikutti mun nukkumaanmenoaika, mutta aamulla tuntui, että olisi iltapäivä ja olisin vasta herännyt päikkäreiltä - pitkiltä, neljäntoista tunnin päikkäreiltä, mutta silti! Käytiin eilen sitten kaupungissa ostamassa mulle mun haaveilemat farkut (joista lisää toisessa postauksessa) ja mansikoita torilta. Ja kun kaupassa piti käydä, oli sen edessä posetiivari soittamassa ja ilmaisia makkaroita jaossa! Talk about summer :D


Ja sitä lämpöä on ollut! Oikeesti paras mahdollinen aika mökkeilyyn, kun ulkona on sellaiset ihanat 29 astetta. Mä väsäsin itselleni täkistä ja lakanasta makuupaikan nurtsille, jossa oon samanaikasesti voinut ottaa aurinkoa ja lukea psykaa. Muuten aivan upea ratkaisu, mutta muurahaisia ja hämähäkkejä joka paikassa... Äsken sain myös luettua loppuun Lauren Myracle, John Greenin ja Maureen Johnsonin kirjan Let It Snow, ehdottomasti suosittelen vaikka näin kesälukemiseksi, vaikka tapahtumat jouluun sijoittuvatkin :D

#derp #paleaf

Saa nähdä nyt, tullaanko kotiin tiistaina, niin kuin suunniteltiin, vai jo maanantaina, kun ilmeisesti näiden helteiden mielestä nämä kaksi päivää ovat Suomelle ihan tarpeeksi. Muutama päivä kumminkin ehditään kotona hengähtää, ja perjantaina mä lähden pitkästä aikaa taas Lällyyn! Voi mä oon odottanut sitä niin pitkään ja nyt enää kuus lyhyttä päivää, ihanaa!


Taidan nyt lopetella tähän, mun jutut vaan huononee, ja pieni valkoinen olento mun olalla sanoo, että pitäis sitä psykaakin lukea... Joten ihanaa kesäillan jatkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oispa meilläkin mökki! Pitää myös varmaan käydä lainaamassa tuo kirja, mielenkiinto heräsi sen verran :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kamalasti! Oikeastaan tää ei oo ees meidän mökki, vaan meidän tädin, mutta täällä me silti aina hengaillaan :) ja suosittelen ehdottomasti, aivan mahtava teos! Sitä ei oo vielä suomennettu, mutta sen verran helppoa kieltä oli, ettei tarvinnut edes jäädä miettimään että hei tää onkin englantia, vaan tosi sujuvasti meni :)

   Poista