torstai 9. heinäkuuta 2015

Akat kaupungilla

Tänään meillä oli superhauska päivä kunnon naisporukalla! Aamulla onnistuin raahautumaan suihkuun ja sieltä pois kaksikymmentäminuuttia ennen lähtöä, mutta jotenkin onnistuin saada hiukseni melkein kuiviksi ennen lähtöä, ties mitä tapahtui. Nähtiin keskustassa, tarkoituksena käydä kiertelemässä Hietsun kirppiksellä. Kateltiin Anttilassa (ja vähän muuallakin) kenkäsiä, huomattiin että vähän satelee, ja käytiin syömässä kirpparin sijaan.


Syöminkien jälkeen jatkettiin ostoskiertelyä. Tutustuttiin Stockan tarjontaan, soviteltiin alefarkkuja, ihailtiin juhlamekkoja ja niin, niitä kenkiä. Ja laukkuja. Kateltiin me Aleksi 13:ssakin niitä kenkiä ja laukkuja. Juteltiin ja naurettiin, haaveiltiin rikkauksista. Mitäs me akat muutakaan! 


Oltiin jo lähdössä pois päin, käväistiin vielä Crocsin kautta. Olin pitkään haaveillut yksistä heidän kengistään, ja viime viikolla olinkin niitä käynyt sovittamassa. Silloin ei kuitenkaan mun kokoa ollut, ja harmitti ihan hirveästi lähteä tyhjin käsin pois, varsinkin kun liikkessä oli alet ja mun jalat tekivät kuolemaa liian pienissä Consseissa. Nyt mun piti kuitenkin käydä kurkistamassa, ja heti ensimmäinen käteen osunut pari oli mun kokoa! Sovitin ja ne olivat täydelliset, ja totta kai alennuksessa. Joten nyt olen erittäin onnellinen uusien Crocsien omistaja, ja mikä parempaa, mulla on vihdoin oikeat kunnon kesäkengät! Noista kengistä kirjoitan sitten tarkempaa postausta leirin jälkeen, kun on aikaa ja vähän käyttökokemuksiakin. Cesca napsaisi vielä kerrankin onnistuneet asukuvat (kiitos!!!!), ja lähdettiin kotia päin.


Niin, huomenna onkin jo leirille lähtö. Herätys kuudelta, metro menee 6:45, bussi Lällyyn 7:20. Onneksi kuitenkin suunnittelin ehtiväni ottamaan torkut ennen leiriläisten tuloa, ellei meille sitten keksitä jotain muuta puuhaa. Takaisin tulen siis ensi viikon perjantaina, ja uutta postausta kirjoittelen varmaan sitten lauantaina. Mutta älköös huoliko, mä olen kirjoittanut luonnoksiin valmiiksi kaksi kokonaista postausta, joten ei tämä sivusto ihan kokonaan leiriviikoksikaan hiljene! Maanantaina totta kai Narniailua tämän päivän asusta (ehkä jo sunnuntaina!), ja myöhemmin mun osallistuminen yhteen blogeissa viime aikoina liikkuneeseen haasteeseen. Mutta mun puolesta hyvää viikonloppua teille kaikille jo nyt hyvissä ajoin, toivottakaa mulle onnea huomisaamulle, kun tuo aikaisin herääminen ei ihan mun parhaisiin puoliin kuulu..:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti