tiistai 14. heinäkuuta 2015

Niin tämmönenkin blogihaaste täällä kiertää

Mä oon sivusilmällä huomannut monissa ns. "pikkublogeissa" kiertävän viime aikoina The Liebster Award -haasteen. Sen tarkoituksena on antaa näkyvyyttä pienemmille blogeille ja kaikille uutta mahdollista luettavaa. Sääntöjen mukaan haasteen vastaanottava bloggaaja ensin kiittää sitä bloggaajaa, jolta haasteen on saanut, vastaa tämän antamaan yhteentoista kysymykseen, ja keksii itse uudet yksitoista kysymystä, johon haastaa yksitoista bloggaajaa  vastaamaan. Mä en ikinä uskonut tähän haasteeseen ottavani osaa, ihan vaan koska en ajatellut sen osuvan mun kohdalleni (ja niin koska massaa hehe :D). Mutta kappas vaan, kun yksi päivä mulle kolahti kommentti, että Kiia-Sofia oli blogissaan heittänyt mulle tämän kyseisen haasteen, niin kai se on pakko ottaa vastaan!

1. Mikä on ensimmäinen asia minkä teet aamulla? Jos nyt rehellisiä ollaan, niin varmaan nukahdan uudestaan! Arkiaamuina torkun ainakin puoli tuntia, ja lomapäivinäkin varsinaisen heräämisen jälkeen pitää sängyssä makoilla vielä puoli ikuisuutta, jos uni vielä sattuis tulemaan. Sitten lopulta, kun päätän herätä, kurkkaan kännykän (ärsyttävääää), ja kerättyäni tarpeeksi voimia ylösnousuun menen vessaan pissalle ja hampaidenpesulle, mä en pysty tekemään yhtään mitään ennen kuin olen pessyt hampaat!

2. Lempielokuvasi? Mä en ole ikinä oikein osannut mainita mitään tiettyä lempileffaa, mutta kyllä tähän pitää todeta, että Camp Rock on aika paras. Siis se eka, kakkonen on täyttä kuraa. Myös Poika raidallisessa pyjamassa on superhyvä, vaikka aina alkaa itkettämäänkin jo alkumusan aikana!


3. Mikä kesässä on parasta? Loma. Vapaus. Nukkuminen. Se, että saa tehdä melkein mitä huvittaa, eikä ole mitään tiukkaa ohjelmaa joka päivä ja ainaista nytkinmunpitäisollatekemässäjotainmuuta-tunnetta. Ja onhan se aurinko ja lämpökin aika ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa helle tule takaisin!!!

4. Onko sinulla yhtäkään muistoa jonkun julkkiksen seurassa? Lauloin vajaa vuosi sitten Finlandia-hymniä keskustan Akateemisessa kirjakaupassa Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa. Lisää siitä TÄÄLLÄ.

5.  Millainen olisi täydellinen ilta? Äh en mä tiedä. Kotona oman rakkaan kanssa, jotain superhyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Siis että vois vaan maata sängyllä pää toisen kainalossa ja jutella koko yö kaikkea diippiä, omakotitalon vessan seinien väriä ja lasten nimiä :D (mutta mä veikkaan ettei mun ilta 31.7. Tampereen Ratinalla muutaman kymmenen tuhannen parhaan kaverini ja Nightwishin kanssa hirveesti tolle mun unelmaskenaariolle häviä.)

6. Kadutko mitään? Aina silloin tällöin. Yritän olla tekemättä asioita, mitä tulen katumaan, ja jos jotain ikävää sattuu tapahtumaan, niin en jaksa niitä jäädä sen kummemmin pohtimaan, menneille ei kumminkaan mahda mitään.

7.  Onko sinulla lempinimiä? Riippuu keneltä kysyy :D Ei varsinaisesti käytössä yhtään, mutta on musta käytetty muun muassa nimityksiä Sannuli, Sannukka, Santtu (tuun katkasee sun niskat jos joskut käytät tota mur) ja tuo blogin nimessäkin oleva Pannari, jonka mukaan tosiaan uudelleennimesin blogini!


8. Pidätkö lapsista? Pidän! Oon ollut seurakunnan lastenleireillä töissä ja tarhassa tetissä ja just kuukauden kesätöissäkin, seuraan Askissa kaiken maailman (teini)äitejä ja rehellisesti sanottuna kaikki mun aktiivisesti seuraamat blogit ovat perheblogeja. Valehtelisin jos väittäisin, ettei aina välillä pieni vauvakuumoinen koputtelisi olkaa! Mutta älkää pelätkö, en mä vielä toteuttamaan ole ryhtymässä :D

9. Kuinka usein vilkaiset peiliin päivässä? Riippuu missä oon. Mökillä oli järkyttävää huomata, etten ollut moneen päivään peilaillut juuri yhtään, siellä kun oli tasan yksi, ehkä kännykän ruutua vähän isompi peili, seinällä mun pään yläpuolella. Mutta jos kaikki kauppojen näyteikkunat ja auton peruutuspeilit lasketaan, niin ehkä vähän liian monta... :D

10. Omituisin ruoka mitä olet maistanut? En mä osaa sanoa, mikä olisi jotenkin omituista. Etanoita olen maistanut, mutta ne oli oikeastaan aika hyviä. Bernie Bottin jokamaunrakeet oli kyllä aika mielenkiintoisia, räkään ja oksennukseen ei uskallettu kajota, mutta tulihan siinä muun muassa ruoho ja mustapippuri kokeiltua. Jälkimmäinen oli aika, tota... ärhäkkää!


11. Kuinka usein matkustelet? Kun mä olin pieni ja mun vanhemmat olivat vielä yhdessä, reissattiin me tosi paljon ympäri maailmaa. Sen jälkeenkin oon sekä äidin, iskän ja koulunkin kanssa matkustellut, mutta kun ikää tulee lisää niin on se aika paljon nyt vähentynyt! Viimeksi kävin äidin kanssa Thaimaassa puolitoista vuotta sitten, "itekseni" koulun kanssa Pariisissa toukokuussa, jos ei nyt näitä satunnaisia Tallinnan- ja Tukholman-matkoja oteta huomioon. Monta kertaa oon yrittänyt listata kaikkia niitä maita, missä oon käynyt, ja kyllä niitä yli kaksikymmentä ainakin on, ja välilaskut siihen vielä päälle. Syksyllä taas uusi maa, jos lähden kuoron kanssa Romaniaan, ja ensi keväänä toinen uusi maa, toisen kuoron kanssa olisi reissu San Franciscoon! Niin ja siihen vielä ainakin yksi Lontoon-matka seuraavan vuoden ajalle. Mistä tulikin mieleen, tarviin isomman matkalaukun.


Mä en nyt jaksa haastaa ketään tähän (osittain ehkä just siksi, että kaikki mun seuraamat blogit ovat niitä monen tuhannen lukijan palkittuja perheblogeja), enkä liioin keksiä uusia kysymyksiä. Mutta jos siellä nyt tätä lukee joku onneton bloggaaja, joka ei tätä haastetta vielä ole omalta osaltaan toteuttanut, niin kaikin mokomin, heitän haasteen teille! Voitte vastata näihin samoihin kysymyksiin, tai vaikka keksiä itsellesi ihan omat kysymykset! ❤

1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista