keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #6 : Mä en enää koskaan pese pyykkiä

Okei näköjään maanantait ovat osoittautuneet mulle tosi huonoiksi bloggauspäiviksi, ja nämä asupostaukset siirtyvät vähän liian usein ei tiistaille, vaan keskiviikolle. Ehkä tästä lähin sovitaan, että uusi Kurkistus Narniaan -postaus tulisi aina alkuviikosta, pyrkien kuitenkin siihen samaan maanantaihin. Mutta elkääs silti ihmetelkö, jos ne aina välillä siirtyvät sille hyväksi havaitulle keskiviikolle.

Ja niin, ne kirppisvaatteet, mitkä ostin reilu viikko sitten? Kyllä mä niitä olen käyttänyt, mutta eri asia on saada ikinä ketään ottamaan kuvia mun puolesta. Onneksi yksi kesäinen iltapäivä mökillä nakitin äidin ottamaan yhdet kuvat (vaikka eivät kyllä mitkään parhaat mahdolliset, sorry mom!<3) tästä yhdestä paidasta, jonka eurolla sieltä Aleksis Kiven kadulta bongasin. Ihana valkoinen raidallinen löysä t-paita, joka ikävä kyllä kellertää hieman mun olemattomien pyykinpesutaitojen takia :D. Vaikka löysät paidat ovat ihan parhaita, on toi ehkä vähän jopa liian iso munlaiselle pikkutytölle. Mutta ihana paita se on päällä!

Paita kirppis // Shortsit Seppälä

En muuten ehkä kestä tota mun mökkilookia, ei meikkiä, likaiset hiukset ja maailman pahin derp-ilme naamalla! Ylihuomenna mä lähden vihdoinkin Lällyyn, ihanaa! Tosi ikävää on vaan se, että jotta ehdittäisiin kymmeneksi sinne, on meidän ainoa vaihtoehto mennä Kampista 7:20 lähtevällä bussilla... (eli jos joku leirille tulossa oleva näkee tämän, kaksi työntekijää olisivat kyytiä vailla. täänks!) Yritän nyt tehdä muutaman postauksen valmiiksi luonnoksiin, ettei koko päälle viikkoa, minkä leirillä oon, olisi tämä blogi ihan hiljainen. Siellä kun ihan hirveästi ei ole kirjoitteluaikaa, saati nettiä! Muutenkin tolla mun vanhalla, lagisella koneella on äärimmäisen rasittavaa kirjoittaa mitään, kun yhden lauseen kirjoittamiseen saattaa mennä pari minuuttia, ja netti lähtee koko ajan. Voi, kunpa olisi rahaa ostaa uusi, ehkä sitten joskus..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti