sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Välipäiviä

Perjantaina palasin kotiin viikon Lälly-reissulta, ja nyt parin päivän "lepäilyn" jälkeen on ihana vihdoin päästä taas kirjoittelemaan tänne. Takana mahtava leiri, meni paljon paremmin mitä osasin odottaa! Mahtava työporukka ja ihanat leiriläiset, viikko täynnä naurua, laulua, ihanaa ruokaa, kiinnostavia keskusteluja, draamaa, paniikkia ja upeaa yhteishenkeä. Leiri huipentui eilen leirin päätösliturgiaan Uspenskiin, jonka jälkeen vedettiin vielä pari leikkiä kirkon pihalla, taisi turistit ja vieraat olla vähän ihmeissään! En malta odottaa, että ensi vuonna toivottavasti pääsen taas kripalle, silloin tosin jo ohjaajaksi! Lälly-ikävä ei tosin ole hirveän kova tällä hetkellä, keskiviikkona nimittäin takaisin, kun alkaa praasniekkaleiri (kyseessä on perheleiri, joten tervetuloa, jos kiinnostaa!). 

Tänään oli mukavan leppoisa päivä. Käytiin kaupungilla, tein taas ihanan kirppislöydön (siitä viikon päästä blogissa!), ja äiti lähti Crocsin liikkeestä mukanaan tasan samat kengät, mitkä mä ostin itselleni viime viikolla - samassa koossa ja värissä vieläpä. Mun omani onnistuin jo likaamaan Lällyssä, ja vahaakin tippui kengälle. Olisin halunnut toisetkin Crocsin kengät, ihanat rakkaussandaalit, mutta niitä äiti ei enää suostunut ostamaan, kun alennuksenkin jälkeen maksoivat 35 euroa. Ehkä vielä joskus...!


Pieni paniikki alkaa iskeä, kun ylppäreihin on enää seitsemän (?) viikkoa, eikä lukeminen oo vielä missään parhaassa vauhdissa. Ehkä pitäisi nyt lopettaa siis tähän ja alkaa panostus (tai jatkaa Plague Incin pelaamista - maailman tappaminen on hauskaa!). Huomenna mennään Sadun kanssa ihailemaan Linnean kissanpentuja, siitä lisää myöhemmin ;) Adios! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti