maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #8 : Raidallinen

 Paita kirppis // Neule Prisma // Farkut Only // Kengät Crocs // Laukku Marimekko


Tästä on nopeasti muodostunut mun luottoasu. Paita on siltä parin viikon takaiselta kirppisreissulta (hintaa oli 1,50€, kallein kaikista), uudet ihanat farkut Onlysta, kerrankin sopivan tiukat ja lyhyet mulle, neule viime kesän löytö Viikin Prismasta, ja vilahtaahan kuvissa mun uudet (ja jo likaantuneet) Crocsit! Tämä on vaan niin tyylikäs ja silti yksinkertainen asu, tummansininen ja valkoinen toimii aina, raidat myös. Ekaa kertaa myös lähdin ulos hiusdonitsin kanssa! Mulla on niin pitkät hiukset, etten ole koskaan oikeasti osannut käyttää sitä järkevästi. Nytkin vain rullailin pitkät latvat tohon ympärille vähän hölmön näköisesti. Nyt vinkkiä muilta pitkähiuksisilta, miten käytätte hiusdonitseja?

Tänään oli superhauska päivä. Käytiin Kaislan kanssa katsomassa Minion-elokuva, ja illalla käväisin Linnean luona moikkaamassa hänen ihania viisiviikkoisia kissanpentuja! Heistä ihanuuksista lisää huomenna, stay tuned (mutta jos et jaksa odottaa huomiseen, voit käydä helpottamassa kissakuumetta mun Instagramissa, nimimerkki on @sannalovesfood ja siellä on kuvaa kaikista kolmesta pennusta!). 

Öitä kaikille ja huomiseen! ♥

2 kommenttia:

  1. Anteeks mut mitä tyylikästä sä näät tossa asussa? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just sitä, mitä tekstissä sanoinkin! Hillityt, kauniit värit, jotka sopivat yhteen, ihanat raidat ja pitsimäinen neuletakki, ja lisäksi vaatteet vielä istuvat hyvin! Ikävää, jos ei sun silmää miellytä, mut mä tykkään ja sehän on kaiken tarkoituskin :)

      Poista