tiistai 28. heinäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #9 : Pugs!

Taas tullut pidettyä pientä taukoa blogista, mutta heti kun sivun taas aukaisi, alkoi pää tulvia ideoita! Lauantaina tulin tosiaan Lällystä kotiin, ja nyt oon pari päivää lähinnä katsonut Frendejä (hihi). Ylppäreihin luvussakin olen edistynyt, nyt jo toinen psykan kirja menossa. Ajattelinkin tehdä jonkunnäköisen yo-valmistautumispostauksen, kiinnostaisiko? Tulossa myös postausta niistä mun Crocseista, ja varmaan parikin uskontopostausta. Perjantaina on jo Nightwishin megakonsertti Tampereen Ratinan stadionilla (onko kukaan teistä sinne tulossa? Jos on, niin tulkaa nykäisemään hihasta!), joten luonnollisesti siitä jonkunnäköistä julkaisua varmaan ensi viikon puolella. Jotain ideoita mulla oli vielä lisäksi, mutta en mä niitä nyt vaan muista!


Niin, entä sitten tämä postaus? Mun yksi lempipaidoista, bongattu Tukholman H&M:stä (tai no, yhdestä niistä) tammikuiselta risteilyltämme. Maailman söpöin doge jolla on rillit ja parlez-vous français. Tässä rikoin vähän mun "ostan paitoja joissa mainitaan vain sellaiset paikat, missä olen käynyt" -politiikkaa, mutta hei, kävin Pariisissa kuitenkin muutaman kuukauden myöhemmin joten ehkä se riittää tällä kertaa! En myöskään olisi ostanut tätä, ellen osaisi itse ranskaa ja oikeasti ymmärtäisi, mitä paidassa sanotaan. Mut mä osaan, ja tää paita on ihana!

 Paita H&M // Farkut Only // Neuletakki Pull&Bear

Hehheh tuli taas vähän leikittyä itselaukaisimella, kun en vain jaksanut odottaa toista päivää että saisin jonkun ottamaan kuvia mun puolesta! Tänään oon kattonut varmaan joku miljoona jaksoa Frendejä (ja vähän Hannah Montanaa plus High School Musical ykkösen, kiitos Netflix!), joten taidanpa painua no, katsomaan lisää Frendejä... Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti