torstai 9. heinäkuuta 2015

Kurkistus Narniaan #7 : Pöllöbuumi ja jotain äidiltä "lainattua"

Mä rakastan neuletakkeja. Mun mielestä niitä ei voi olla koskaan liikaa, ja shoppailureissuilla mun sormet aina hiplaa jokaista mahdollista neuletakkia, oli se kuinka ruma tahansa. Neuletakeissa ei haittaa, vaikka kokolappu olisi vähän sinne päin eikä vaate istuisikaan ollenkaan. Tärkeintä on, että se tuntuu mukavalta päällä, plussaa se, että väri sopii muuhun asuun.


Mun käyttämistä neuletakeista siksi varmaan puolet ovat mun äidin omistamia. Äidillä on muun muassa yksi mulle aivan järjettömän iso mutta ah-niin-ihanan värinen ja muotoinen liila neuletakki, jonka helma on epätasainen. Mä olen kokoa S ja tuo kyseinen neuletakki varmaan XXL, mutta mä käytän sitä silti, se on ihana! Mutta tän päivän asussa (joka oikeastaan oli viime torstain shoppailureissun asu) on eri neuletakki. Kyllä, äidin. Ei liila, vaan ihanan rauhallinen tummansininen. Tämäkin on varmaan kokoa XL, mutta kangas on niin ohutta ja helma niin lyhyt, ettei tämä edes näytä mun päällä kovastikaan liian isolta! Vaikka kuvissa ei sitä näykään, neuletakin selässä on ihanaa kuviointia (ja mähän tunnetusti rakastan kaikkia vaatteita, missä selässä on yhtään mitään jännää!), ja neutraalin värinsä ansiosta tämä neuletakki sopii varmaan mihin tahansa asuun.

Neuletakki Marks & Spencer (äidin) // T-paita Vero Moda // Housut Bershka // Kengät Converse // Kello Ur&Penn (Regal)

T-paidan ostin viime talvena, oli yksinkertaisesti ihan pakko, kun näin ton ihanan pöllön! Ja nuo kengät, hirveästi olen taas viime aikoina saanut kehuja niiden väristä, ja niin ne ovat niin ihanan väriset, mutta likaiset ja ihan hajalla! Ehkä voisi heittää pesukoneeseen niin ainakin värit kirkastuisi, pelkään vaan, että pohja lähtee samalla irti. Ja hei, nämähän ovat mun ekat asukuvat mun ihanan uuden kelloni kanssa! Nopeasti on tottunut siihen, ettei tarvitse ottaa kännykkää esiin kelloa katsoakseen, heti tuntuu oudolta kun ei sitä ranteessa olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti