perjantai 6. syyskuuta 2019

Ensimmäinen rantapäivä


Mä olin jo ihan luopunut toivosta sen suhteen, että tänä kesänä pääsisin viettämään todellista rantapäivää. Toki jo juhannusviikonloppuna piipahdettiin Kuusijärvellä, mutta merenrannat mulla tuntuvat jäävän melkein joka kesä välistä.


Sitten tuli elokuun loppu ja syyskuun alku eikä lämpimät päivät olleetkaan meitä täysin hyljänneet. Ja niin meillä kävikin niin onnekkaasti, että viimeisenä lomapäivänämme, syyskuun ensimmäisenä päivänä, lähdin tämän kesän ensimmäisen kerran meren rannalle viettämään päivää.


Auringossa oli lämmin, varjossa vähän vähemmän. Meri oli kylmä ja sinne pulahtaminen olisi multa vaatinut vielä vähän helteisempää ilmaa. Eväitä oli enemmän kuin tarpeeksi ja seurakin oli ihan kelvollista. Mikä kelvollinen kesäpäivä, kyllä vielä syyskuussakin ehtii!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Siis en kestä ku just alkuviikosta ite postasin syksypostauksen ja sit sulla on vielä ihan kesärantameiningit täällä :D Mut ihanan kesäiset kuvat, ja kiva että rantapäivä onnistui noin nätillä kelillä vielä syyskuussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toi ehkä kuvastaa meitä täydellisestä, sä intoilet syksystä heti kun vaan mahdollista, ja mä pidän kesästä kynsin hampain kiinni :D kiitos Linda, ei kyllä olisi arvannut että on jo syyskuu <3

      Poista