sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Antaa rintojen roikkua vaan


Mä en usko olevani läheskään ainoa, joka on elämässään pitänyt rintsikoita ehdottomana osana asua kuin asua. Ainoa, joka ei astu ovesta ulos peittämättömillä ja tukemattomilla tisseillä, tai joka sen kerran, kun päätyy ihmisten ilmoille ilman rintaliivejä, yrittää kaikin mahdollisin keinoin viedä huomiota pois läpipaistavista nänneistä. Ainoa, joka ei ole pitänyt rintsikattomuutta edes vaihtoehtona.


Ehkä parin viime vuoden aikana mun tyyli on kokonaisuudessaan muuttunut suuntaan, jossa ennen kaikkea arvostan mukavuutta ja käytännöllisyyttä yhdessä ulkoisen olemuksen kanssa. Sama näkyy myös rintaliivivalinnoissa. Mulla on nykyään käytössä lähes ainoastaan urheiluliivejä, perinteiset kaarituelliset kaivan kaapista tuurilla ehkä kerran kuussa. Mutta ennen kaikkea nykyään mulla on vaihtoehtona myös jättää rintsikat kokonaan pois, jos nyt satun sillä fiiliksellä olemaan.

Tähän väliin huomauttaisin, että mullakaan ei ole maailman pienimmät tissit. Osa ongelmaa onkin, ettei mulle löydy tavallisista vaatekaupoista kivoja rintsikoita, kun kuppikoko on ihan liian iso ympärysmittaan verrattuna. Samalla tietysti en mä omia rintojanikaan kuitenkaan järin isoiksi kutsuisi, joten tietysti massan kasvaessa myös ongelmat ja pukeutumiskysymykset muuttuvat. Voin siis puhua vain omasta puolestani, ja monille rintsikoiden käyttö on enemmänkin kuin ulkonäköasia.


Myönnettäköön, en mäkään kuitenkaan ihan joka tilanteeseen ilman rintaliivejä lähtisi. Mutta siinä missä usein rintsikat unohtuvat mökillä tai laiskoina kotipäivinä, on se ihan ok myös lähteä kaupoille tai vaikka ystävän kanssa syömään ilman täydellistä asunvaihdosta. Lisäksi joidenkin vaatteiden kanssa on jopa parempi vaihtoehto, kun ei ole ylimääräisiä kerroksia häiritsemässä. Huppareiden ja muiden kanssa puolestaan ei eroa välttämättä edes huomaa.


Rintsikattomuus voi olla ihanaa ja rentoa, ja täysin normaalia. Näissäkin kuvissa sen huomaa aivan selvästi, ettei mulla paidan alla ole mitään, mutta mua se ei haittaa. Hameen kanssa puolestaan oli vähän mielenkiintoisempaa, mä nimittäin olen viime aikoina niin tottunut midimittaan, että oli ihan superoutoa olla näin lyhyessä hameessa. Asusta kokonaisuudessaan tykkäsin kuitenkin ihan kympillä, pikkuvikoja tai ei!


Mä en tiedä, oliko tällä postauksella tarkoituksena olla mitään isompaa sanomaa. Halusin vain tulla näiden kuvien inspiroimana muistuttamaan, että välillä voi olla ihan varteenotettava vaihtoehto jättää rintsikat alta pois. Varsinkin, jos tuntuu, että rintsikat ovat aina huonosti ja niitä pitää jatkuvasti olla säätämässä, ei kai siinä mitään menetettävääkään ole, jos kerran antaa tisseille vapauden. Jokaisella ihmisellä on nännit, miksi naisten pitäisi uskotella jotain muuta?

Millaisia rintaliivikäyttäjiä te olette?

Kameran takana ihana Maria


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

23 kommenttia:

 1. Itse pikkutissinä olen jättänyt rintsikat pois lähes kokonaan! 🤣 päälle sattuu yleensä ne pelkät pitsiset rintaliivit jotka eivät purista mistään, mutta tukevat hieman ja ns. tuovat rinnan muotoa paremmin esille jos näin voi sanoa 😄 Vaikka postauksessa ei ollut sitä isompaa sanomaa niin oli sillä silti paljonkin sanottavaa! olet upea! 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Siinä mä todella kadehdin kyllä teitä pikkutissisiä, koska mä en vaan löydä itselleni söpöjä ja rentoja pitsiliivejä! Vuosia oon kattellut ja yhdet ihanat tulivatkin vastaan, mutta niidenkin olkaimet puristivat niin ei onnistunut :(

   Poista
 2. Kuulun itse juuri niihin, jotka eivät osaa olla edes kotona ilman rintsikoita. Toisaalta olen jo moooonta vuotta sitten lakannut käyttämästä lähes kokonaan kaarituellisia rintsikoita, sillä arvostan aivan liikaa (tai ehkä juuri sopivasti) mukavuutta. Käytänkin nykyään pääasiassa urheilurintsikoita tai muita kaarituettomia rintsikoita. Oon ihastunut sellaisiin "läpysköihin", jotka ei tunnu päällä yhtään miltään :) Pienitissisenä suurin juttu mulla oli kaarituettomiin siirtymisessä se, että se sai mun tissit näyttämään vielä entistäkin pienemmiltä. Yllättävän nopeasti sitä kuitenkin tottuu siihen miltä näyttää, ja nyt en vaihtaisi omia tissejäni mihinkään <3 Ps. tosi hyvä postausaihe! Oot rohkea.

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tosiaan nykyään juuri kaikenlaiset huomaamattomat urheiluliivit aina päällä, koska ne on juuri niin mukavia!:D ja mua taas ei haittaa ollenkaan, että ne saa mun tissit näyttämään pienemmiltä, vasn ehkä jopa päin vastoin! Ja kiitti ihana Ilona ❤❤

   Poista
 3. Itse käytän rintaliivejä äärettömän harvoin. En vain oikein onnistunut löytämään liivejä, jotka eivät aina jossain kohtaa alkaisi puristaa, hangata tai hiertää jostakin, tai joiden olkaimet eivät valuisi. En vaikka osa liiveistä tuli hankittua varta vasten liivikaupasta myyjän avustuksella. Niinpä jossain vaiheessa vain lakkasin käyttämästä niitä. Nykyään asiaa ei sen kummemmin edes ajattele. Kaapissa on yhä parit liivit, jotka saatan kaivaa esille juhlapukeutumisen yhteydessä, mutta harvemmin muuten. Ja kun asia on itselle niin arkipäiväinen, ei itsellä ole yhtään sen isompi kynnys lähteä rintsikatta esimerkiksi kaupungille, kuin mennä sinne meikkaamattomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi on niin totta, mun on niin vaikeeta löytää itselleni sopivia ja mukavia rintsikoita, että helpompi olla vaan ilman! :D

   Poista
 4. Kotona saatan oleskella ilman liivejä, mutta muuten aina rintsikat päällä. Käytän normaaleja kaarituellisia rintsikoita, mutta markettien rintsikat ei mulle kertakaikkiaan sovi, ostan siis kalliita merkkiliivejä. Onhan se tietty rahanmenoa, mutta näin olen löytänyt niin ihania rintsikoita, että ihan oikeasti ei huomaa lainkaan rintsikoita!

  🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on ihanaa et on löytänyt täydelliset rintsikat! Sitä päivä itsekin odotellessa :D

   Poista
 5. Aamen, just näin! Mä oon sun kanssa täysin samaa mieltä, mielummin oon nykyään kokonaan ilman rintsikoita. En myöskään käytä enää juurikaan kaarituellisia liivejä, koska ne jotenkin ahdistaa... Mun tyyli on myös muuttunut mukavampaan suuntaan, eikä vaatteilla oo kauheesti väliä, puhumattakaan rintsikoista. Kotona voi ihan hyvin olla ilman!

  VastaaPoista
 6. Allekirjotan kyllä, et kotona voi olla ilman liivejä, koska siellä ollaan yksin tai tuttujen ihmisten kanssa, mutta julkisille paikoille en menisi koskaan ilman liivejä 🙈 poikkeuksena juhlamekot, joissa on niin hyvät toppaukset, ettei eroa huomaa 👍 ehkä liivittömyys on juttu, joka muuttuu joskus, mutta tällä hetkellä ainakin tuntuisi todella lapsekkaalta hillua ilman rintsikoita 😂 toki näyttää olevan suosittu trendi 18-20-vuotiaiden keskuudessa, joten olen vähän liian vanhakin siihen - enkä kyllä muutenkaan ole ymmärtänyt koskaan kaikkia muotivillityksiä 😂 mutta kukin tyylillään, eihän se keneltäkään ole pois käyttääkö vai eikö 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuokin, jokainen saa pukeutua just niin kuin itse tahtoo! ❤

   Poista
 7. Oon aina ollut pikkutissinen joten mulle ei tuota ongelmaa olla ilman rintsikoita. Nykyisin työ on varmaan ainoa jolloin jaksan laittaa rintsikat päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm joo välillä kyllä on helpompaa kun on vähemmän tissiä kannettavana!:D

   Poista
 8. Tää kyllä rohkaisi itseäkin olemaan joskus ilman rintsikoita! Kaarituettomat liivit tuntuvat myös paljon paremmilta päällä kuin kaarituelliset, mutta nekin voisi joskus jättää alta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! Tietenkään ei kenenkään tarvitse rintsikoita väkisin pois jättää, mutta hyvä on muistaa että se on oikeesti ihan vaan omasta fiiliksestä kiinni!:)

   Poista
 9. Itse voin ihan hyvin olla kotosalla ilman rintsikoita, mutta taas sitten johonkin lähtiessä pyrin laittamaan rintsikat. TOKI on niitäkin päiviä, kun ei kiinnosta p*skaakaan että miltä näyttää niin rintsikat myös "unohtuu". Rintani ovat suht isot ympärysmittaan verrattuna itsellänikin, joten hankala löytää rintsikoita. Semmoisia koko rinnan peittäviä ei ole oikein siinä koossa mikä minulle menee, ja "puolikkaissa" kupeissa on tunne koko ajan että rinnat pursuaa..Ja osittain niin onkin..Kai se on sitten sitäkin, että en löydä sitä oikeaa kokoa itsellen tai niitä oikeanlaisia rintsikoita, koska niitä on yllättävän harvassa..Käytänkin varmaan 3 vuotta vanhoja, jotka ovat aika pienet mutta silti hyvät, tukevat erilailla vain koska kuppi on koko rinnan peittävä. Ehkä pitäisi alkaa etsimällä etsiä niitä kunnollisia. Liiviliikkeeseen en haluaisi mennä, koska sieltä ostanut muutamat, ne menivät tasan sen vuoden pari, ja sitten ne ovatkin jo rikki/pienet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas vierastuttaa ajatus liiviliikkeistä, ja ihan rehellisesti voin sanoa etten kehtaa sellaiseen mennä :D toinen on myös se, etten oikeasti viitsi käyttää kahtakymppiä enempää rintsikoihin. Mä kaipaisin omaan valikoimaani jotkut söpöt ja rennot pitsibraletet, mutta mun koossa se on vaan ihan mahdottomuus!

   Poista
 10. Kotona tykkään olla ilman rintsikoita, mutta ulos lähtiessä oon harvoin ilman rintaikoita. Pienemmillä tisseillä menisi varmaan muuallakin rintsikattomuus, mutta tän kokosilla jo vähän nopeempi kävely saa tissit heilumaan ikävästi. Suosittelen kokeilemaan Lindexin kaarituettomia Flirt-mallisia rintsikoita, ne on mukavimpia mitä oon tähän mennessä löytänyt. Itsekin toivoisin löytäväni sopivat pitsibraletet, mutta tälläkään koolla tuskin löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kurkata! Useasti oon Lindexinkin rintaliivejä katsellut, eikä mun kokoa tunnu (ainakaan niissä näteissä) pahemmin olevan. Kaikki söpöt braletet puolestaan ovat luokituksella S-L, jolloin istuvien löytäminen on ihan mahdottomuus :D

   Poista
 11. Voi kun tissit "roikkuiskin" vain noin! Omat ei näytä noin hyvältä edes liivien kanssa :D Onnekas. Mä jopa nukuin kaarituelliset liivit päällä sun iässä kun roikkuvat rinnat oli mulle niin suuri kompleksi. Nyt oon ihaillen seurannut instagramin #saggyboobsmovement:in aloittajaa, oispa itsekin noin rohkea. :) Eli ehdottomasti ilman liivejä jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oops, #saggyboobsmatter piti sanoa :D

   Poista
  2. :D kiitos! Ja vitsi, tuolta löytyi kyllä hienoja kuvia, ihana liike!

   Poista