maanantai 9. heinäkuuta 2018

Kissaprintti tuplana

Mulle muodostui viime kesänä lemppariasu sadepäiville: tyllihame, printtipaita ja kumpparit. Viime viikolla kun käytiin Barbie-näyttelyssä, oli juuri sellainen ilma, jolloin tekee mieli vetäistä juuri tuo yhdistelmä päälle. Kumpparit päätin kuitenkin jättää kotiin epäkätevinä ja tarpeettomina, ja sen sijaan päädyin vakkariin, tuplakissaprinttiin.


Jos totta puhutaan, yleensä mun kohdalla tuplakissaprintti on täysi sattuma: kun käytössä on sekä kissareppu että kissatennarit, ne ovat usein samanaikaisesti käytössä ilman sen kummempaa harkintaa. Siihen kun vielä lisätään mun t-paita- ja sukkavarastot, on mulla ollut asuja, joissa on saattanut ehkä olla vähän liiankin monta kissankuvaa. Ehkä.


Tässä asussa tuplaprintti ei kuitenkaan ole häiritsevä, vaan mun mielestä ne jopa täydentävät tässä toisiaan ihan täydellisesti. Kissakuvioisilla Vanseilla tällä kertaa olikin kaverina tämä ihan paras t-paita Meow-tekstillä. Mä hyvin harvoin enää ostan minkäännäköisiä tekstipaitoja, mutta kun tämän viime kesänä Stradivariuksesta bongasin muistaakseni kuudella punnalla, oli se vaan pakko napata mukaan!

Niinpä tällä kertaa otin tyllihameen kaveriksi kissatekstiprinttipaidan, ja täydensin kokomustani mustilla sukkiksilla, joita en käytä melkein koskaan, mutta joista olen alkanut viime aikoina tykkäämään tuomassa särmää asuun! Mun kokomusta ei kuitenkaan koskaan ole täysin kokomusta, niin kuin kuvistakin näkyy, ja tälläkin kertaa viimeistelin kokonaisuuden Barbie-teemaan sopivalla pinkillä huulipunalla. Tämä nestemäinen huulipuna oli pari vuotta sitten ihan mun ehdoton lemppari, mutta viime aikoina jäänyt paitsioon. Mä en vaan enää osaa kunnolla käyttää kirkkaita väriä huulissa, ja yhä useammin mulla on käytössä nudepuna! Ei olisi vuoden 2016 Sanna kyllä tätä päivää koskaan uskonut tulevan :D


T-paita Stradivarius
Hame Seppälä / DIY
Kengät Vans
Huulet The Balm Meet Matt(e) Hughes sävyssä Sentimental

Joku päivä, kun löydän itselleni sen täydellisen sadetakin, esittelen teille mun oikean sadepäivälookin (johon plot twist tulee kuulumaan juuri tämä hame) (joka muuten ennen oli mekko) (mutta siitä lisää sitten). Nyt mennään tällä, satoi tai ei. Hyvin tällä ainakin barbeiltiin!

Kissaprintti, in vai out?

(in. aina in.)

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä tosi kiva asu :D
  Kaikki eläin jutut on mun mielestä in. Ei tietenkään pidä olla liikaa. Oottelen kyllä innolla sun sadepäivän lookkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Toivotaan että se pian saatais aikaseks:D

   Poista