perjantai 27. heinäkuuta 2018

Onnellinen

Voi vitsit. Tuntuu, että viime aikoina olen kertonut kuulumisia viikoittain: pari viikkoa sitten listasin edellisviikon parhaita, ja viime viikolla hehkutin mun viettämää ihanaa lomaviikkoa. Mutta jos totta puhutaan, mulla on viime aikoina ollut aika hyviä viikkoja, täynnä puuhaa ja ihania muistoja. (sidenote: kuinkahan monta kertaa aion vielä sanoa "viikko" tämän postauksen aikana?)


Ja voi nyt taas. Viime lauantai oli ihan hullu päivä, enkä vieläkään osaa ajatella sitä todeksi. Nightwish oli ihan käsittämätön, biisit olivat ihania, koko esitys oli aivan mahtava ja lopuksi onnistuin saamaan settilistankin itselleni muistoksi. Toisesta rivistä jopa näin ihan kohtalaisesti, vaikka näin lyhyenä ihmisenä se ero ensimmäisen ja toisen rivin välillä onkin aika iso. Vietin iltaa hyvällä porukalla, tein useammankin uuden tuttavuuden ja onneksi pääsin myös hyvin takaisin kotiin, vaikkakin vasta kolmelta yöllä. Nightwish itse pyysi keikan aluksi kaikkia laittamaan kännykät pois ja nauttimaan keikasta ilman teknologiaa, ja näin teinkin, ja otin vain pari kuvaa viimeisen biisin aikana muistoksi upeasta illasta.

Seuraavana päivänä vietinkin ihan maailman ihanimman päivän viiden tunnin yöunilla Korkeasaaressa rakkaiden ihmisten kanssa. Tuo sunnuntai Korkeasaaressa oli varmasti yksi tämän kesän parhaista päivistä, ja mun huulille nousee edelleenkin superleveä hymy, kun tuota retkeä ajattelen. Taas voin näin kornisti todeta, että olen todella onnellinen, että pääsen elämässäni nauttimaan näin hyvien tyyppien seurasta.


Alkuviikosta olikin sitten tämän kesän viimeinen leiri. Mulla on ollut ihan paras Lälly-kesä (varsinkin kun viime vuoden täysin lällytöntä kesää pääsi tänä kesänä paikkaamaan kolmella leirillä), ja ihan on haikeat fiilikset siitä, että seuraavaa leiriä saa odotella vielä kuukausia. Mutta hei, onneksi aina pääsee kuitenkin takaisin! Eilen tehtiin vielä päiväreissu Forssaan moikkaamassa pitkästä aikaa sukulaisia. Muutama tuntia autolla ajelua, ja muutama tunti ihanaa kuulumisten vaihtelua. 

Vaikken tänäkään kesänä ole varsinaisesti tehnyt mitään suurta ja mullistavaa, olen mä todella nauttinut kesästä. Mä olen tehnyt asioita ja käynyt paikoissa, pitänyt itseni kiireisenä ja luonut muistoja. Joten vaikka tämän kesän vietin ihan koto-Suomessa ilman suuria suunnitelmia, syksyllä olen silti monta kokemusta rikkaampi ja mulla on tarinoita kerrottavana. Ja onneksi tätä kesää on vielä kokonainen kuukausi jäljellä ennen kouluunpaluuta, joka tuntuu aina tulevan joka tapauksessa liian aikaisin, mutta jota myöskin alan pikkuhiljaa jo odottaa.


Ehkä kuvistakin voi päätellä, että alun perin oli tarkoitus vain pikaisesti tulla hehkuttamaan upeaa Nightwish-keikkaa, mutta postauksen julkaisun venyessä tuli aina vaan lisää ihania juttuja, joista oli pakko mainita, ja näin tämä vähän paisui. Mutta ehkä se on ihan ok. <3

Millainen sun kesä 2018 on tähän mennessä ollut?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti