perjantai 20. heinäkuuta 2018

HERE WE GO AGAIN


Tänään oli se niin pitkään odotettu päivä, nimittäin Mamma Mian jatko-osan ensi-ilta! Otettiin varaslähtö fiilistelyyn jo eilen, ja katsottiin viime yönä vielä alkuperäinen Mamma Mia, että oltiin varmasti tänään oikeassa tunnelmassa. Me päätettiin jo aikaa sitten, että mentäisiin heti ensimmäiseen näytökseen elokuva katsomaan, ja niin me tänä aamuna oltiinkin yhdeltätoista Scape-salissa valmiina.

Mitään en halua elokuvasta paljastaa, mutta sen voin sanoa, että ainakin elokuva oli hyvin erilainen, mitä mulla oli mielessä! Ensimmäinen osa tulee jatkossakin olemaan mun ehdoton lempileffa, mutta varmasti tämä kakkonenkin tulee hommattua omaksi sitten aikanaan DVD:llä. Nyt mulla on loppupäivän ollut vaan jotenkin tosi haikea olo, ja samalla tullut pyöriteltyä tota elokuvaa mielessä koko päivän. Ehdottomasti kyllä suosittelen katsomaan, mutta varautukaa todelliseen tunteiden vuoristorataan!

Huomenna onkin sitten taas iso päivä, nimittäin vielä kauemmin odotettu Nightwish-konsertti! Mä oon ollut elämässäni, uskomatonta kyllä, vain kerran aiemmin Nightwishin keikalla (tuon keikan tunnelmista voit lukea täältä lisää), ja se oli sellaista euforiaa, etten yhtään osaa huomiseenkaan suhtautua mitenkään todentuntuisesti. Lahteen on huomiseksi luvattu koko päiväksi sadetta ja ukkosta, mutta toivotaan todella, ettei huonot kelit pääse haittaamaan meidän keikkaelämystä.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Äääh en malta oottaa, me ollaan kans nyt tänään illalla menossa katsomaan tuo! Oon kuullut siitä niin paljon hyvää<3

    VastaaPoista