maanantai 2. heinäkuuta 2018

Lakkiaisasu


Okei ensiksi: voiko lakkiaisviikonlopusta olla jo kuukausi? Mä en ole vielä kunnolla edes tajunnut, että nyt on kesä, ja nyt ollaan jo heinäkuun puolella, mitä ihmettä? Okei mutta asiaan.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin käymään kavereiden lakkiaisiin. Toissavuonna kirjoitin itse, ja viime vuonna olin Lontoossa ja missasin kavereiden lakkiaiset. Tänä vuonna olin kuitenkin superinnoissani juhlista, ja luonnollisesti rupesin suunnittelemaan mun asua varmaan jo vuodenvaihteen jälkeen. Thaimaan-matkan jälkeen olin jo melkein päättänyt lakkiaisasuni: suorat, kukalliset housut, yksinkertainen toppi ja korot.


Sitten tuli Lontoo ja Primark. Me nähtiin tämä asu, toppi ja hame, mallinukella, ja joka kerta ihasteltiin sitä. Mä kuitenkin koko ajan ajattelin, että joo onhan toi supernätti, mutta en mä sitä tarvitse. Jossain vaiheessa äiti lopulta käski mun mennä sovittamaan näitä, ja rakastuin. Korot vaihtuivat ballerinoihin ihan koska halusin vain mennä sieltä, mistä aita on matalin.

Musta tämä hame erityisesti on aivan ihana, ja oonkin testannut sitä yksivärisen punaisen t-paidankin kanssa. Silloin siitä tuli ihan mahtava teatteriasu, sopivan siisti muttei liian juhlava. Parhaat vaatteet musta ovat sellaisia, jotka yhdistelmällä eri tavoin saa sopivaan melkein mihin tilaisuuteen tahansa, ja Lontoosta löysinkin useamman sellaisen vaihtoehdon.

Kappas vaan, ja mä kun pelkäsin etten saisi yhdestä asusta tarpeeksi tekstiä aikaan, että voisi postaukseksi kutsua, haha!


Toppi, hame, kengät, laukku: Primark (hups)
(ja myös sukat ja sukkikset Primarkista)
(ja varmaan pikkaritkin, mistä sitä tietää)
(rintsikat ei olleet Primarkista!)
(mut kaikki muu joo oli. eikä ees hävetä)

Summa summarum, tästä ei tullut mun ensimmäistä housullista juhla-asua, pitäydyin turvallisessa hameessa, ja sain pukeutumisestani monta kehua. Samalla tämä tosi yksinkertainen mutta silti vähän erilainen kampaukseni toi kivan lisänsä kokonaisuuteen, jotenkin mulle tulee vähän sellainen metsänkeijufiilis tästä tukasta (tai sit vaihtoehtoisesti Game of Thrones-viboja).

Mulla ei ole koskaan ollut mitään tän tyylistä, mutta tykkään silti ihan sikana. Mitä te ootte mieltä? 

10 kommenttia:

 1. Sanna, taas super nätti asu ja näytät niiin kauniilta! 😘

  VastaaPoista
 2. Ihan super ihana hame!

  🖤:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, ton topin ja hameen kuosi on niin nätti! *.*

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana asu ja niin kauniin väriset hiukset! Sopii sulle tosi hyvin :)

  Ilona / https:/stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olin just kaks päivää aikasemmin käynyt kampaajalla, ja osasyy tähän kampaukseen varmasti oli se, että mulla oli niin outo olo täysin ilman juurikasvua, etten viitsinyt pitää hiuksis vaan auki :D

   Poista
 5. Tosi ihana asu!♡ ja damn noi sun hiukset on upeesti!

  VastaaPoista