torstai 21. marraskuuta 2013

once I had a dream...:D

siisti huone&uudet muumilakanat <3
ÄÄÄÄ mulla on koko päivän nyt ollut sellanen fiilis että haluun kirjottaa blogiin, ku eihän siitä nyt oo ku 4kk ku viimeksi kirjotin....;) Ehkä Se on tää ku pimeet illat ja vaihteeks siisti huone houkuttelee taas vanhaan tapaan kirjotella :D joten ny, halusitte tai ette ni Kyl mä taidan vähä enemmän jo taas ruveta kirjottelee... :))


First things first.... ;) Happy Birthday to MEEEE <3 vaikken mitenkää usko sitä, mä täytin eilen 16! En oo päässy vielä ollenkaan synttärifiilikseeen! :D kaikki toivottelee onnea ja sillee, mut välillä mietin että venaas eilen oli mun syntymäpäivä, no en mä sitä usko, iha niinku valehtelisin itelleni siitä :D loppujen lopuks Se on vaan Yks päivä muiden joukossa :D ehkä sit ku pääsee juhlimaan muutamaan otteeseen niin alkaa pikkuhiljaa uppoomaan Tää fakta :D mut ihan uskomatonta, eilen tosiaan oli 20. marraskuuta...


tää on vanha kuva jostain meidän mudcakepartyst
jollain välkäl...jossai vaihees taas pitää pitää
sweet sixteen mudcakeparty :* <3
JOO, seurustelen Toni Wirtasen kaa;)
ahahaha no ei.ku toi toine homo ♥
meil o vähäsuhteit kato ;) XDD ♥

Mun synttäreinä heräsin puol seitsemän (eli iiiiihan liian aikasin). Lukion alettua en oo varmaa kertaakaan heränny torkkumatta ensin ppuolta tuntia :D mutta eilen oli poikkeus, torkuin VAAN 20 minsaa ;) sitten normisti puin päälle, juoksin metroon, menin kouluun ymsyms. Pääsin lähtee matikan tunnilta 40 minuuttii etuajassa, silti olin myöhässä kun neljältä piti olla Arabiassa laulukonsertin kenraaleissa (jotka oli tänää, meni iha jees xd). Sitten me mentiin äidin kanssa kaupan kautta kotiin, ja sit mun poikaystävän kaa tehtiin LIHAPULLIA (mun bravuuri, niiiiin hyviä!!!! ♥) ja vietettiin iltaa. Kyllä, mulla on nykyään poikaystävä :D ollu itse asiassa lähemmäs neljää kuukautta! Ei tosin vielä viime kirjoituksen aikaan.....;) 


me mennään kattomaan tennariin
Nightwishin Wacken taltointi, ja
paikalla Nightwishin jäseniä!!!
<3
Essi on paras koska se  OSTI
MULLE TON LIPUN!! :*konsertin aihe oli 1960-luku, ja
laulut ja asut sen mukasia... :D "pääsin" laulaa
oikee ranskaks! :D
Huomenna alkaa koeviikko, matikalla....(y) en osaa paskaakaa et saa nähä et mitä tästä tulee :D mä tykkään koeviikoist, aamul raahautuu tunniks kouluun ja sit takas kotiin nukkuu, välis ehkä lukee jotain ;) ja nyt vois sit mennäkki nukkumaan, mun uusiin muumilakanoihin!! <3 Tykkään oikeesti noist vaaleenkeltasist ;)


Mutta joo, pitkästä aikaa oli kiva kirjotella, vaikka taas meniki muutama tunti täs koneella.... on tää elämä rankkaa kaiken tän tietotekniikan keskellä :D vähä laittelen tässä kuvia jossa kerron lisää kaikkee kivaa :D mut joo hyvää yötä ihmiset, tsemppii koeviikolle ja sateisiin ja kaikkee joulua odotellessa ja aaaah nukkumaan <3 muistakaa pitää villasukkia niin ei jalat palellu!! <3

Sanna :*
mun sisko menee helmikuussa
naimisiin, toissapäivänä tuli kutsu...
niin kaunis!! :D en jaksa oottaa ♥♥viime perjantaina oltiin tyttökuoron kanssa Hartwall-
areenalla, Sami Hedberg Alive Show, 8000 katsojaa,
Suomen parhaat muusikot...upee keikka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti