tiistai 20. toukokuuta 2014

Mun ikioma muru! ♥


Mun muru on ihan hassu.


Mun muru herättää mut aina yöllä, kun se kierähtää halimaan mua.

Mun muru laittaa aina hajuvettä joka on miesten hajuvettä mutta se haisee naisten hajuvedeltä. Muru myös väärinkäyttää deodoranttia. Mut mun muru tuoksuu silti aina tosi ihanalle.

Mun murulla on myös aina tosi pehmee ja sileä iho. Sitä on kiva paijata.

Muru kävi neljän päivän aikana viisi kertaa Burger Kingissä. Ja kaksi kertaa Arnold'sissa. Ja sitten se ihmettelee, kun sillä ei ole rahaa.

Mun muru tykkää ostella juttuja ja sitten myydä niitä. Tällä hetkellä se on innostunut kirjoista. Mun mielestä kirjat ovat paljon parempaa ajanvietettä kuin pleikan hakkaaminen. Olen tyytyväinen, että hän on aikansa pelattuaan päätynyt myymään kaikki pelikonsolinsa. More time for me ;) or not...

Mun muru rakastaa pehmoleluja. Sillä on sänky niitä täynnä. Melkein kaikki ovat joko mun antamia tai mun. Se on kanssa antanut mulle tosi monta pehmolelua. Muru on myös tosi hyvä nimeämään sekä omia että mun pehmoleluja. Meillä on Nallukka, Pöllökkä, Siilikkä, Pässikkä, Apinukka ja Elava. Eli Elefanttiorava. Meille on ainakin selvää, miten tulemme nimeämään myös tulevat pehmolelumme. Ja lemmikkimme. Ja kymmenen lastamme *köhköh*.

Mun muru on allerginen kalalle. Tai oli. Muttei se syö sitä vieläkään. Silti se rakastaa sushia.

Se ei myöskään tykkää jätskistä. Paitsi jos sitä löytyy niiden pakastimesta. Sitten ne katoaa sieltä alta aikayksikön.

Mun muru on uhkarohkea terveytensä suhteen. Se meni veljensä futismatsiin, vaikka satoi vettä. Ja sillä oli 39,5 astetta kuumetta. Sitten se sanoo että ei se ole pipi, on vaan vähän kuumetta ja kamala yskä mutta en mä pipi ole. Eikä se edes laita takkia päälle.
 
Mun murua ärsyttää kun se joutuu aina odottamaan mua. Vaikka itepähän tulee aina hirveesti etuajassa (ja mä vain erittäin harvoin myöhässä xd). Sitten se suuttuu mulle. Silloin mä annan sille iiiison halin ja sanon että mä rakastan sitä ja sitten se on taas mun oma ihana muruseni. <3

Mun muru on välillä vähän tymmä. Ja mäkin oon välillä vähän tymmä. Ja sitten me tehdään tymmiä asioita. Ja sitten meillä on paha mieli. Mutta onneksi me sitten tulemme järkiimme ja pyydämme anteeksi. Sitten me ollaan taas ihania :3

Mun muru on superihana ja superavulias. Se laitto mulle kengät jalkaan ja solmi nauhat ja auttoi mua laittamaan takin päälle ja nosti mun housuja ja otti mun kengät pois jalasta, koska mun kynnet olivat märät :) Ja tänä aamuna muru laittoi mulle sukat jalkaan. Ilman mitään syytä. En edes pyytänyt :D KIITOOS!! <3


Joskus me sovitaan murun kanssa, että ollaan koko päivä ja ilta vaan kotona, katsottaisiin leffaa ja herkuteltaisiin ja halittaisiin, eikä noustaisi sängystä mihinkään, koska muru on vähän pipi ja sen pitää levätä. Sitten me kumminkin lähdetään Itikseen ja isille ja kauppaan. Mutta on meillä silti kivaa! :)

Me katsotaan murun kanssa aina välillä kotona leffaa. Joskus se leffa on aika huono. Tai tylsä. Ja kello usein jo aika paljon. Sitten mä nukahdan. Murusta ei ole kivaa, että mä nukahdan mutta mä en voi sille mitään. Sitten se peittelee mut sänkyyn ja herättää mut kiltisti pusulla ja halilla kun leffa loppuu.
 
Muru tykkää balsamicosta. Tosi paljon. Sen takia sitä ei saa jättää tekemään salaattia ilman valvontaa.

Mun muru on GameStopin kanta-asiakas. Kirjaimellisesti. Ne työntekijät varmaan tuntee jo sen. Kerran se sano niille, että se on -95 vaikka se on -97. Senkin huijaripuijari >:(

Mun muru soitti mulle illalla ja kysyi, että "Onko tämä Sanna Elina Katariina Salo?" Minä kysyin, että kuka kysyy. Hän kertoi. Minä kysyin, että mitä asiaa hänellä oli. Hän sanoi, että hänellä on jo aika pitkään ollut sellainen tunne, että hän rakastaa minua. Sitten muru meni takaisin lukemaan Nälkäpeliä, murun piti vain sanoa tuo.

Muru on pelastaja. Se soitti mulle 7:28 että hyvää huomenta. Mun metro olisi lähtenyt 7:28. Ilman murua olisin nukkunut pahasti pommiin. Onneksi muru herätti mut, ja juoksin ja ehdin seuraavaan metroon (eikä kukaan enää koskaan ikinä väitä että oon hidas, 8 minuuttia sikeästä unesta metroon.) enkä edes myöhästynyt koulusta :)

Mun muru on kaikista maailman muruista kaikista ihanin muru. <3


3 kommenttia:

 1. Vaikutatte kieltämättä toisillenne sopivalta parilta, kaikkea hyvää :)
  Tän postauksen lukeminen meni tosin vähän myötähäpeän tuntemiseks, kirjoittajan henkinen ikä laski ainakin mun silmissä aika paljon.
  Mut jatka toki kirjoittamista.
  Niitä vähän erilaisia postauksia odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tää postaus tosiaan on lapsenmielisesti kirjoitettu, pilke silmäkulmassa. Ja nyt on kyllä pari postausta suunnitelmissa, molemmat hyvin erilaisia! :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista