maanantai 2. helmikuuta 2015

Linkkaa blogisi -esittelypostaus #2

Anteeksi, että nämä blogiesittelyt ovat vähän jääneet! Näissä on vaan niin paljon enemmän hommaa mitä ajattelin, plus teitä tuli ihan törkeä määrä, kiitos siitä! Nyt kuitenkin on pakko pyytää, ettette enää linkkaisi blogejanne, tai en saa tätä urakkaa koskaan tehtyä! Mä lupaan nyt ryhdistäytyä, ja saada nämä tehtyä koeviikolla (tämän postauksen jälkeen luvassa vielä kaksi esittelypostausta, ettei niistä tulisi kamalan pitkiä!). Mutta nyt asiaan :DJUST SAYING HI -blogia "-- kirjoittaa 19-vuotias neiti Helsingistä. Sisältö pyörii tyylin, kauneuden, herkkujen, liikunnan, sisustuksen ja matkailun ympärillä. Kirjoitan myös ajatuksia herättävistä aiheista ja ilmiöistä. Lisäksi blogistani voi lukea kaikista niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä. "

Miksi lukea? Selkeää ja hyvää tekstiä ja siistit, isot kuvat!

Mitä voisi parantaa? Jotain jäi vähän puuttumaan, ehkä jotkut oikein pistävät pohdiskelut johonkin väliin olisivat mielenkiintoisia. Nyt jäi mun makuun vähän tylsäksi. Kiinnitä huomiota otsikointiin! :)

Kurkkaa; Saturday brunchVILLAKOIRAT HERTTA JA KERTTU: "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!" (nykyään joukkoon liittynyt myös kolmas koira, beauceron nimeltä Martta, joten tässä postauksessa on vanhentuneet banneri ja kuvaus, pahoittelut!)

Miksi lukea? Varmasti asiantuntevaa ja osaavaa tekstiä koirista (ja jos muuten ei innosta niin supersöpöjä pikku hauvoja, edes niiden takia kannattaa ehdottomasti kurkata ♥)


Mitä voisi parantaa? Jotkut postaukset superpitkiä, mieti, voisiko niitä jakaa vaikka kahteen osioon?


I NEVER GIVE UP on edellisen blogin kirjoittajan "oma henk.kohtainen valokuvaus/lifestyle-blogi

Miksi lukea? Hyvää tekstiä ja hienot kuvat. Siisti yleiskuva!

Mitä voisi parantaa? Noi samperin lumihiutaleet mua ainakin vähän häiritsee, jos jotain negatiivista pitää sanoa!

Kurkkaa: 169.VIIVISTI-blogia kirjoittaa "Viivi, 13- vuotias tyttönen ja kirjoittelen blogiini elämästäni ja minua inspiroivista asioista. Harrastan lentopalloa, pianon soittoa sekä kuoroa. Vapaa- ajalla mm. valokuvaan, olen ystävieni kanssa ja päivittelen lifestyle -blogiani." 

Miksi lukea? Rento fiilis ja hyvät kuvat

Mitä voisi parantaa? Teksti on välillä vähän sekavaa ja liian puhekielistä. Rajaa aiheet tarkemmin, pelkät päiväkirjapostaukset käyvät vähän tylsiksi.

Kurkkaa: ValamossaMiksi lukea? Blogin kuvat ovat jotain aivan uskomatonta ♥

Mitä voisi parantaa? Missä blogin nimi? Missä banneri? Missä itsestäsi kertominen? Missä postausten otsikot? Paljon puuttuu, lukijan on vaikea hahmottaa mitään kun mitään ei ole.

Kurkkaa: Blogissa ihania kuvia, siitä vaan selailemaan!DAYLIGHT: "Olen siis Taru, 16-vuotias kiharatukkainen tyttö Raumalta. Voisin ehkä sanoa olevani melko normaali lukion aloittava nuori. -- pääosassa ovat kuvat, joita yleensä onkin paljon. Joskus kirjoitan myös senhetkisistä mietteistäni tai jostakin kuviin liittyvästä, mutta yleensä annan kuvien vain kertoa itse tarinaansa. Sellainen sanontahan on, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa."


Miksi lukea? Tässäkin, kuvat ovat järjettömän upeita!

Mitä voisi parantaa? Kuvat ovat ehkä vähän liian isoja, varsinkin pystysuorat, jotka eivät mahdu kerralla ruudulle. Tiivistä esittelyä! :)

Kurkkaa: 13.9.2014


NENA SOFIA'S NAILS on "kynsiblogi jossa juttuja niin luomu- kuin akryylikynsistäkin monipuolisesti isojen kuvien kera"

Miksi lukea? Saat hyviä vinkkejä ja inspiraatiota kynsien laittamiseen! (tai voit myös vain ihailla)

Mitä voisi parantaa? Yksi tai kaksi hyvää kuvaa yhdestä lakkauksesta riittää, kuusi lähes identtistä kuvaa ei ole enää mielenkiintoista.ME + 2 : "21 vuotias pienen prinsessan ja prinssin äiti ja kuorma-autokuljettajan vaimo. Intohimona shoppailu ja sisustaminen ! Blogi sisältää kaikkea maan ja taivaan väliltä, kuitenkin painottuen vauva/taapero arkeen ja sisustukseen."

Miksi lukea? Mukava perheblogi, itse ainakin tykkään niitä lukea! Ihana banneri ♥

Mitä voisi parantaa? Tarkista oikeinkirjoitusta ja kielioppia! :)

Kurkkaa: Vuosi 2014

TÄYDELLINEN ELÄMÄ kertoo "18-vuotiaan urheiluhullun ja musiikkia rakastavan tytön tärkeimpiä hetkiä elämästä ja vähän myös arkisiakin asioita"

Miksi lukea? Selkeä teksti, helppo lukea!

Mitä voisi parantaa? Banneri huonolaatuinen, eikä blogin nimi erotu. Fontti epäselvä. Älä laita montaa samanlaista kuvaa yhteen postaukseen, muutama hyvin valikoitu riittää!* * *

Nyt lupaan yrittää taas ryhdistäytyä blogin kanssa, luvassa on yksi vakavampi pohdiskelupläjäys sekä vähän kevyempi ylläripostaus, josta jo edellisessä vihjailinkin. Nyt kuitenkin pitänee varmaan mennä matikkaa pänttäämään, adios!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 

9 kommenttia:

 1. Hei, kiitos kun esittelit blogini ja jaksoit vielä arvostellakin sen! Aivan huippua :)

  Täytyy kyllä todeta, että kynsiblogien maailmassa erittäin useat kuvat samasta lakkauksesta ovat ihan yleisiä, ja koska itse pidän enemmän tällaisista kynsiblogeista (tykkään ihailla, ja minusta on itsestäni kivaa lukea tekstiä jossa useampien kappaleiden välissä on kuvia, ja koska kyseessä on kynsiblogi jossa esittelen lakkauksiani, niin eihän sinne nyt mitään maisemakuviakaan väliin voi änkeä) niin tulen kuvamäärän pitämään aika lailla niissä mitoissa missä se nyt on (suunnilleen yksi kokonainen kuva ja kaksi kahden kuvan kollaasia, eli ei suinkaan kuutta koko sivun kokoista kuvaa samasta lakkauksesta), sillä niiden joita ne nyt ärsyttää ei tarvitse kaikkia kuvia niin kamalan tarkasti katsella jos siltä ei tunnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta kai siis laitat ihan niin monta kuvaa kun haluat! Mutta oisko ollut siinä postauksessa, jossa oli vihreät kynnet piikeillä, niin oli kuusi kuvaa ikäänkuin ruudukossa, jotka ensi näkemältä näyttivät tismalleen samalta kuvalta, tällaista siis meinasin! Eli toki on mustakin kiva nähdä useampikin kuva, mutta niin, että jokainen kuva tuo jotain lisää :)

   Ja kiitos itsellesi, kun osallistuit! :)

   Poista
 2. Kivoja blogeja löytyi itsellekin luettavaksi :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsekin olen näiden esittelyjen myötä löytänyt monta kivaa! :)

   Poista
 3. Kiitos paljon! :) Eikä se kielioppi oo niin justiinsa ;)

  VastaaPoista
 4. Nämä on aina mielenkiintoisia! Monta blogia lähti omalle lukulistalle tästä c: Siun omakin blogi on kiva, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista