perjantai 14. maaliskuuta 2014

Se ensimmäinen vuodenaika ♥

Tältä näytti (/näytin) viime huhtikuussa. Tänään mulla oli sama
takki päällä, vaikka viime vuonna tähän aikaan oli metri lunta xd


Kevät.

Se tunne, kun aamulla herää auringonpaisteeseen ja kirkkaansiniseen taivaaseen.

Se tunne, kun päälläsi on kevyempi takkisi, eikä kylmästä ole tietoakaan.

Se tunne, kun ulkoilu on paitsi siedettävä, myös haluttava ja tavoiteltava ajanviettotapa, kun ratikan sijasta kävelet pidempää reittiä, tai ehkä jäät aikaisemmalla pysäkillä.

Kevät on aurinkoa.

Kevät on lämpöä.

Kevät on aurinkolasien kaivaminen laukusta, kun valo häikäisee ruokalan ikkunasta.

Kevät on enne tulevasta kesästä.

Kevät on se tunne, kun maailma hymyilee, kaikki tuntuu menevän hienosti eikä mikään voi pysäyttää sua!

Kevät on täällä <3


Löysin ihanan huivin!! ♥
Kevät on uudistuksen aikaa. Ensimmäinen uudistukseni oli uusi tukka! Kärsimättömänä ja rahansäästöön pyrkivänä otin torstai-iltana sakset käteen, muotoilin jakauksen ja leikkasin. Tukkaa lähti aika kiitettävästi, siis pituudeltaan, siis edestä. Ja ainoa mitä voin sanoa, tää on ihana! <3 Tulee paljon söpömpi ja kauniimpi olo, kun on ihanasti hiukset silmien peittona (hehheh kuulostaa tosi emolta xd). Mä tykkään yhdistää otsatukan tummempaan silmämeikkiin ja ehkä vähän "rokimpiin" vaatteisiin (siis jos mun vaatteista niin voi sanoa...). Mut anyway, gettaatte pointin. :)

Vuodenaikojen vaihteluun mulla liittyy oleellisesti bloggaus ja valokuvaus. Ainakin ajatuksen tasolla. Vastasatanut lumi tai ensimmäiset pilkahdukset kevätauringosta herättää sisäisen valokuvaajani horroksestaan kaikista voimakkaimmin. Silloin ainakin teoriassa haluan tallentaa kaiken, mitä näen. Usein esteeksi asettuu aika, tai pikemminkin sen puute. Valokuviakaan ei saa, kun koulun jälkeen ei ehdi/jaksa/kykene lähtemään ulos järkkärin kanssa kuvailemaan. Toivottavasti tän viikonlopun aika saadaan ees jotain edistystä! :DKuvistyöni aiheesta "Perhosen voima". Ehkä tänkin
voin jotenkin liittää kevätaiheeseeni :D


Toinen ajankohtainen asia kevääseen liittyen. Kesätyöt. Kesätyöhaku. Tämän viikon olen kuumeisesti odotellut seurakunnalta kirjekuorta. Kirjekuorta, jonka avattuani saisin tietää, millä kesän leirillä olisin apuohjaajan asemassa. Joka päivä koulussa ollessani, puolen päivän aikaan, olen ahkerasti kysellyt kotona olevilta postin perään. Ei ole tullut, ei vielä tänään. Noh, tänään sitten äiti vastasikin joo, siitä mä vasta innostuin :D Mutta ei, kohtalo päätti toisin (kuulostipa synkältä tässä yhteydessä xd). Kuoressa oli palkkaerittely, olin siis hiihtolomalla lastenleirillä töissä. Eli ei vieläkään tietoa kesän leireilyistä, nyyh! :D Helsingin kaupunginkin kesätyöhaku alkoi maanantaina, enkä sinne uskalla hakea ennen kuin tieto leireistä tulee. Kaupungin töistä kiinnostukseni heräsi kirjastoapulaisen ja päiväkotityön kohdalla :)


mun historia-panos-
tus ♥ kun käsiteltiin
muinaista Egyptiä,
joka tunti soi päässä
Nightwishin The
Pharaoh Sails To
Orion
, siinä mainit-
tiin Horus, niin kuin
myöskin tunnilla ;)Nelosjakso on ollut kiva. Psykologia on kivaa, kuvataide on kivaa, historia on kivaa (niin kuin kuvasta näkee :'D). Musiikki ja kulttuuri -kurssi ei ole erityisen kivaa (1. kurssista en edes tiedä, pääsinkö läpi...). En malta edes odottaa ensi jaksoa, kun pitkästä aikaa äidinkieltä! 

koristelin muku-tunnilla psykan
vihkoa...kertoo jotain (y)Nyt tämä tyttö painuu pikkuhiljaa pehkuihin (päätin panostaa ja kerrankin mennä aikasin nukkumaan ;) ). Saa nyt nähdä, mitä tästäkin suunnitelmasta tulee. Ehkä innostun siivoamaan tai tekemään läksyjä tai lukemaan... Tänään soitin kunnolla pianoa pitkästä aikaa, Evanescencea ja tosi paljon omia, ei oo ihan kokonaan päässy unohtumaan ♥ ! Ehkä kohta saatte jotain uutta, who knows...;)

Paipai!! :*

 tässä Arabiankatu toukokuussa 2013...

...ja maaliskuussa 2014... lievää samankaltaisuutta :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti