maanantai 27. tammikuuta 2014

Still into you ♥

VAROITUS! JOS KAMMOAT WANNABE-ROMANTTISTA ÄLLÖSÖPÖILYÄ ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE!!

You have been warned.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

tää kuva on instagramissa, facebookissa, alen profiilikuvana, mun kansi-
kuvana ja kännykän lukitusnäyttönä, tää on kaikkialla, niin tottakai se
tännekin laitetaan! :D

Tämän postauksen idea on simppeli: mun ja mun rakkaan poikaystävän puolvuotispäivä. Kyllä, se homo on kestänyt mua kokonaiset kuusi kuukautta, ja siinä se vielä on :D Ajattelin ostaa sille jotain hölmöä mangaa ja laittaa ruoat, mutta kunnollista lahjaa mullahan ei tietenkään ollu mielessä. Jotain piti keksiä. Niin mä nyt teidän kaikkien ihanien iloksi (ja mun murun suureksi suruksi XD) laitan tänne kuvia (siis _paljon_ kuvia), mistäpä muustaan, kuin meistä!! <3 Kaikki kuvat on mun kännykästä, jonka sain kaks päivää meidän ekan kuukausipäivän jälkeen, että... :)

* * *Kai eka kerta, kun homo oli meillä yötä. Tohon aikaan en halunnu ottaa meistä ollenkaan yhteiskuvia, nää oli niitä ensimmäisiä...ja aika kamalia...hehheh...:'D ♥

* * * Homo pelaa ihan liikaa. Silloin mun pitää aina keksii itelleni jotain toosi hauskaa tekemistä (koska ei aina tee mieli kattoo ku yks ampuu päitä tohjoks ja veri lentää...). Mikäs sen parempaa tekemistä kuin selfiet...:'DDD Joten ihailkaa mun duckfacee ja Freddie Mercury -t-paitaa <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

* * *


Syyslomalla Tallinnassa. Tuli ikävä. Muru on helvetin kova Apulanta-fani, niin tein tommosen :D Myöhemmin siihen tuli yläpuolelle vielä logo ja kaikkii kivoja värejä mut tossa se nyt on tommosena. :) (kuva siis on esittävinään Apulannan jätkiä (y))


* * *Joskus mökötin ja tää yks löys mun kännykän... :DD* * *Raahas mut kerran kattoo Turisasta...Tuhri vielä naamanki... Noh, eturivi, Ensiferumin JA Turisaksen settilistat (Ale sai Turisakselta settilistan ja mä sain sen lisäks kulmapalasen, joka ei kylläkään ole vieläkään siirtynyt mun haltuun........). Nii ja Ensiferumin vesipullo :'D Ja pari nimmarii... Iha hyvä saldo ;) #allthethingsyoudoforlove* * *Ostin sille tämmösen söpön nallukan joululahjaksi :)
(jonka nimeksi se muuten anto Nallukka...xD)

* * *


Nallukka on mun paras kaveri :) (siis heti Kaislan jälkeen ;)♥)

Me puhutaan aina hirveesti Kaislasta, se on meidän suhteen kolmas osapuoli :D En kumminkaan just nyt laita siitä kuvaa tänne....:)

* * *
I should be over all the butterflies but I'm into you. And even on our worst nights I'm into you. Let 'em wonder how we got this far, cause I don't really need to wander at all.
Cause after all this time, I'm still into you ♥ ~Paramore - Still into you

* * *


Homo kans nukkuu aina kun mä oon siellä. Sit mä tökin sitä ja pussaan sitä ja kiskon sen peittoo ja puhallan sen naamaan ja laulan sen korvaan ja sit se suuttuu mulle, kunnes äiti tulee kotiin ruoan kanssa ja yhtäkkii se onkin jo jalkeilla! :D ♥


* * *


(tossa isossa paketissa on Nallukka, ja kaikkee muuta kivaa ;) ja siniset ja toi yks liila on sen antamia lahjoja mulle ja mun äidille...se on ihana :'D)


* * *


Ekaa kertaa kullan luona Thaimaan jälkeen yötä! :) Tultiin kotiin to-pe -yönä, toi oli kentällä vastassa ♥ Silloin se tuli meille yöks, ja seuraavana yönä mä olin niillä :) Sunnuntaina se oli taas meillä, kahen viikon ero piti kuitata monenmonella yökylällä ;)
* * *Sit se halus mennä kattomaan jotain nyrkkeilyleffaa...:'D Legendat kehässä! Ei se nyt niin paha ollut...#allthethingsyoudoforlove


* * * Alella on söpöt kissat. Toi harmaa on Simba ja mustavalkonen on Nemo. Ei niinku se kala, vaa niinku se biisi :D (tyntydydydyytyntydydydyytyntydydydyndyndyndyndyy...) Niit on viel kolmaskin mut siitä mulla ei oo kuvii...:D

* * *


Tää rupes tammikuussa koristelee pipareita :D Ja se oikeesti söi yhen, jonka olin polttanu mustaks...niinku kokonaan mustaks...tais olla herkullista :'D


* * *Mulla tuli yöllä nälkä nii se meni tekee mulle voileipää puol kolmelta ♥


* * *


Laitan tähän kuvan joka ei liity yhtään mihinkään!: oltiin kavereiden kanssa Vapianossa, ja löysin mun pappardellen joukosta pennen.... O.o

* * *

My fall will be for you
My love will be in you
If you be the one to
Cut me I bleed forever
~Nightwish - Ghost Love Score
* * *


Tää on tääl jo, mut mä tykkään tästä niin paljon et laitan uudestaan...:) Homo ei tykkää mut pannaan tykkäämään!! :'D


* * *


Aina se vaan nukkuu...>:(


* * *

KIITOS SINULLE joka oikeasti jaksoit tämän lukea :D Me kiitämme ja jatkamme illanjatkoa! :) Ja jos lukija vastaat nimeen Shemale: mä tykkään susta niin että RÄJÄHDÄN!! <3

Rakastan sua ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti