lauantai 25. tammikuuta 2014

sommartiden hej, hej...Myönnän. Olen hieman addiktoitunut teiniäiteihin. En ole kattonu sitä ohjelmaa, mutta eräällä hienolla sivustolla (jota myös ask.fm:ksi kutsutaan) joka toinen päivä ilmestyy aina joku teini-iällä paksuksi hankkiutunut tytteli, joita kaikkia on ihan pakko seurata ;) Erityisen koukussa oon Demiin (jonka pojalla on maaaaaaaailman ihanin nimi äää !!!) (http://ask.fm/kiljuvapikkunalka) ja tänään oon lukenut melkein kaikki sen blogin postaukset (joita on _paljon_!!). Vähän on viel illaks jäljellä ;). Mun mielestä Demi on aivan ihana, tuntuu, et se on aina hyvällä tuulella, sillä on hyvät läpät, fiksut, hyvällä mielellä kirjoitetut vastaukset, blogissaan ja Askissaan kirjoittelee mm. synnytyksestä kaunistelematta, mutta hauskalla tavalla :)

Anyway lukiessani Demin blogia, tajusin, ettei munkaan kirjoitusten tarvii olla kilometritekstejä kaikesta mitä oon nyt tehnyt elämäni aikana. Voin kirjoittaa ihan mitä vaan, voin postata kuvan ittestäni vastaheränneenä ja kirjoittaa "moi", ei ole olemassa liian lyhyttä blogitekstiä! Silti kyllä mä tähän tulen jatkossakin panostamaan, enkä usko ikinä saavani blogitekstiä "nopeasti" julkaisukuntoon. Tämänkin aloitin oisko ollut viikko sitten, saa nähdä milloin saan julkaisukuntoon... :D Joten aiheeseen mitenkään liittymättä laitan tähän kuvan sydämestä, jonka piirsin hotellin lasiseinään, kun rankkasade oli saanut ikkunat höyrystymään kuin saunassa olisi :)<3.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Lunta, ihanaaaaa!! Huomenna meinaan mennä ulos järkkärin kanssa kuvailemaan, on niin kaunista <33 Siis jos ehdin, kuorotreenit alkaa kolmelta (siis cmon, viiden tunnin treenit sunnuntai-iltana, just ennen koeviikkoa...xP). Nyt saatte ihailla kaikkia mun muita ihania kuvia:

 mun rakkaasta homosta 
(maanantaina puol vuotta yhessä, ääk, aika menee ihan liian nopeesti!! :D), 


*

Thaimaan reissusta (ei, ei oo yhtään ikävä kolmenkymmenen asteen helteitä, ja lomaa, 

ja uima-altaita,


*

 ja ihanaa ruokaa,


*

 ja lettuja, ja vohveleita, joka aamu,
 ja shoppailua......


.....ei yhtään ikävä.....), 

*

ensimmäisestä lumikuvista tänä talvena (Lumia-laatu ;D)


Kyllä mä tänne aina jotain keksin :) Tällä hetkellä oon tuttavaompelijan luona, pitää kutistaa vähän vaatteita, kahen viikon päästä SISKOTYTTÖ MENEE NAIMIAISIIN!!! <3<3<3, pitää mekko saada kuntoon ;). Keskiviikkona alkaa koeviikko, pitäs tehdä musiikki ja kulttuuri -kurssiin portfolio, fysiikan projektityö, mantsan kartat.....Matikasta olin kolme tuntia _putkeen_ poissa, eli jotkut asiat vielä hieman epäselviä... No mut, kunhan kyrsseista läpi päästään, niin oon tyytyväinen!! :)

käytii yks päivä Maaarios ♥

Mukavaa illanjatkoa teille taas, toivottavasti seuraava postaus tulee lyhyemmän ajan sisällä taas.... :'D

Sanna :*


KAAKAO ON KAVERI!! ♥
p.s. Laitan teidän iloksi tähän pari linkkiä, tässä mun Ask, Youtube, ja Instagramissa (kyllä, sekin oli pakko tehdä, vaikka vannoin etten koskaan ikinä...:'D) olen nimellä sannalovesfood :D hehheh että tulkaa seurailee ja kyselee ja blogiin ja Youtubeen mielellään otan vastaan kommentteja!! :) haluun tietää mitä teidän pikku pääkopissanne pyörii ku mun jaarituksia selailette >:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti