maanantai 1. syyskuuta 2014

On meillä kissanpäivät!

Vaikka jo lauantain postauksessa tuli kuvia mun Tallinnan löydöistä, niin ajattelin vielä täällä kertoa niistä lisää! Lähdettiin siis  päivän varoitusajalla Alen kanssa kahdestaan päiväristeilylle, lähdettiin puoli yhdentoista laivalla, ja kahden tunnin päästä oltiinkin jo Tallinnan satamassa. Nelisen tuntia me siellä kierreltiin, käytiin kaupoissa ja syötiin Vapianossa, halpaa kun oli, ainakin Suomen hintoihin verrattuna! :D 16:30 laiva lähti takaisinpäin, ja ihanan lyhyen kahden tunnin laivamatkan jälkeen näkyikin ikkunoista jo rakas Jätkäsaari ja Länsisatama. Käytiin nopeasti Verkkokauppa.comin 24h Shopissa vähän ostoksilla (mukaan tarttui Jak & Daxter PS Vitalle ja Fanta-tölkki) ja lähdettiin kotiin päin. Siellä meitä odotti talon uusi asukas: pikku Maisa-kisuli melkein 2w, joka oli vasta aiemmin samana päivänä saapunut Kaarinasta tänne Itä-Helsinkiin. Uusia kavereita Maisa vieläkin vähän arastelee, mutta kyllä meistä kaikista vielä hyviä ystäviä tulee ihan varmasti!


Maisa nuuhkii uuden mamin uusia kynsiä (:
Tallinnasta ostin mm. kynsilakkaa, cashew-pähkinöitä, omenamehua ja suklaata, kaikkea ihan vaan siksi koska niin paljon halvempaa kuin Suomessa! Lisäksi ostin ihanan huivin ja ihan mahtavan paidan!Tätä paitaa kattelin Pull&Bearissa jo viime Tallinnan reissulla, mutta koska äiti ei tykännyt, jäi paita harmikseni kauppaan. Nyt kun ei aikuisia ollut häiritsemässä eikä manipuloimassa niin minä tartuin paitaan ja kävelin kassalle. En edes sovittamassa käynyt, kun niin pitkä jono oli... Yhtä kokoa pienempi olisi ollut ihan jees, en tajunnut tämän olevan näin iso (kokoa S siis on), mutta tosi kiva yhtälailla! Kisset ei voi mennä pieleen :3 Mielikuvitus on rajatonSatamassa käytiin laivaanpääsyä odotellessa siinä yhdessä kaupassa, missä myydään tuliaiskamoja ymsyms. Myynnissä oli myös pashmina-huiveja, monissa ihanissa väreissä, 5€ kappale. En tiiä oliko se kova hinta, mutta mun korvaan kuulosti todella alhaiselta. Ja niin ihanan värin löysin, juuri tällainen liila on mun lempivärini ja tässä se tulee oikeasti oikeuksiinsa, mustan ja valkoisen kanssa. Joo mä tiedän, nää kuvat olivat täällä jo, mutta on vaan niin ihania, ihana huivi ja ihanat värit ja ihana Sir Miau Mr. Gentlecat :3Eilinen menikin kaupungilla kierrellessä. Ale herätti mut jo ennen puolta yhdeksää, joka mun mielestä pitäisi sunnuntaiaamuisin (ja miksei muulloinkin) julistaa rikokseksi. Kaiken lisäksi vielä neljän tunnin kaupungillakiertelyn jälkeen (törkeän painava reppu selässä..) ihmetellään, kun mua niin hirveästi väsyttää. Monen mutkan jälkeen Alesta tuli onnellinen uuden PS Vitan omistaja :) Illalla me kuvailtiin Alen kuvisprojektia varten tosi hienoja ja diippejä kuvia!
Tänään koulun jälkeen käytiin Ronjan kanssa Jamerassa mnyymässä pari sen kirjaa. Siitä Stadiumiin, halusin mennä katsomaan yhtiä juoksuhousuja, jotka olin jossain lehdessä bongannut.

en oo pätkä!
Joo älkää pelästykö, en mä juoksemaan rupea! Tää kuosi oli näissä vain niin ihana, ja hinta myös (9,90€). Ajattelin käyttää näitä siis legginseinä, ehkä pitkän paidan/tunikan kanssa, ehkä kotosalla rennosti ihan t-paidan kanssa, ja saa nähdä jos nyt joskus innostun lenkkeilemään... Don't hold your breaths! :'D Eikai nää ihan kamalat oo?

Haettiin vähän murua rinnan alle Picnicistä ja lähdettiin kotia päin.
No Ronja lähti kotia päin, me lähdettiin Alen kanssa taas kiertämään jokaista Helsingin kauppaa, joka vähänkin liittyy peleihin. Plus karkkikauppa :D Mukaan tarttui ilmapallo Narinkkatorilta (♥) ja Ale osti uuden pelin Vitalleen (hintaa oli 9,95€, haluaa Ale informoida!). Nyt edessä olisi läksyjä ja kurssivalintoja, psvitailua ja kisumisuilua. Toivottavasti tänään pääsisi aikaisin nukkumaan, matikantunnillakin meinasin nukahtaa. Selkään ja jalkoihinkin sattuu, niin paljon ollaan taas kävelty ja painavia reppuja kanneltu. Ale on niin ihana, että kantaa mun painavaa reppua, ja mä saan kantaa puolestani Alen reppua, painaa ehkä kolmasosan mun repusta! Onko ideoita, miten saisin taivuteltua ton antamaan mulle hieronnan..? ;)

Ale on nyt kipeästi yrittänyt löytää Metal Gear Solidia, juuri tuolle uudelle PS Vita -konsolilleen, tuloksetta. Joten jos siellä jollakin lukijalla löytyy ylimääräinen nurkissa lojumassa tai tiedät, mistä sellaisen löytäisi, niin ilmoitelkaa, laittakaa kommenttia tai vaikka Facebook-viestiä, niin neuvotellaan hinnasta! Muistakin Vita-peleistä saa ilmoitella :) gamers... :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti