tiistai 30. syyskuuta 2014

Puikot heilumaan!





Niinkuin olen sanonut, mä teen tosi usein asioita fiilispohjalta. Nämä fiilikset tulevat milloin mistäkin, vuodenajoista, säästä, TV-ohjelmista, kavereiden jutuista ynnä muusta kaikesta sellaisesta, ymmärrätte varmaan pointin. Kesäisin haluan aina lukea Agatha Christien kirjoja, ihan koska olen aikaisempina kesinä lukenut niitä kirjoja ja katsonut telkkarusta, ne kuuluvat mun kesään. Talvilukemistoon taas kuuluu Harry Potterit, on ihana uppoutua Tylypahkan lämpöön, juomaan kermakaljaa takan lämpöön, hyvien ystävien seuraan. Viikko sitten sain mahtavan idean, enkä yhtään tiedä mistä. Haluan ruveta kutomaan.







Pianotunnilta astelin sitten Kamppiin ja ostin kasan lankoja (totta kai ensin varmistuttua siitä, että saisin äidiltä sataprosenttisen sponssauksen). Kotiin päästyäni rupesin ahkerasti kutomaan elämäni toista kertaa sukkaa lankakerän etiketin ohjeilla. Seuraavana päivänä Prismasta lisää lankaa, ja kaulaliinan tekoon. Sukassa ongelmat tulivat kantapäässä (ja etenkin sen jälkeen), kaulaliinan tekoa hidasti lähinnä langan loppuminen. Puikot olivat vain ensimmäiset, mitä löytyi, edelleenkin on vaikea uskoa, että meidän sekasotkusta löysin sukkiin viisi ja kaulaliinaan kaksi lähes samankokoista puikkoa :D








Sukkiin käytin Novitan 7 veljestä -lankaa, puikot arviolta 3&3½ -millisiä. Varsi joustinneuletta, jalkaterä omia taiteellisia sotkujani lukuunottamatta oikeaa. Kaulaliinaan Red Heart Lisa Big Color -lankaa, puikot olivat 4mm ja 4½mm, ja helmineulettahan tämä, mun kaulaliinaan meni melkein se kaksi lankakerää. Tällaiset niistä tuli!















Sain siis sekä kaulaliinan että sukan numero yksi eilen valmiiksi. Toinen sukka vielä, sitten voin siirtyä kutomaan kaikenlaista mukavaa :D Totesin, että tästä kaulaliinan langasta voisi tehdä aivan ihanan viltin/tilkkutäkin, niin ihanaa lankaa tämä on ja niin pehmeää (joten jos teiltä joltakin löytyy kyseistä lankaa ylimääräisiä epämääräisen pituisia pätkiä, niin ottakaa yhteyttä, värillä ei väliä)! Itselleni haluaisin vielä kirkkaanoranssit villasukat, mutten löydä sopivaa lankaa. Mistä etsiä? Ja linkkailkaa ihmeessä jotain ihania neulontaohjeita, kaikkia mahdollisia ideoita otetaan vastaan! :D Ja nyt mä haastan teidät kaikki kutomaan jotain ihanaa tänä talvena, oli se sitten vauvan sukka tai kaulaliinanpätkä. Valmistaudutaan syksyyn villaisesti ♥





Eilen sain uuden biisin vihdoin valmiiksi. Olen rakastunut =) Ehkä saatte kuulla siitä jotain aika piankin, en tiedä, olen liian innoissani! Oikein hieno tarina ja historia tälläkin biisillä, tietäjät (Ella) tietää! :'D Tässä pientä vinkkiä:




Villasukkiin katsoin ohjetta täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti