keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kurkistus Narniaan #19: Pehmoinen villapaita

Hupsista, sitä tulikin pidettyä muutama päivä taas postailutaukoa! Ei se ihan täysin suunniteltua ollut, mulla vaan on ollut illat niin täynnä menoa, etten mä tänne blogiin ole ehtinyt päivittelemään. Sunnuntaina me pidettiin ihana ilta ihanan naapurini kanssa, viisi tuntia makoiltiin sängyssä, katsottiin telkkaria ja kudottiin ahkerasti. Pretty Woman oli ihana elokuva, näin sen nyt ekaa kertaa ja pikkasen rakastuin. Maanantaina kudoin sitten Kaislan luona, katsottiin Itse ilkimys JA Itse ilkimys 2, ja lopulta pelattiin kolme peliä Dixitiä, joka on ehkä maailmankaikkeuden paras peli! Eilen lähdin sitten taas pitkästä aikaa kummieni luo yöksi Espooseen. Syötiin taas superhyvää ruokaa (ihaninta kanakeittoa ikinä...!), katsottiin Salkkareita ja Pokka pitää, saunottiin ja käytiin lenkilläkin. 


Mutta eihän tämän postauksen pitänyt kuulumisista kertoa, vaikka totta kai pitää niitäkin aina jonnekin tunkea :D Vaan vaatteita, yllätys yllätys. Mun on niin hirmu kauan ollut tarkoituksena esitellä tämä villapaita täällä blogissa, ja on vaan niin outoa, ettei sitä vielä tästä postaussarjasta löydy. Aivan ihana ja pehmoinen villapaita, niin mukava ja kauniin valkoinen. Ja mun rakkaat talvikenkäseni, ne ovat ihanat. Ja upean pirtsakka huulipuna. Oon ehkä vähän liian kova hehkuttamaan asioita, mutta minkäs sille nyt voi. Ja kiitos vielä Kaislalle kuvaamisesta jälleen kerran, vaikka taas oli vähän kiire niin kyllä näistä oikeesti tuli aika hyviä! ♥

Neulevillapaitamikälie lahja mamalta (Seppälä?) // Housut Bershka // Kengät Dinsko // Toppi H&M 


Mitäs teidän elämiinne kuuluu?

6 kommenttia:

  1. Apua kun nyt oli nättejä kuvia! :o Oon kyllä aina tiedostanut että oot tosi kaunis, mutta nyt jotenkin vaan korostu ihan kamalasti se.

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua mikä kommentti! Kiitos kauheasti, lämmitti sydäntä <3

      Poista
  2. Voi vitsi, nättinä olet! :) Munkin pitäisi varmaan pikkuhiljaa kaivaa kaikki villikset ulos, ulkonahan on jo sairaan kylmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 ja todellakin, nythän se paras villisaika alkaa olla käsillä! (nyt vaan on tyhmää kun kelit taas lämpeni, niin en pääse enää käyttämään mun ihanaa talvitakkiakaan :P)

      Poista
  3. Voi miten suloisia kuvia! :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista