torstai 8. lokakuuta 2015

Syksy ja naamakuvat, mitä muutakaan?


Jatketaanpa siitä, mihin eilen jäätiin. Nähtiin tosiaan Tiinan kanssa piiitkästä aikaa, ja mulla totta kai oli taka-ajatuksena kunnon asukuvaussessiot. Ja vaikka Tiina koko ajan valittelikin, ettei muka osaisi kuvata eikä mikään kelpaisi mulle niin kyllä mä niistä kuvista aika tyytyväinen olin, eniten ehkä mättäsivät mun poseeraukset! Ja nämä muutamat lähikuvat oikeasti näyttävät, että ei tämä mun kamera mikään huono ole. Hullun kylmä kyllä oli, mutta vasta kuvien ottamisen jälkeen. Sitten me lähinnä vain kierreltiin ympäri Länsimäkeä ja Mellunmäkeä, kunnes oli pakko mennä kotiin lämmittelemään. Ja koska aina on pakko tunkea tekstin lomaan kaikkea enemmän tai vähemmän epäolennaista, niin tänään vihdoin ostettiin mulle uusi ihana talvitakki, joka menee kyllä huomenna jo päälle!


Näitä kuvia selaillessa totesin, että kyllä näistä vielä yksi postaus huomiseksi riittää! Huomenna on jatkis eli kripan jatkoleiri, eli pitkästä aikaa pääsee taas Lällyyn ♥ Ja ihan siksi, jos joltakulta meni tuo edellinen lause vähän ohi, suunnittelin nyt lähiaikoina vihdoin kirjoittaa sen vastauspostauksen teidän ortodoksisuuskysymysten pohjalta (ja ihan siksi koska pelkään sanovani jotain väärin, aion nakittaa jonkun vastailemaan mun kanssa viikonloppuna. Vapaaehtoisia?). Ja siitä huomisesta postauksesta vielä, Tiina, varaudu pahimpaan ☺


Syksy ja naamakuvat, mitä muuta ihminen elämässä tarvitseekaan? Ja se auringonlasku.

1 kommentti: