lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015 luukku 18


Eiliselle ei sitten taas onnistunut tehdä kuin yksi postaus, joten myös tämä tällä kertaa siirtyi seuraavaan päivään. Tässä luukussa ajattelin pitkästä aikaa ihan vaan kertoa jouluisia kuulumisia!

Eilen mulla vihdoin alkoi vähän joulufiilis heräillä, kun joulujuhlan ja -kirkon myötä alkoi ah-niin-ihana loma! Heti Tuomiokirkosta ulos astuessani alkoi tulla ihan uutta innostusta ja inspiraatiota tähän joulukalenteriin, ja alkoi jopa vähän harmittaa, kun on niin paljon ideoita ja niin vähän päiviä jäljellä. Samalla innostuin suunnittelemaan joulukortteja ja kovasti halusin mennä ostamaan lisää joululahjoja, vaikka suurin osa mulla onkin jo hankittuna. Vähän eilisen postauksenkin myötä kuuntelin paljon joululauluja, ja illalla paketoin lahjoja ja aloin tehdä kortteja, jotka myöhemmin illalla saattavat täälläkin vilahtaa! Tänään meillä oli suunnitelmissa hakea Byggmaxilta halpa kuusi, mutta kun me päästiin paikalle, oli siellä vain kaksi ei-niin-tasaisen tuuheaa yksilöä jäljellä, joten taidetaan huomenna hakea Plantagenista joku hieno yksilö. Piipahdettiin Ikeassa syömässä ja hakemassa vähän paketoimisjutskia ja lahjajutskia.


Muistatteko muuten, kun viime uutena vuotena päivitin blogini ulkoasua aika tavalla? No mä olen vuodenajoissa sellainen fiilisihminen, että aina samaan aikaan vuodesta alkaa tehdä mieli tehdä samoja juttuja, mitä aikaisemmin on siihen aikaan tehnyt. Joululoman aion siis pyhittää bloggailulle ja toivottavasti sitä ulkoasuakin pääsee taas pitkästä aikaa päivittelemään. Joulukalenterissa tulossa vielä se kotiin roudattu ja koristeltu kuusi, piparitalo jota ei olekaan tehty piparista, jouluruokia ja vähän kaikkea muutakin. Päivät vaan loppuu kesken, apua! Nyt lähden askartelemaan lisää joulukortteja, palaillaan illalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti