perjantai 1. tammikuuta 2016

Kurkistus Narniaan 25: Uuden bannerin kulisseissa


Samana päivänä, kun tehtiin se upea suklaatalo (joka muuten on vielä syömättä, pitäisikö ryhtyä hommiin?), käytiin Kaislan kanssa vallihaudoilla käppäilemässä ja ottamassa asukuvia. Mulla oli kerrankin nätti asu ja nätit meikit, ja Kaislan kanssa nyt tulee aika hyviä kuvia (muun muassa nämä ovat ehdottomia lemppareitani!). Räpsäistiin paljon kuvia hienossa miljöössä, ja kun niitä rupesin käymään läpi, totesin että hei, näistähän voisi saada hienon bannerin! Ja näin kävi, ihan sattumalta saatiin toinenkin banneri, jossa mulla on oksa naaman edessä. Kai siitä nyt alkaa tulla tapa. 

Paita ja hame kirppis / Villasukat itse tehty / Kengät Dinsko 

Niin kuin joku saattoi blogin Facebookista huomatakin, mulla on tälle päivälle suuret suunnitelmat: aion maata koko päivän sohvalla katsomassa Näkijää ilman että tuntuu yhtään pahalta, Samalla yritän saada kasaan sitä vuosikatsausta, joka siis tulee ulos myöhemmin tänään! Vähän ehkä kudon ja syön tortillaa. Mutta tänään ei stressata yhtään mistään, ollaan vain.


Seuraa Pannariblogia Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), Ask.fm:ssä ja Twitterissä!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, hieno banneri tuli! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita kuvia, näissä on ihana tunnelma! :) Ja ihana suunnitelma päivälle sulla, tollasia löhöpäiviä pitääkin ottaa aina välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja oli se ihanaa, taisin mä kuus jaksoa Näkijää katsoa, kunnes lähin kaupungilla käymään :D

   Poista