lauantai 8. lokakuuta 2016

Kurkistus Narniaan 38: Musta tuntuu multa


Nyt on ihan tahtomattani tullut tavaksi postata vain viikonloppuisin, ja se ärsyttää. Viime sunnuntain jälkeen on tosin ollut melkein joka päivä olla tarkoitus kirjoittaa, muttei vaan ole onnistunut. Alkuviikosta tein viisi työvuoroa neljään päivään, keikkailin ja metsästin sushia, tutustuin uusiin kissanpentuihin ja sain elämäni ensimmäistä kertaa tippiä. Keskiviikkoiltana laitoin itselleni herätyksen, jotta voisin ottaa pizzan uunista ajallaan ulos, ja sen tehtyäni nukahdin ennen kymmentä. Nukuin seuraavana aamuna sikeästi puoli kymmeneen ja lähdin reippaana töihin puolen päivän aikoihin. Samana iltana mut soitettiin puolentoista tunnin varoitusajalla ihan uudenlaisiin töihin. Eilen kokeilin uudenlaista kokkailua, ja poltin kanan lisäksi myös käteni. Mutta nyt voidaan taas palata näihin ihaniin asukuviin, mitä Tiinan kanssa otettiin viikko sitten. 


Tämän collegepaidan bongasin joskus Jumbon Onlysta, ja koska siinä oli ihana hug-teksti ja vain kympin hintalappu, vannoin palaavani joskus sitä hakemaan. Viikko pari sen jälkeen sen oli ilmestynyt myös Itiksen liikkeeseen, ja pian lähdin se kassissa pois kaupasta. Ja voin ihan rehellisesti myöntää, että suurin motiivini sen ostamiseen oli todella tuo teksti. Halit ovat parhaita. Kaulaliina on toinen syksyn pelastus, johon viittasin jo siinä yhdessä aiemmassa postauksessa. Ostin tämän pitkän etsinnän päätteeksi, kun Cubuksesta sai puoleen hintaan. Kaksi päivää mietin värivalintaa, ja lopulta tämä viininpunainen lähti mukaan, Juu, tällainen on joka toisella vastaan tulijalla, mutta en silti ole kertaakaan värivalintaani katunut! Ja pitää lämpimänä, sehän on tärkeintä. 

College Only / Housut Bershka / Huivi Cubus / Kengät Converse

Niin ja tämä asu itsessään. Kokomusta ei sinänsä kuulu mun vakkareihin, mutta joskus se toimii. Ja silloin kun se musta osuu päälle, niin musta tuntuu multa ihan oikeasti, silloinkin. Propsit jokaiselle joka tunnisti viittauksen, minä jatkan nyt iltaani ja palaan ennen ensi viikonloppua asiaan. Öitä! ♥

2 kommenttia:

 1. Nää kuvat on ihania, ja näytät tosi kauniilta :) Ja sanoisin että kokomusta toimii erittäin hyvin tässä asussa!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💕 ja niin mustakin toimii! Mut onhan tossa valkoista ja mintunvihreää ja punaista...että vähän huijasin:D

   Poista