torstai 20. lokakuuta 2016

Kissapiristystä torstai-iltaanNyt kyllä meinaa pää räjähtää tämän postauksen kanssa tapellessa. Vieraalla koneella en nyt saa kuvia muokattua, koska tässä ei jostain syystä ole Windowsin omaa kuvanmuokkausohjelmaa (???), eikä nettimuokkausohjelmat halua toimia vaikka kovasti ainakin yritin Flashia päivitellä. Pikkuhiljaa alkaa hermot kiristyä tässä säätäessä, mutta nyt päätin kuitenkin ladata nämä kuvat ihan muokkaamattominakin. Sillä onhan nää kisumisuset ihan hurjan söpöjä vaikka valotus onkin vähän miten sattuu. Oltiin tänään siis taas Alen äidin luona tapaamassa uusia pieniä pentukissoja (ja samalla myös niitä vanhempiakin murusia, siellä on talo täynnä näitä ihania karvakasoja!), joista sain vihdoinkin ensimmäiset kameralla otetut kuvat. Sera on siis tuossa mun sylissä niin söpönä pienenä pikkuisena, ja Scarisa sain ihan hämmästyttävästi monta kuvaa ihan läheltä, kun hän paikallaan katsoi suoraan kameraan. Siis että tällainenkin on ihan todella mahdollista! :D Pikkuvauvat olivat niin suloisia, ja leikkisiä. He eivät kuitenkaan pahemmin viihdy sylissä eikä rapsutettavina, siinä vanhat kisut on kivempia.Tiitus sitten pääsikin mun syliin halittavaksi ja silitettäväksi. Tämä taitaa olla aika kulunutta kamaa mun blogissa, mutta kissat on vaan parhautta. 


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Ja ihania kissakuvia<3 Mua vaan ihmetyttää, että vaikuta tosi eläinrakkaalta ja muutenkin empaattiselta, mut sitten kuitenkin syöt lihaa ja maitotuotteita. Tiedätkö, mitä syömäsi kana joutuu kokemaan elämänsä aikana? Tai lehmä, jotta voit syödä juustoa? Mun tarkoitus ei oo olla ilkee. Suosittelen kattomaan cowspiracyn, forks over knives ja earthlings dokkarit. Löytyy youtubesta tai netflixistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki eivät ole valmiita luopumaan esim. maitotuotteista. Ja ei, kaikki eivät väldee pysty katsomaan niitä turkistarhausdokkareita. Toiset joutuvat jo ihan rahatilanteenkin vuoksi tinkimään ruuan laadusta. Piste.

      Poista