sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ihana viikonloppu ja ihana Lontoo


Tänä viikonloppuna oon ekaa kertaa täälläoloni aikana päässyt kiertelemään keskustassa ja kokemaan ihan sitä oikeaa Lontoota, ja voin sanoa että tuli kyllä tarpeeseen! Oon päässyt shoppailemaan vähän lisää, näkemään kaupunkia ja käymään ihanissa paikoissa, sekä siinä samalla myös tutustumaan uusiin ihmisiin!


Eilen olin erään ihanan suomalaisen au pairin kanssa Hyde Parkissa piknikkeilemässä. Lojuttiin auringossa, herkuteltiin suklaalla ja salaateilla ja hedelmillä, ja höpöteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Kun aurinko meni pilveen ja ilma alkoi vähän viiletä, suunnattiin Oxford Streetille ja vietettiin varmaan pari tuntia missäs muuallakaan kuin Primarkissa. 


Tänään puolestaan vietin päivää erään toisen suomalaisaupairin ja yhden panamalaisen au pairin kanssa Brick Lane Marketilla. Käveltiin pitkin katua, koluttiin kojuja, hypisteltiin vaatteita, haisteltiin (ja maisteltiin) ihania ruokia ja fiilisteltiin katumuusikoiden soittoa. Mulla oli kauhea tarve löytää uusia ihania kesämekkoja ja -hameita, ja niinpä mä löysinkin yhden aivan ihanan kojun, joka myi maailman ihanimpia kesämekkoja! Onnistuin rajaamaan ostokseni kahteen, vaikka yksi kolmaskin jäi nyt mieleen kummittelemaan, mutta olisin ihan oikeasti voinut ottaa omakseni vaikka jokaikisen. Löysin myös maailman ihanimman hameen, jossa on taskut ja kissaprintti! Se oli vaan selkeää voittajamateriaalia. 

Sanomattakin on selvää, että takana on hyvä viikonloppu, kävelystä uupuneista jaloista ja laukun kantamisesta kipeytyneistä hartioista huolimatta. Ihanaa seuraa, ihania löytöjä ja ihana kaupunki. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa?

Kiinnostaisiko teitä muuten postaus, jossa esittelisin vähän tarkemmin näitä mun tekemiä löytöjä? Itse oon ainakin ihan rakastunut, vaikka kaikkia en ole päässyt edes vielä sovittamaankaan!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanan kuuloista♥ Minua ainakin kiinnostaa ostosten esittely!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kiinnostaa, jonkunlaista haulia on ainakin tulossa! <3

      Poista
  2. Kiinnostaa lukea mitä olet löytänyt! :) Kommentoin ensimmäistä kertaa kun nyt löysin blogisi. Täytyy sanoa, että tykästyin heti. Jotenkin lukiessa on tullut olo, että olet lämmin ja avoin ihminen ja kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Kun bloggaaja laittaa niitä oikeita sunnuntaikuvia ilman meikkiä ja niinkuin on normaalisti, niin se poikkeaa kivasti niistä blogeista missä arkikin on ulkopuolisille siloitellun näköistä. Ihanaa kun joku on niin sinut itsensä kanssa, siihen jokaisen pitäisi pyrkiä. Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä :) Jutut ovat myös mielenkiintosia ja hyvällä kielellä kirjoitettuja, odotan innolla seuraavaa postausta. Aurinkoa tähän hieman viileään päivään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihana kommentti, kiitos suunnattomasti kauniista sanoista <3 todella ihanaa että olen onnistunut välittämään juuri tuota aitoa tunnelmaa ja saanut sinutkin innostumaan. Kiitos Noora, samoin myös sinulle!

      Poista
  3. Kiinnostaisi kovasti nähdä millaisia löytöjä olet tehnyt! Sun blogiin on kyllä aina niin kiva tulla ja samaa mieltä sinusta Nooran kanssa. Vaikutat upeelta ja avoimelta ihmiseltä! <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia ihana, tällaisia kommentteja on ihan parasta lukea <3

      Poista
  4. Aivan ihana hyvänmielenblogi. Jotenkin sun iloisuus ja avoimuus välittyy tekstin kautta niin hyvin, että ei siitä voi tulla kuin hyvä mieli! JA olen täysin samaa mieltä olen Nooran kanssa, jatka samaan malliin :)

    Ollaan lähdössä syksyllä Lontooseen pariksi päiväksi, ja meillä on jo suunnitelmia mitä siellä tehdään. Olisi kuitenkin mahtavaa kuulla vaikka jossain postauksessa mitä puistoja, shoppailumestoja, ravintoloita kahviloita ja kaikkea muita paikkoja sinä suosittelisit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista Iida! ♥ Muutamasta nähtävyydestä olenkin jo tehnyt postauksia matkailu-tägin alle (pitäisi varmaan siirtää Lontoon alle, kun mulla nyt sellainenkin tunniste on olemassa!), ainakin Madame Tussaud's, British Museum ja Harry Potter -studiot löytyy sieltä esiteltynä. Mut pakko myöntää, et mä oon hirveän huono puisto/söpö kahvila -ihminen. Mut shoppailuun on Oxford Street aivan otollinen, sinne viitsii useampanakin päivänä mennä, kun ei kerralla jaksa kaikkia kauppoja läpi käydä :D

      Poista
    2. Joo, no ei sitten tietenkään jos ne ei oo sun juttu. Mutta minäpä tsekkaan ainakin tuon harry potter -studio postauksen, kun sinne ollaan menossa. Ja oxford street on myös listalla, ehdottomasti sinne!

      Poista
    3. Oon vaan tosi huono lähtemään ulos vaan hengaamaan puistoon, ellei sitten kaveri pyydä :D mut noita puistoja kyllä Lontoossa riittää, että varmasti teillekin löytyy joku kiva piknikpaikka:)

      Poista