sunnuntai 21. toukokuuta 2017

RATISSA


Mä olen nyt ollut viime päivät minilomalla kotona mun perjantaisten pääsykokeiden vuoksi. Näiden kolmen päivän aikana mulla on myös ollut mun ensimmäiset mahdollisuudet lähteä ajelemaan kortin saannin jälkeen. Ja sitä tässä onkin viime päivinä tullutkin tehtyä: olen käynyt Vantaalla ja Roihuvuoressa eksymättä, ja tehnyt iltaisia ajolenkkejä rakkaan kotikaupunkini ulkopuolellekin. Ja arvatkaa mitä: mä olen alkanut viihtymään ratin takana. Meidän auto on vanhempi kuin autokouluautoni, mutta nopeasti mä olen siihenkin tottunut. Viime yönä aloin taas hieman hermoilla, kun ajattelin että aamulla pitää taas lähteä ajamaan, mutta nyt mua ihan harmittaa, kun en taas ainakaan kuukauteen pääse auton rattiin! On ollut jotenkin niin paljon rennompaa, kun on saanut ihan rauhassa ajaa ilman toisen ihmisen valvontaa ja arviointia. Ihan rauhassa on voinut kuunnella musiikkia ja rauhassa uskoa siihen, että mä ihan oikeasti osaan tän jutun ja pärjään itsekseni. Kertaakaan en ole vielä eksynytkään, vaikka siitä etukäteen huolehdinkin. Onneksi vuosia kuljetut reitit ovat tuttuja myös ensimmäisellä itsenäisellä ajokerralla, ja kauemmas lähtiessä navigaattori oli hyvä ystävä. 


Joku aika sitten en olisi uskonut sanovani näin, mutta mä tykkään ajamisesta. Ja lisäksi ollaan nähty upeita maisemia näillä meidän iltalenkeillä. Pakko kyllä kiittää onnea siitä, että Suomen kesä osui juuri tälle viikonlopulle, kun mä tulin käymään. Lontoossa on ilmeisesti ollut paljon viileämpää viime päivinä! Onneksi sielläkin on ensi viikolle luvattu tasaisia kahdenkymmenen asteen ylittäviä lämpötiloja. Voi kesä! <3

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Ajaminen on ihan parasta :D Mäkään en ois uskonut ikinä sanovani noin, kun ajokorttia ajoin mutta niin ne asiat vaan muuttuu :) Kiva postaus & upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään! Eniten siinä oli se oma rauha ajaa ja itseluottamus, joista sitten tuli hyvä fiilis siihen omaan ajamiseen :) vaikka motareista en kyllä tykkää vieläkään yhtään! Kiitos Milla <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itse oon aina tykännyt ajamisesta, jo ihan autokouluajoista asti :) parasta on, kun saa laittaa hyvää musiikkia soimaan, syödä vähän herkkuja ja nauttia jonkun ihanan ihmisen seurasta pitkällä roadtripillä! Musta on myös mukava kokeilla ajamista eri maissa ja tutustua eri maiden ajokulttuureihin - tähän mennessä on tullut ajeltua jo neljässä eri maassa ja sen suhteen minäkin annan ääneni navigaattorille, ilman sellaista olisi herkästi hukassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olin autokoulussa vuoroin ihan paniikissa, vuoroin vähän toiveikkaampi ja enemmän innoissaan :D nyt täällä Lontoossa en kyllä uskaltaisi lähteä ajamaan varsinkin kun autot ajaa väärällä puolella!

   Poista
 3. Mä olin vuosi sitten ihan varma, että en tuu enää ikinä ajamaan autoa sen jälkeen, kun oon saanu kortin, mutta kuinkas kävikään! Nykyään ajan joka päivä autoa, enkä vois kuvitella elämääni ilman korttia tai autoa! :D Varsinkin tälläsellä pienellä paikkakunnalla ajokortti on ihan välttämätön, koska kouluunkin on se 12 km matkaa yhteen suuntaan.
  Mutta tosi kivoja kuvia tässä postauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin sanoin inssin jälkeen (ja jo monta kertaa sitä ennenkin) että nyt on kortti taskussa niin ei tarvii enäö ajaa! Mutta sit kun kotiin tulin niin päätin että pakko sitä on kokeilla, tosissaan stressasin meidäm vähän autokouluautoa vanhemmalla autolla ajamista enemmän kuin mun pääsykokeita :D mutta kun rauhassa yksinään lähti perjantai-iltana ajelemaan, kun muuta liikennettä ei ollut juuri nimeksikään, niin siitä oli hyvä lähteä. Ei tarvinnut ekana iltana pysähtyä punaisiinkaan kertaakaan! Ja kyllä sen jo ton yhden viikonlopun aikana huomasi miten paljon tuo auto elämää helpottaa :D kiitos tosi paljon. ❤

   Poista