keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Tänään on hyvä päivä

Se oli mun ajatus tänä aamuna. Herätyskello soi (mulle) ihan liian aikaisin ja koko päivä on mennyt ihan omanlaisessaan väsymyksessä, mutta silti. Mulla oli mielessä valmis meikkilook, jonka tahdoin toteuttaa, yksinkertaiset rajaukset ja tummat kulmat. Siinä peilin edessä seisoessa kuitenkin tuijottelin naamaani ja tajusin, että tää voisi ihan yhtä hyvin olla meikitön päivä. Mulla oli kiire, enkä olisi muutenkaan oikeasti ehtinyt meikata myöhästymättä, mutta muutenkin tuli vaan sellainen fiilis. 

Lähdettiin aamusta heti Hulluille Päiville, joka on mulle siis vuoden parhaita juttuja joulun, pääsiäisen ja synttäreiden jälkeen. Itiksessä oli aamukymmeneltä vielä mukavan väljää, ja vaikka ei vielä ihan hirveästi tavaraa tarttunut mukaan, on Hullut Päivät jo itsessään mulla niin äärimmäisen mieltänostattava juttu, että jo Stockalle kävellessä mun teki vaan mieli hyppelehtiä innostuksissani. Onneksi myyntiin on tulossa vielä paljon mahtavia tuotteita, ja mulla on hyvät tekosyyt käydä joka päivä kurkkaamassa tilanteet.

Illalla fiilis nälän ja väsymyksen kasvaessa vähän laski, ja äärimmäiset vitutukset iski päälle, kun jouduin missaamaan Marco Hietalan nimmarointisessiot sen takia, että voisin istuskella tyhjänpanttina töissä parin sadan metrin päässä. Mutta toi aamun fiilis ei pohjimmiltaan kadonnut mihinkään. Melkein mistä tahansa päivästä voi omalla ajatusmallillaan tehdä hyvän. Ja mulla oli tänään hyvä päivä.


Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

6 kommenttia:

 1. Olipa ihanan positiivinen postaus! 😍

  VastaaPoista
 2. Toi on kyl niin totta, et oma ajattelu vaikuttaa hulluna siihen, millainen päivästä muodostuu. Siks yritän itekin suhtautua joka päivään niin, että "tästä tulee hyvä" - useimmiten myös tulee :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kyllä jotenkin myös huomaa susta - asenteesta se oikeasti on vaan kiinni!:)

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus ja kaunis hymy :) Mukavaa viikonloppuna sinulle!

  VastaaPoista