sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Q&A: Mitä bloggaajat halusivat tietää toisistaan?

Olettekin ehkä jostain kuulleetkin huhua, että meillä on "muutaman" kanssabloggaajan kesken Whatsapp-ryhmä, jossa jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä, annetaan vinkkejä ja vertaistukea bloggaamiseen ja muuten vaan jaetaan kuulumisia. Näin muutaman kuukauden jälkeen päätettiin ottaa tästä suhteellisen tiiviistä ja aktiivisesta ryhmästä todella ilo irti teidänkin kannalta, ja toteuttaa yhteinen postaus. Päädyttiin tekemään kysymyspostaus eli Q&A: jokainen mukanaollut bloggaaja sai keksiä oman kysymyksen, ja näihin me kaikki sitten yhdessä omilla tahoillamme vastasimme. Postaus on siis toteutettu yhdessä RevontulipalonSanniiJuliaanAatun polun, Happy Little Thingsin, Sofia Ida Annelin, Peut-êtren, All the Little Snowflakesin, Making It Beautifulin, Home and Style by E:n, Milla T:n, Katja's Lifen, Paulinen, Sea of Dreamsin ja Tuuli K Marian kanssa, joten käykää ehdottomasti (tämän luettuanne toki) kurkkaamassa, miten he vastasivat näihin samoihin kysymyksiin!


Mihin kiinnität uusissa ihmisissä ensimmäisenä huomiota? Mulla on välillä kausia, jolloin kiinnitän ihmisissä huomiota eri asioihin. Yksi juttu mitä tykkään ainakin tarkkailla on kulmakarvat, haha! Mutta näin yleisesti ottaen en oikeasti osaa sanoa. Ehkä se yleinen olemus ja asenne muita ihmisiä kohtaan. Hyvin nopeasti luon uudesta ihmisestä oman tulkintani, vaikuttaako tämä ystävälliseltä, ylimieliseltä, suositulta vai ujolta. Aloitinko tämän postauksen tarpeeksi epämääräisellä vastauksella? :D

Milloin aloitit bloggaamisen ja miksi? Jos missasit mun maanantain synttäripostauksen, niin mun blogihan täytti juuri puolipyöreät viisi vuotta! Yhtenä iltana meidän seurakunnan nuortenillassa Nupissa me kirjoitettiin kaikki yhdessä terveisiä meidän nuorten blogiin, ja kotiin päästyäni päätin itsekin perustaa oman. Alkuperäinen suunnitelma oli hankkia uusi alusta markkinoidakseni mun musiikkia, mutta vähän eri suuntaan se siitä kuitenkin lähti kehittymään!

Kenen toisen bloggaajan kanssa haluaisit tehdä postauksen? ...voisin vastata tähän vaan että palataan asiaan joulukalenterissa!

Mitä asiaa et missään tilanteessa tai tapauksessa koskaan tekisi? Vetäisi kännejä. Tietoisesti tekisi pahaa ystävälleni. Tilaisi kahvia tai smetanapizzaa.  The list goes on.

Oletko joskus poiminut kukkakimppua ja vienyt sen jollekin sulle tärkeälle ihmiselle? Aivan ihana kysymys! Ja aivan varmasti olen, pienenä tykkäsin aina ilahduttaa äitiä erilaisilla yllätyksillä, ja ihan varmaan on pari kukkakimppuakin tullut kerättyä muutenkin kuin äitienpäivänä.


Mitkä ovat bloggaamisen parhaita ja huonoimpia puolia? Parasta on oman luovuuden toteuttaminen, itsensä ilmaisu ja haastaminen ja tietty ylpeys omasta tuotannostaan. Parasta on myös kaikki ihana palaute, mitä saan, pitkät kommentit ja kauniit sanat. Huonointa on ajoittainen stressi, paine saada hyvää materiaalia ulos hyvään tahtiin. Mä en esimerkiksi halua pitää viikkoa pitempää taukoa postausten välillä, joka sitten saattaa oikein kiireisenä ajanjaksona tarkoittaa sitä, että seitsemäntenä päivänä puolipakolla yrittää saada jotain julkaistua. Tässä on enemmän siis kyse siitä, että voin itse olla itseeni tyytyväinen ja täyttää ne vaatimukset, jotka olen itselleni asettanut.

Mikä on lempparisi omista postauksistasi? Ainakin Itsestäänselvä, Miten ei valmistautua ylioppilaskirjoituksiin, Nightwish - ensimmäinen rakkauteni, Entä mun oma vartalo?, Niistä virheistä ja Täysin ikäiseni (voitteko uskoa, että tuokin postaus täyttää tänään kaksi vuotta?) nyt ainakin. Niin kuin sanoin, mä suhtaudun aikaansaannoksiini suurella ylpeydellä, haha! Jos ette muuten ole huomanneet, mun yläpalkin infosivulta löytyy iso kasa linkkejä mun lempparipostauksiin ja muutenkin mahdollisesti hyödyllisiin tai erityisiin postauksiin!

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä vanhemmalla iällä? Sitähän ei koskaan tiedä! Mutta kyllä mä tällä hetkellä pidän bloggaamisesta oikein paljon, tahdon tässä kehittyä ja viedä blogiani eteenpäin, enkä aio harkitakaan tästä luopumista vielä pitkään, pitkään aikaan. Saa nähdä, jos vielä eläkeiässä tänne päivittelen asukuvia ja mielipiteitä, haha!


Miten läheisesi suhtautuvat bloggaamiseesi? Eivät oikein mitenkään. Mun äiti ei ymmärrä mistään teknologiaan ja internetiin liittyvästä mitään, eikä mun blogista ole kysellyt pahemmin mitään muuten kuin kesällä sen lehtijutun yhteydessä. Silloinkaan ei tainneet selitykset ihan mennä perille, että mitä se mun blogin pitäminen oikeasti tarkoittaa! Kaverit tietää että kirjoittelen ja kuvaan, ja että jos tehdään yhdessä jotain kivaa niin se todennäköisesti päätyy tänne, heidän luvallaan toki!

Mikä on vahvin muisto lapsuudestasi? En vahvimmasta tiedä, mutta käykö yksi ensimmäisistä? Mulla oli pienenä sellaiset hienot Nalle Puh -dominokortit, ja niillä sitten leikin äidin sängyllä. Yksi putosi lattialle, ja mä lähdin sen perään niin äkkiä, että vetäisin pääni vitriinikaapin lasista läpi! Äiti säikähti tietysti ihan kauheasti, mutta mä en tainnut edes itkeä :D

Jos saisit elämäsi aikana toteuttaa yhden toivomuksesi, mikä se olisi? Ehkä niinkin yksinkertainen, että minä ja mun läheiset saataisiin elää elämämme onnellisina. Että hyviä asioita tapahtuisi ja voitaisiin olla tyytyväisiä siihen, miten asiat ovat ilman suurempia huolia.

Kuka televisiohahmo muistuttaa sinua eniten? Apua en mä tiedä! Mä en ole ikinä osannut verrata itseäni mihinkään kuvitteellisiin hahmoihin. Yhtenä tuli mieleen Joey Tribbiani, jolla ei aina hoksota ihan kaikista nopeiten, mutta jolle hänelle rakkaat ihmiset ovat tärkeintä maailmassa ja joiden puolesta hän oikeasti olisi valmis tekemään mitä vaan. Jokainen ansaitsee Joeyn kaltaisen ystävän ja mä teen parhaani että olisin samanlainen mun ystävilleni. Toisaalta taas tekisi mieli sanoa näihin aina Pikku Myy, koska Pikku Myy on vaan pieni ja itsepäinen ja ihana.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Toivottavasti valmistuneena, onnellisena ja hyvässä elämäntilanteessa. Ja mulla olisi kissa. Ehdottomasti kissa.


Mikä motivoi sua bloggaamaan? Se ihana fiilis, kun saa vaivalla ja rakkaudella tehdyn postauksen valmiiksi ja pääsee jakamaan sen maailmalle. Mä olen luova sielu, parasta on luoda ja jakaa luomisiaan, oli se sitten biisejä tai mielipidekirjoituksia.

Mitä asiaa monet eivät susta tiedä? Mä ihan tosissani aina kun katson Vain elämää suunnittelen mielessäni, minkä biisin ja millaisen version mä itse vetäisin kyseiseltä artistilta. Sitten jossain vaiheessa tajuan, että hyvin epätodennäköisesti pääsisin koskaan noiden tyyppien kanssa ohjelmaan, kerta he ovat jo olleet siellä. Kyllä, se on mun suurin ongelmakohta näissä suunnitelmissa. Mä myös aina lempibändieni keikoille mennessä kirjoitan heille pitkät kirjeet, mitä heidän musiikkinsa mulle merkitsee ja miten tärkeä kyseinen bändi mulle on. Hyvin ovelasti aina myös lisään omat yhteystietoni mukaan, haha! En kuitenkaan melkein koskaan näitä kirjeitä saa annettua eteenpäin.

Nyt tiedätte taas musta vähän enemmän, tätä oli ihan superhauska tehdä, kun pääsi taas jakamaan ei ehkä niin tavallisiakin juttuja itsestään. Ja iso kiitos vielä teille, jotka mun kanssa yhdessä tätä postausta olitte toteuttamassa!

Millainen yhteistyöpostaus meidän pitäisi seuraavaksi toteuttaa?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanat kuvat!♡♡ Sä voisit olla kyllä hyvä Pikky Myy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, me ollaan kaikki vähän pikkumyitä ❤

   Poista
 2. Vitsit nää kuvat on ihania ♥ Kännien vetämisen olisin voinut itsekin vastata, mutta ei tullut jotenkin mieleen postausta kirjoittaessa :D Ja vitsit mä lupaan lukea sun blogia vielä silloin eläkeikäisenäkin!! Voin poimii sulta sit parhaat vinkit mummomuotiin.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 ja mahtava kuulla, ei siis tarvii iha yksikseen kirjotella:D ❤

   Poista
 3. Hyviä vastauksia ja super ihania kysymyksiä!❤ Ja hei kannattaa kysyä keikoilla esimerkiksi fanituotemyyjiltä (itse teen niin aina),he yleensä pystyvät kirjeet viemään eteenpin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvät kysymykset oli tosiaan! Ja hei kiitti vinkistä, mä oon joskus antanu tyyliin niille roudareille, ja kerran ihan suoraan artistille käteenkin:)

   Poista
 4. Tosi kivoja vastauksia ja ihanat kuvat! Toi villapaita on aivan ihanan värinen! ❤_❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Paula! <3 ja niin on, se on tulossa vielä tarkempaan esittelyyn piakkoin 😏

   Poista
 5. Luoja oot söpö ❤ ja toi kirjevastaus sai mut hymyilee, oot jotenki niin herttanen aina :D ❤

  VastaaPoista
 6. Kivoja vastauksia & onpa hyvin onnistuneet kuvat! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan positiivisia juttuja ja oot vastannut kivan monipuolisesti! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania vastauksia ja nää kuvat on myös niin ihania ♥ Hahah, toi ylioppilaskirjoitus postaus oli hauska! :D

  VastaaPoista