perjantai 12. tammikuuta 2018

Tukholman terveiset


Alkuviikosta käytiin vaihteeksi pienellä Tukholma-pyrähdyksellä. Tsekattiin vanha kaupunki (jossa en ainakaan muistaakseni ole aiemmin käynytkään), kuninkaanlinna, Storkyrkan ja Nobel-museo. Siitä kaupunkiin shoppailemaan, käväistiin Åhlensilla ja tietenkin Sephorassa, joka on joka kerta se yksi tärkeimmistä jutuista mulle Tukholmassa. Vähän itsekin yllätyin siitä, että pois lähtiessä oli mulla mukana ainoastaan etukäteen mietittyjä ja harkittuja ostoksia, haha. Käytiin vielä lounaalla keskustan Åhlensin alakerrassa sijaitsevassa Squeezed Upissa syömässä ihan törkeän hyvät wrapit, suosittelen erittäin suurella lämmöllä! Tukholma on kyllä jotenkin tosi kiva, mutta aina ne reissut on niin lyhyitä, ettei kaupungista tunnu saavan kunnolla mitään irti. Kaiken lisäksi me tunnutaan reissaavan Ruotsiin aina talvella, kun ulkona on niin kylmä ettei kiertelyyn vaan oo fiilistä!

Tuntuu taas, että mä olen ollut ihan kamalan hiljainen täällä blogin puolella. Vuosikatsauksen tekemisessä on ihan jäätävästi hommaa (ja muutenkin yhtään minkään aikaansaaminen vaikeutuu aina kummasti kun mä päätän laittaa Netflixin päälle). Mutta se on tulossa sunnuntaina, joten olkaa valmiina! Oon myös ihan hirveästi valmistellut kaikkia muita postauksia, se niiden viimeistely ja julkaiseminen vaan meinaa jäädä. Mutta oon tosi innoissani että pääsen jakamaan teidän kanssa kaiken, mitä mulla on työn alla. 

Mulla on vielä tämä viikko ollut joululomaa, ja tuntuu ihan hassulta palata ensi viikolla takaisin opiskelemaan. Toisaalta oon kyllä tosi innoissani mun kevään kursseista (ainakin toistaiseksi vielä, haha), innolla odotan että mitä vastaan tulee. Lisäksi mun keväällä tulehtunut kyynärpää on taas alkanut oireilemaan viime aikoina, eikä se oikein tunnu tietävän, että onko se kipeä vai eikö. Siinä tällaista pientä elämäupdatea, haha :D

Kiinnostaisiko teitä muuten pieni esittely noista mun Tukholman kosmetiikkaostoksista niin Sephorasta kuin laivaltakin?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuulonen Tukholman reissu sulla ollu :3 Mua kiinnostaa ainakin kosmetiikkojen esittely!

  VastaaPoista
 2. Tukholma näyttää kyllä niin ihanalta, siellä on pakko päästä käymään joskus♥ Muaki kiinnostaa ostosten esittely!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi no jos et oo koskaan käynyt niin ehdottomasti kannattaa!

   Poista
 3. Tukholma on ihana! Mua on kans harmittanu, et siel ei oikeen oo tullu käytyä ku jollain minipyrähdyksillä. Pitäis joskus olla ihan yötäkin, että ehtis kunnolla tutustua kaupunkiin :D ps täällä toinen lomalainen!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä pitäis joskus lähteä ihan kunnolla reissuun Tukholmaan!

   Poista