torstai 18. tammikuuta 2018

MAMA DAY


Joululahjaksi lupasin viedä äidin Ateneumiin. Hän halusi mennä katsomaan von Wrightin veljesten näyttelyä, joten päätettiin tehdä siitä kokonainen äiti-tytär-päivä. Monien suunnitelmien ja viime hetken peruuntumisten jälkeen oli meillä tänään vihdoinkin kauan odotettu päivä: syötiin aamiaista yhdessä mun luona, kierreltiin pari tuntia Ateneumissa, äänestettiin ja käytiin syömässä Citycenterin Na'amissa. Mun lemppari Ateneumissa oli kyllä kuitenkin muun näyttelyn sekaan ripotellut Ankallisgallerian teokset, ihan mahtavia, ja upeita taustatarinoita noilla Ankkalinnan klassikkotaideteoksilla. Ja muutenkin oli ihana viettää päivä tuijottelematta puhelinta vaan kerrankin tehdä jotain normista poikkeavaa ja samalla viettää laatuaikaa äidin kanssa. Huomenna jatketaan vielä hengailua maman kanssa matkamessuilla, siellä käyminen on meidän ehdoton jokavuotinen perinne!

Mitä teidän viikkoon on tähän mennessä kuulunut? Mulla alkoi taas koulu tällä viikolla, ja yritän taas uusien kurssien alkaessa ruveta panostamaan ihan kunnolla opiskeluun, haha! Mulla on tosi kivan kuulosia kursseja luvassa tälle keväälle, toivotaan että hyvä fiilis jatkuu edelleen, kun stressiä alkaa kertyä päälle!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen päivä takana! Tsemppiä myös opiskeluihin :)

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ateneum kuulostaa niin kiinnostavalta ja toi Ankallisgalleria kuulostaa tosi hauskalta idealta! Ihana tuollainen äiti-tytär -päivä♡

  VastaaPoista
 3. Ankallisgalleria oli ihan mahtava!:D

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi, mä haluaisin päästä Ateneumiin! :) Musta on ihana kiertää museoita ja gallerioita ja lukee maalausten historiasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ateneumissa oli kyllä taustojakin kerrottu monesta teoksesta tosi hyvin!

   Poista