sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

100 HUULIPUNAA


Hiljattain mulla tuli täyteen yksi odotettu merkkipaalu: mä omistan nyt sata huulipunaa. Ihan tarkalleenottaen raja taisi mennä rikki tuossa joulukalenterin aikana, mutta muutaman vähemmän mieluisen olen hylännyt äidin luo. Viime viikolla tuli kuitenkin mulla mieleen tehdä uusi tarkastuslaskenta täällä mun luonani, jossa mun varastot tietenkin varsinaisesti on, ja niitä oli sata kappaletta! Siinä ne kaikki nyt ovat yhdessä kuvassa, yllätyin kyllä miten vähältä sata punaa näyttää! Pitäiskö teidän mielestä mun tehdä näistä joku tarkempi postaus, jossa erittelisin vaikka niitä parhaita ja ei niin hyviä yksilöitä?

16 kommenttia:

 1. Mielenkiinnosta kyselen, että tuleeko näitä kaikkia käytettyä vai onko selvät lempparit nähtävillä? Jos päivässä käyttää aina yhtä niin kerkeäis käyttämään yhtä huulipunaa noin kolmesti vuodessa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arviolta ehkä kolmasosa on sellaisia, joita ei tuu käytettyä lähes ollenkaan. Lisäksi joulukalenterista tuli kuitenkin 24 uutta, joihin ei myöskään oo kunnolla vielä päässyt tutustumaan, niin ei niistä vielä tiedä et millaisia lemppareita sieltä löytyy. Mutta paljon mä tosiaan saatan ostaa esimerkiksi testiin punia jos nään uusia merkkejä tai malleja, ja sitten kokeillaan onko kivoja. Mutta kyllä silti hyvin suuri osa näistä on ihan vakituisessa käytössä, ja tykkään kovin!

   Poista
 2. Ooo! Yhtä aikaa ihan hullua ja jotenkin älyttömän hienoa! Hassua myös, miten vähältä sata näyttää valokuvassa - mun piti oikein lähteä laskemaan, et onko ne kaikki tossa oikeesti. :D Samaa kyllä haluaisin kysyä ku edellinen - tuleeko noita kaikkia käytettyä? :D (En kyllä voi alkaa tässä yhtään syyllistää "turhan" materian haalimisesta ja siitä, ettet sä voi mitenkään tarvita noita kaikkia, koska mulla on vähän sama meininki kynsilakkojen kanssa. En enää laske niitten määrää purkkeina vaan hyllymetreinä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ite oon kyllä aika samaa mieltä! Mutta niin se sata on loppujen lopuksi aika pieni määrä ainakin noin massaltaan! Osaa tulee käytettyä enemmän kuin osaa, ja aina sitä tuntuu joku tietty puuttuvan! :D Ja kynsilakkojahan nyt pitää olla ainakin jokaista väriä! :D Ja niitäkin voi yhdistellä vielä paljon paremmin mitä huulipunia voi, niitä kun yleensä menee se yksi kerrallaan huulille :D

   Poista
 3. Löytyypä sulta monta huulipunaa, monessa sävyssä! Tuo kuva näyttää oikeastaan kivalta ja hauskalta :D Tuu ihmeessä kertomaan vaikka sun omat lempparit ja ne, mitä et käytä usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep niin löytyy :D kiitos kommentista, pitää pistää korvan taakse!

   Poista
 4. Vau, tosta määrästä saa kyllä olla kateeellinen, oikea unelma! :D

  VastaaPoista
 5. Oi, siinä on silmänruokaa tälle kosmetiikkafriikille *.* Piti ihan kipittää laskemaan omani, ei ollut kuin vaivaiset 29 kappaletta :D

  http://www.llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut siit on hyvä lähtee kasvattaa!:'D (side note: en kannusta ketään kuitenkaan haalimaan samalla lailla huulipunia ihan vaan lukumäärän vuoksi xD)

   Poista
 6. Joo kiinnostaa tarkempi postaus! Siitähän saisi sitten itsekin vinkkiä mitä ei kannata ostaa ja mitkä on taas niitä parempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Sitä mä ajattelinkin et jos joku muukin vähän hyötyis tästä mun laajentuneesta keräilystä ni ois ihan mahtia!

   Poista
 7. Mäkään en meinannut uskoa että tossa on noin monta punaa, kun näyttää niin vähältä :D Mutta joo, omien huulipunien määrästä mulla ei ole tietoa, mutta jos pitäisi veikata niin varmaan 20-30 löytyy. Joulukalentereista on mullekin suurin osa tullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mut tollakin määrällä pääsee jo tosi hyvin vauhtiin :D

   Poista
 8. Vau kuinka paljon! Mulla on varmaan semmoinen 20 huulipunaa itselläni. Tee ihmeessä sellainen, jossa esittelet parhaimmat ja ei niin hyvät :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no on seki tosi hyvä määrä! Ja kiitti kommentista, pitää varmaan sellanen toteuttaa!:)

   Poista