perjantai 6. huhtikuuta 2018

Parasta tässä päivässä

Aamun saapaskelit. Juu, naamaa piiskaava vesisade ei ehkä ole parasta ikinä, mutta puolen vuoden talvikenkäkelien jälkeen mä otan kaiken ilon irti muista jalkinevaihtoehdoista. Tänä aamuna jalkaan päätyivät kumpparit, ihan parasta!

Lounas kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa yliopistolla, hyvää ruokaseuraa ja huonoja juttuja.

Hiusharjan paluu. Jätin maanantaina harjani kirkolle, ja tänään lopulta sain sen takaisin. On ollut tuskallinen viikko, josta on selvitty lainaharjoilla ja tiukoilla ranskiksilla. Nyt mä pääsen vihdoin pesemään hiukset, haha :D

Panostus niin kouluhommissa kuin blogin puolella. Sain kerrankin jotain aikaiseksi, ihan parasta! Ehkä pian näätte sitten täälläkin mun puuhailujen tuloksia.

Neljä lämpöastetta. Kun aamulla lähdin kouluun kumppareissa, otin iltapäivällä ehkä vähän uhkarohkeasti kevättakin ja tennarit kaapista, ja jopa nilkkasukatkin! Vähän pelotti lähteä ulos nilkat paljaana ja vielä kotieteisessä seisoessani pystyin tuntemaan epämiellyttävän vedon, mutta ulkona ei enää tuntunut missään!

Ihanat treffit rakkaan isosiskon kanssa. Oli ihan parasta nähdä pitkästä aikaa ja vaan rupatella kaikesta ihanasta. Niin ja parasta oli myös

Ihana ruoka. Mystorysta löytyy herkullisia kuvia, mut löytää sieltä nimimerkillä @sannapannari!

Lähestyvä kevät. Oli ihan parasta kävellä Helsingin katuja iltaseitsemältä, auringon paistaessa ja ne tennarit jalassa, ilman että paleli. Pystyi pari juoksuaskeltakin niin helposti ottamaan.


Niin ja tämä maisema. Se on se kevät <3

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen päivä sulla ollut! Itsekin oon ollut ihan fiiliksissä, kun täälläkin on vihdoin ollut parina päivänä oikeasti keväistä - eilen oli peräti 12 astetta ja pihalla tarkeni vihdoin ilman takkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo siellä oottekin aina vähän eri lukemissa :D parasta kun just katoin, että Lontoossakin on +14, saa nähdä millaiset helteet on kuukauden päästä kun sinne päästään!

   Poista
 2. Noita sun ruokia oon kyllä kuolannu Snapchatin puolella! :D Tosi kiva postaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä kuolaan edelleen 😂 kiitos, kiva kuulla <3

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus! :)

  VastaaPoista