torstai 12. huhtikuuta 2018

BEST OF BEAUTY 2017


Yksi mun tavoitteista tälle vuodelle on tehdä lisää meikkipostauksia tänne blogin puolelle! Musta on parin viime vuoden aikana tullut todellinen meikki-intoilija, ja siinä sivussa paitsi mun varastot niin ehkä myös mun tietämys ja osaaminen on kasvanut. Teiltäkin oon saanut ihanaa palautetta mun meikkipostauksista ja ihan itse meikeistänikin, ja olette toivoneet lisää samankaltaista sisältöä, ja kieltämättä tuntuu hassulta, miten vähän meikkijuttuja loppujen lopuksi olenkaan viime aikoina tänne postaillut!

Tälle vuodelle olen kuitenkin itselleni luvannut postailla lisää meikkijuttuja. Mä ostin viime vuonna ihan hurjasti meikkejä, jokusen hudin ja monta hittiä. Tähän postaukseen oon koonnut ehkä ne mun suurimmat suosikit viime vuodelta, mitkä ovat päätyneet lähes päivittäiseen käyttöön ja joiden käyttöä odotan aina innolla. Ehkä joku päivä pitäisi puolestaan tehdä postaus niistä huonommista löydöistä, kiinnostaisiko teitä sellainen?

(eikä nyt liikaa välitetä siitä, että tämä postaus ilmestyy vasta huhtikuussa, eihän? <3 okei, asiaan!)


Mä yleensä pohjameikissäni käytän pelkkää peitevoidetta, ja meikkivoidetta ainoastaan silloin tällöin kun tekee erityisesti mieli. Mun kalpealle iholle on ihan käsittämättömän vaikeaa löytää tarpeaksi vaaleaa peitevoidetta, ja viime keväänä ostinkin testiin useamman peitevoiteen, jotka osoittautuivat joko ihan väärän värisiksi tai eivät peittäneet yhtään mitään. En myöskään monia kymppejä halua käyttää tuotteeseen, jonka tiedän kuluttavani parin kuukauden sisään loppuun. Lopulta Lontoosta löysin Collectionin peitevoiteen, joka kertaheitolla täytti kaikki mun toiveeni! Se on ihan hurjan vaalea, peittää kaiken ja maksoi Superdrugissa noin neljä puntaa. Mä palasin saman tien ostamaan kolme putiloa lisää Suomi-varastoihini, ettei ihan heti pääse loppuun kulumaan! Tuon Maybellinen Master Concealin bongasin pari vuotta sitten San Franciscosta, ja olin kyllä onnellinen, kun se loppuvuodesta viimein tuli Suomessakin kauppoihin. Mutta pakko sanoa, että tuubipeitevoiteet eivät ole mun juttuni, vaikka tuon nyt tähän listaan lisäsinkin. Väri ja peittävyys on hyvä, levittämisessä vaan ekstrahaastetta!

Silloin, kun meikkivoidetta käytän, on mulla käytössä Lumenen Blur, jonka ostin viime keväänä Hullareilta. Työn takana olikin löytää edullinen meikkivoide, joka on mulle tarpeeksi vaalea, ja tästä mulla onkin sävy 00 Ultra light käytössä. Vähän itseänikin naurattaa tuo sävy, koska en mä oikeasti koe ihan kaikista kalpeimmasta päästä edes olevani! Nyt tosin Thaimaan reissulta löysin uuden meikkivoiteen, joka taitaa nousta uudeksi lemppariksi!


Kun mä katson näitä kuvia, voin ehdottomasti kaikkien näiden tuotteiden olevan mulle niitä must have -tuotteita. Stradivariuksen alelaarista kahdella punnalla löydetty aurinkopuuteri on parempi kuin mikään, mitä olen kokeillut (kuten esimerkiksi Nyxin tai Estee Lauderin aurinkopuuterit), ja Essencen Banana Powder on vaan täydellinen. Kirkastaa silmänalusihoa, silottaa lopputulosta ja mikä tärkeintä, ei muodosta ryppyjä tai saa silmänalusia näyttämään kuivilta tai ryppyisiltä. Bershan poskipuna sävyssä Papaya Peach (?) antaa samalla aivan ihanan, luonnollisen hehkun! Näitä löytyy mun naamasta melkeinpä jokaisena meikkipäivänä.


Mun ostoslistalla oli ties kuinka pitkään jonkinnäkönen kulmageeli, koska mua ärsytti vaaleat karvat, jotka näkyivät vielä kulmien meikkaamisenkin jälkeen. Benefitin Gimme Brow lähti minikokoisena testiin, ja on kyllä ihan paras! Edelleen se mulla on käytössä kahdeksan kuukauden jälkeen, en mä tiedä onko siitä enää mitään hyötyä mutten ole valmis luopumaan!

Syksyllä ostin mun pitkään ihailemani sinisen linerin Nyxiltä Suomi-teemaisiin opiskelijarientoihin, ja oon ihan rakastunut! Sinisiä rajauksia ei ihan päivittäin tuu käytettyä, mutta aina kun ne silmiin eksyvät, jään vaan peiliin ihailemaan mun meikkejä. Instasta löytyy suht hiljattain lisättyä kuvaa mulla sinisissä meikeissä, jos haluaa nähdä tätä käytössä! Suunnitelmissa on kyllä kerätä enemmänkin värejä, mutta en ole vielä vaan raaskinut rahaa noihin pistää enempää.


Syksyllä bongasin nämä uudet (tai ainakin silloin uudet) Essencen nestemäiset luomivärit. Ja sen kyllä voin sanoa, että on helpoin tapa ikinä vähän panostaa enemmän silmämeikkiin! Näillä saa myös helposti ihan vaan spessummat rajauksetkin tehtyä, mutta mä tykkään erityisesti tota ruusukultaista laittaa suoraan luomelle, siveltimellä vähän siistiä reunoja ja tietenkin pohjalle vakoon jotain varjostusta. Nopeeta ja nättiä, eikä näilläkään hintaa ole kuin kolmisen euroa kappale.


Vuonna 2017 mun luomivärivarastotkin kasvoivat urakalla, ja nämä kaksi erottuvat selkeästi joukosta. Mä olen seurannut Jaclyn Hilliä jo vuosia, ja mulle oli selvää, että tilaan hänen yhteistyöpalettinsa Morphen kanssa heti kun vaan mahdollista. Ensimmäisenä julkaisupäivänä olin jo sivuilla päivystämässä ja sain paletin koriini, mutta jäin tyhmyyttäni kuhnailemaan ja kassalle siirtyessäni oli tuote jo loppu. Toisella kerralla olin viisastunut virheestäni, ja sain paletin omakseni. Törkeästihän siitä sai maksaa tulleineen ja postikuluineen, mutta olen kyllä erittäin onnellinen, että se mulla on. 

Kuitenkin jos rehellisiä ollaan, tuo paletti on ikävän vähälle käytölle jäänyt. Mä oon huono käyttämään arkimeikissä luomiväriä, ja yleensä laitan vain vaaleanruskeaa sävyä tai aurinkopuuteria luomivakoon. Jaclyn Hill -paletissa on noita vaaleita sävyjä tosi monta, mutta silti kaikki tuntuvat olevan vähän liian lämpimiä mun tarpeisiin. Siksi mun päivittäisessä käytössä on tuo toinen kuvassa näkyvä paletti, Nyxin Perfect Filter sävyssä Rustic Antique. Ostin paletin tuon ihanan oranssin takia, mutta lopulta mun luottosävyksi muodostui vaalea highlight-sävy, jota käytän kirjaimellisesti aina ja kaikkeen. Paitsi, että se sopii täydellisesti sisäkulmaan, kulmakarvojen alle kuin myös satunnaisesti koko luomellekin, se on vielä täydellisempi yleishighlight. Sävy on vaalea ja suht luonnollinen, eikä siitä jää selvästi feikin näköistä kimalletta ympäri naamaa. Mä en edes omista kunnon highlightereita, ja kaikki muut mitä mulla on jäävät hyvin vähälle käytölle, koska tää vaan vie voiton. Mun pitää varmaan ostaa uusi luomiväripaletti tilalle kun tuo yksi sävy tuosta kuluu loppuun, se on vaan niin täydellinen. Ja kyllä mä noita muitakin sävyjä käytän, erityisesti mattoja hyvinkin ahkerasti, toi yks vaan on kaiken hehkutuksen arvoinen. 


Ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä, vuoden 2017 parhaat huulituotteet. Tietenkin mä ostin viime vuonna vaikka kuinka ja monta uutta huulipunaa eri muodoissa ja sävyissä, ja tietenkin suuri osa niistäkin on jäänyt vakituiseen käyttöön. Nämä kaksi kuitenkin nousivat ihan erityisesti esiin.

Tuon edellä näkyvän suhteen mä huijaan pikkuisen, sillä mä oikeasti ostin sen jo vuoden 2016 lopulla. Silloin mä kokeilin sitä pari kertaa, eikä se oikein kolahtanut vaan jäi laatikoiden pohjalle. Keväällä mä kuitenkin kokeilin sitä uudestaan, ja rakastuin ihan täysin. Lontoossa sitä tulikin sitten pidettyä, ja aina oli yhtä ihana ja nätti fiilis. Tämä on siis Nyxin Liquid Suede Cream Lipstick -sarjan sävy Foul Mouth. Purkissa huulipuna näyttää tumman murretun liilalta, mutta huulilla on aivan ihana laivastonsininen. Mulla on tätä huulipunaa esimerkiksi tässä ja tässä postauksessa, jos tahdotte nähdä miten toimii huulilla!

Toinen kunniamaininnan saava tuote on Collectionin Velvet Kiss Lip Cream nudena. Mähän en ole koskaan käyttänyt nudeja huulipunia, koska en ole kokenut niiden sopivan mulle. Tämä kuitenkin muutti kaiken. Tämä on luonnollinen, mutta tarpeeksi tumma, ettei näytä hölmöltä. Pysyy ihan sikahyvin huulilla, ja maksoi Lontoossa ehkä kaksi puntaa? Tämä on mun vakkarinude, joka on käytössä esimerkiksi tässä postauksessa! Rakastan <3

Siinä ne nyt vihdoin ovat, meikkituotteet jotka valloittivat mun sydämen vuonna 2017. Koska nyt kuitenkin ollaan jo huhtikuussa, en enää viitsi teiltä kysyä viime vuoden lemppareita. Sen sijaan kuulisin mielelläni teidän tämän hetken lempparimeikkejä! Entä ootteko kokeilleet jotakin näistä tässä postauksessa mainituista tuotteista?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Mitään näistä en oo kokeillut, mutta noi Essencen nestemäiset luomivärit kiinnostaisivat kovasti. Mun lempparimeikkivoide on Lumenen matte foundation sen peittävyyden ja mattaisuuden ansiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen niitä kokeilemaan! Mä en mattaisuudesta itse niin välitä, niin olen tuossa Blurissa pitäytynyt:)

   Poista
 2. Toi Jaclyn Hillin paletti! <3 Ihana! Mun lempparimeikit tällä hetkellä on Estee Lauderin Double Wear-meikkivoide, kerrankin löytyi jostakin meikkivoiteesta sävy joka on mulle tarpeeksi vaalea! Niin ihana tunne kun on ekaa kertaa elämässä oikeesti oikean värinen meikkivoide! :D Toinen lemppari ja luottotuote on Anastasian pomade, en vaan osaisi olla ilman! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä hienoa löytää tarpeeksi vaalea meikkivoide, niitä kun ei tunnu koskaan tulevan vastaan! :D mä en oikein noista pomadeista välitä, Benefitin KaBrow on välillä käytössä, mutta sen jälkeen taas kynällä täyttäminen tuntuu niin helpolta :D

   Poista