maanantai 23. huhtikuuta 2018

HIENOISSA HOUSUISSA


Mulla olisi eilen ollut iso kuorokonsertti, jossa munkin olisi ollut tarkoitus olla laulamassa. Tämän mun jo yli viikon kestäneen flunssan jäljiltä mulla on kuitenkin edelleen ääni aivan täysin kadoksissa. Konsertti meni mulla siis sivu suun, mutta otinkin tilanteesta hyödyn irti, ja lähdin kerrankin katsomaan ihanan tyttiksen konserttia! Uudemmille lukijoille tiedoksi, mä siis olin kaikki kolme lukiovuottani ihanassa Sibelius-lukion tyttökuorossa laulamassa. Kaksi vuotta sitten kirjoitin ylioppilaaksi, ja sattuneesta syystä mun tyttistaipale päättyi siihen. Monta kertaa olen sen jälkeen tahtonut päästä tyttiskonsertteja katsomaan, mutta jotenkin mulla on aina ollut jotain päällekkäistä menoa. Voitte siis uskoa, miten innoissani olin, kun vihdoinkin pääsin konserttia katsomaan.


Vaikkei kyseessä mikään erityisen hieno tilaisuus ollutkaan, aloin mä heti pohtia erityisen tarkkaan, mitä pukisin päälle. Luonnollisesti tahdoin edustaa omassa vanhassa tyttökuoron hupparissa, mutta muuhun asuun tahdoin panostaa sen verran, etten täysin arkiselta näyttäisi. Avasin vaatekaapin ja mun silmiin osui nämä ihanat Thaimaasta ostetut housut! Mä en ole ikinä elämässäni omistanut hienoja housuja, vaan ainoastaan farkkuja ja verkkareita. Bangkokin matkan myötä mun varastoihin tuli jopa kolmet suorat housut, ja oon kyllä ihan sikainnoissani. Nämä kuvassa näkyvät raidalliset olivat mulla eilen ensimmäistä kertaaa jalassa, ja oli kyllä niin vapaa fiilis. Näissä yhdistyy housujen kätevyys ja hameen rentous, ja tuntui ihan kuin ei olisi mitään jalassa! Näin viileillä keleillä mulla oli toki sukkikset alla, varsinkin kun nämä ovat näinkin lyhytlahkeiset ja kovin ohutta materiaalia, mutta kesällä nämä toimivat varmasti superhyvin vähän kuumempinakin päivinä. Yläosan kanssa vähän jouduin miettimään, mutta lopulta päädyin ihan tavalliseen mustaan v-aukkoiseen t-paitaan, ja oon kyllä sitä mieltä, että se on paras vaihtoehto tähän asuun. Huulissa mulla oli vielä samaa punaista huulipunaa kuin jokaisella tyttiskeikallani, punainen huulipuna nimittäin on olennainen osa tyttiksen keikka-asua.


Toinen uutukainen on kuvassa näkyvä laukku, jonka hain omakseni Hulluilta päiviltä! Joka kevät rakastun pastelleihin, ja tänä keväänä olinkin jo visusti päättänyt hankkivani vaatekaappiini jotain vaaleansinistä. Ja tämä laukku on aivan täydellinen, ihanan pirteä ja just sopivan kokoinen! Mä käytän tosi huonosti laukkuja, yleensä mulla on joko iso kangaskassi tai reppu messissä. Mulla on pari pikkulaukkua, mutta niiden kanssa ei voi pelkästään lähteä minnekään, kun niihin mahtuu niin huonosti tavaraa. Tällä laukulla puolestaan on sen verran kokoa, että avainten ja lompakon lisäksi saan otettua mukaan esimerkiksi kirjan ja minikokoisen vesipullon, ihan parasta! Silti kyseessä on pikkulaukku, jonka voi sopivasti esitellä tällaisessa asupostauksessa osana asukokonaisuutta, hehe.

Housut Bangkokista (samankaltaiset täällä) / T-paita Primark / Huppari Sibelius-lukion tyttökuoron omaa matskua / Laukku A+ more (Stockmann) / Kengät Converse / Huulipuna Maybelline Color Sensational sävyssä 527 Lady Red

Näistä housuista tuli kertaheitolla mun uusi lempivaatekappale kesäksi niille päiville, kun ei farkut nappaa ollenkaan, muttei ole ihan hamefiilistäkään. En olisi pari vuotta sitten uskonut tällaisen asun päätyvän päälleni, mistä olenkaan jäänyt paitsi! En malta odottaa, että näille tulee lisää käyttöä, jei <3

Mikä on sun tulevan kesän lempparivaate?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

18 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivat housut! Ja miten hyvin ne sopii sulle!! Ihanat kuvatkin kyllä 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos kiitos ja kiitos Taru <3 sult tulee aina maailman ihanimmat kommentit <3

   Poista
 2. Uuu noi housut sopii sulle niin hyvin!♥ Tosi kivat kuvatkin!

  VastaaPoista
 3. Mun silmiin pomppasi ekaksi kyllä toi ihanan värinen laukku! Kyllä noi housutki hyvin sulle sopii, ei siinä!

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanat housut! Mulla on nyt myös lemppareina kangashousut ja röyhelöt, jota varmasti tulee löytymään kesällä mun päältä! :)

  https://lauraemiliaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harvemmin trendejä seurailen tai niistä innostun, mutta tästä mä kyllä tykkään :D

   Poista
 5. Oijoi, noi housut on ihan just sellaset joita oon itsekin metsästänyt! Ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti löydät itsellesikin parin! ❤

   Poista
 6. Siis vähänkö oot söpö ja kaunis ja kaikkea ihanaa ♡ Noi housut on tosi nätit ja haluun tommoset mut ihan vaan mustana tai valkosena (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää oot ihana Milla! Joo mäki kyl tahtoisin yksväriset mustat ja vaaleenpunaset ja vaaleensiniset ja kaikki maholliset <3

   Poista
 7. Housukateus iski! Oon etsinyt just tuollaisia housuja kesästä lähtien, mutta vieläkin mun kaapissa on niiden kokoinen aukko :) ehkä nyt tulevana kesänä löydän ne the-housut!

  Ilona / stalkkaamunelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Oi, nuo housut on kivat! Mä oon katsellut samanlaisia kesäksi! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat pökät!<3 culottes-housut mustana oli kyllä yhdet viime kesän lemppareista ja varmaan ovat taas tänäkin kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D no ihan varmasti, ihanan rennot <3

   Poista