torstai 20. helmikuuta 2020

Vitsi mikä viikko!

Ei vitsi mikä viikko on ollut, täynnä kaikkea superspessua! Tiistaina oltiin kavereiden kanssa isolla lehtitalolla porukalla haastateltavana juttua varten. Oli tosi myönteinen kokemus, saatiin herkkuaamupalat ja oli muutenkin tosi kiva keskustella ja yhdessä pohdiskella vastauksia. Kerron tästä tarkemmin myöhemmin, mutta lähiviikkoina pitäisi ilmestyä teidänkin luettavaksi! Mullahan on takana jo monta haastattelua eri tahoille niin pienempiin kuin isompiinkin julkaisuihin, mutta tämä oli eka pitkään aikaan, johon mun blogi ei liittynyt ollenkaan ja itse asiassa pääsin kaverin kautta mukaan. Porukalla oli kyllä hauskaa, ja paljon rennompaa!

Toinen ja ehkä kaikista paras juttu tässä viikossa, mä sain kesätöitä! En vieläkään meinaa uskoa, mulla on pari viime kesää mennyt aika rennosti chillaillessa eikä mulla koskaan ole oikeasti ollut koko kesän kestävää kokoaikaista kesätyötä, joten tämä on ihan mahtava juttu. Työelämästäni en ihan hirveän paljon ole täällä puhunut, enkä nytkään ainakaan toistaiseksi kerro tarkemmin, missä kesäni vietän. Sen kuitenkin pystyn sanomaan, että tämä työ on mulle ihan mahtavan suuri mahdollisuus oppia ja kunnolla tutustua juuri siihen alaan, joka mua todella kiinnostaa. 


Kesästä tulee kiireinen ja haasteita täynnä, mutta ehdottomasti odotan innolla. Eikä sekään tietenkään haittaa, ettei seuraavaa kesää tarvitse viettää senttejä laskeskellen, edelliskesät kun ovat menneet aika tiukilla vaikkei raha mulle onneksi ole koskaan ongelmaksi muodostunutkaan. Vähän mietin sitäkin puolta, kun tosiaan edelliskesät ovat menneet niin rennosti ja olen päässyt todella nauttimaan vapaudesta ja aikatauluttomuudesta, että miltä tuntuu olla kiinni ja töissä koko kesän. En kuitenkaan aio siitä valittaa, tämä työ on ihan mahtava mahdollisuus ja varmasti ainakin tulee ikimuistoinen kesä, kivaa vaihtelua!

Muutenkin tänne kuuluu ihan hyvää. Vähän iski paniikki, kun tajusin mulla olevan seitsemän päivää aikaa lukea kymmenen artikkelia tenttiä varten ja muutenkin kerrata, kaikki artikkelit kun ovat 20-30-sivuisia ja englanniksi, joiden lukeminen on mulla ainakin ihan superhidasta. Onneksi ennen tuota tenttiä mulla ei enää ole mitään muita kiireellisiä deadlineja, joten voin keskittyä nyt täysin vain noista artikkeleista stressaamiseen.


Yksi kerrallaan alkaa pahin kiire taittumaan ja suorituksia satelemaan, ja maaliskuun puolivälistä eteenpäin mulla on kuukausi omistettu kokonaan kandin työstämiselle. Väliin mahtuu toki yksi Tukholman-risteily, jolloin ainakin yhdeksi päiväksi saa kokonaan nollata kandistressin keskeltä. Huhtikuussa kandi pitäisi olla enemmän tai vähemmän valmis, jonka kunniaksi heti perään onkin sitten pääsiäinen ja sen juhlinta. Sitten ehtii vielä hetken viimeistellä ja hioa tutkielmaa, ennen kuin vapuksi lähdetään sitten viikoksi Kreikkaan. Ennen tuota reissua aion saada kaikki kandivaiheen opinnot, tutkielma mukaan lukien, pakettiin, jotta voin tuolla reissulla rentoutua ja nauttia vapaudesta ja stressittömyydestä. Sieltä kotiin palattuani aloitankin sitten suoraan työt, joiden parissa menee koko kesä. 

Paljon on siis ohjelmaa ja kiirettä opintojen ulkopuolellakin, mutta onneksi juuri sitä hyvää kiirettä. Mä olen tosi innoissani tulevasta keväästä ja kesästä, reissuista ja tuosta työstä ja kaikesta ihanasta. On muuten ihan superhelpottavaa myös jo tässä vaiheessa saada tieto kesätyöpaikasta, ettei tarvitse koko kesää ihmetellä ja jossitella. Ihan hullua, tätä kyllä pitää hetki vielä sulatella.

Tämä viikko on kyllä ollut minulle hyvä, olen saanut syödä tortillaa ja donitseja, nauraa ja halailla, on ollut vähän enemmän vapaa-aikaa ja vähän vähemmän kiirettä. Miten sulla on mennyt viikko tähän asti? <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kiireiseltä, mutta samaan aikaan aika kivalta. Ja hurjasti onnea kesätyöpaikasta! :) Mulla on ihan syysfiilis kun ulkona sataa vain vettä, joten kevään ajattelu tuntuu tosi kaukaiselta vielä. Mutta ehkä tää tästä kun pääsiäinenkin lähestyy ja kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä :D Kiitos paljon! Ja joo nää säät ovat tosi ristiriitaiset, vielä on ihan syksy mutta samalla on jo luopunut talven odottamisesta kun on niin keväistä ollut viime päivät :D ja joo ihana pääsiäinen!

      Poista