lauantai 9. toukokuuta 2020

Hei hei opiskelu, tervetuloa työt!

Huh, tulikin pidettyä ihan ansaitusti vähän pidempi breikki postaamisesta. Kiirettä silti on pitänyt! Viime viikon lopun pidin lomaa ihan muuten vaan, en murehtinut kouluhommia enkä mitään muutakaan, olin vaan. Maanantaina mulla sitten alkoikin ihan oikeat kesätyöt.


Aion tarkemmin ehkä kertoa mun kesätöistä vielä myöhemmin, mutta tähän väliin vähän ensifiiliksiä. Mulla on nyt viisi työpäivää takana, ja ihan käsittämätöntä, miten paljon näihin päiviin on ehtinyt jo mahtua. Pääsin oikeisiin hommiin jo heti ekana päivänä, ja viikon päivänä on järjestelmät ja menetelmät ja oma työskentelytyyli ja työyhteisö alkanut jo tulla tutuiksi. Olen jo nyt saanut olla ylpeä työni tuloksesta, olen ollut tehokas ja saanut ihanaa palautetta. Tämä kaikki ensimmäisen viikon jälkeen. Hullua nähdä, mitä kaikkea seuraavaan kolmeen kuukauteen ja kolmeen viikkoon mahtuukaan.


Samalla on ollut mielenkiintoista asettua ihan siihen perinteiseen päivätyörytmiin. Opiskellessa päivärytmi on aika vapaa, kun luentoja ja läsnäolopakkoja ei juurikaan ole ja hommia tehdään (tai yleensä ei tehdä) ihan oman fiiliksen mukaan. Nyt on joka aamu ollut herätys 7.30, olen syönyt aamupalan ja meikannut ja lähtenyt yhdeksäksi töihin, puolenpäivän maisasa syönyt lounasta ja tullut iltapäivällä kaupan kautta kotiin. Sitten kun on vielä laitettava ruokaa ja syötävä ja yritettävä mennä hyvissä ajoin nukkumaan ettei aamulla väsyttäisi, niin ei mulla arkipäivinä juuri ole vapaa-aikaa. Viimeisillä voimilla on sitten raahauduttu pesemään meikit ja kömmitty peiton alle, eikä blogi ole käynyt mielessä. Omaa tietokonettani en avannut kertaakaan puoleentoista viikkoon, en blogin takia enkä koulutöiden takia.

Opinnot alkavat olla pulkassa. Yksi kurssi odottaa vielä arviointia ja se kandi pitäisi viimeistellä. Tänään olen yrittänyt lukea sitä läpi, ja vaikka vielä on hiottavaa ja lisättävää niin kyllä mä aika hemmetin ylpeä olen siitä, mitä olen saanut aikaiseksi. Yritän nyt tänä viikonloppuna saada sen valmiiksi, sitten se on ohi.


Arki on todella kyllä muuttunut, ja vaikka kaiholla välillä muistelenkin chilliä kotikevättä ja menneiden vuosien pitkiä rentoja kesälomia, oon mä tästäkin aika innoissani. Nyt on hyvä totutella tähän uuteen normaaliin. Kesän jälkeen mulla on iso kasa lisää kokemusta ja miljoona tarinaa kerrottavana. Eikä se tavallista isompi palkkakuittikaan haittaa. Heh.

Miten teillä menee? Alkaako jo kesälomat lähestyä?

6 kommenttia:

 1. Sun töistä ois tosi kiva lukea enemmän, niin paljon kuin saat niistä kertoa! :) Täällä menee ihan hyvin, viimeisen oppimistehtävän parissa työskentelen ja tulevat erikoiset pääsykokeet toki mietityttää. Eiköhän kaikesta kuitenkin selvitä jollain ilveellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, mitä saan tässä kesän aikana aikaiseksi :D tsemppiä sulle kevään viimeisiin rutistuksiin!

   Poista
 2. Yhdyn Sinin kommenttiin tuossa ylempänä, että sun töistä olisi ehdottomasti kiva lukea enemmän! :) Ja hei kivaa, että sulla oli kiva ensimmäinen työviikko!

  Mulla menee ihan hyvin, viikko sitten maanantaina sain kevään viimeisen tentin tehtyä ja sen jälkeen alkoi kesäloma. Tai no, on mulla vielä yksi tutor-opettajan tunti keskiviikkona, mutta sitten olisi virallisesti ensimmäinen opiskeluvuosi takana :)

  Tänään sain tietää, että Powerpark avataan 6.6., joten munkin kesätyöt on nyt sitten turvattu, kun oon koko ajan pelännyt, etten pääsekään mihinkään töihin kesäksi, jos Powerpark ei aukea. Joten nyt on helpottunut olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesälomaa vielä sullekin! Ja tosi kiva, että sulla on kesätöitä, vaikka noikin menee varmasti vähän eri tyyliin kuin aiempina kesinä :D kiitos, ehkä mä jonkun työaiheisen postauksen vielä keksin!

   Poista
 3. Kerro ihmeessä lisääkin sun työjutuista, jos vaan haluat! Ois mielenkiintoista lukea mitä työtä teet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, saa nähdä mitä ja milloin saan kirjoitettua ♡

   Poista