sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Q&A - kysy mitä vaan ja videovastaukset vanhoihin kysymyksiin


Ei vitsit, en tiedä muistatteko kun kaksi ja puoli vuotta sitten julkaisin Q&A-aiheisen postauksen, jossa pyysin teitä laittamaan kysymyksiä ja lupasin vastata videomuodossa? Te laitoitte ihan sikakivoja kysymyksiä, mä taistelin pari kuukautta sen kanssa, että sain videon kuvattua, ja sen jälkeen muutaman kerran olen taistellut editoinnin kanssa. 

Muutama viikko sitten kysyin, että kiinnostaisiko teitä edelleen nähdä tämä keväällä 2018 kuvattu video vai tehtäisiinkö suosiolla vain uusi kysymyspostaus, ja tosi iso osa teistä toivoi tätä vanhaa videota julki! Joten tästä siis saatte, mun vastaukset teidän laittamiin kysymyksiin vuodelta 2018. Videon laatu on vähän heikko, editointi nopealla aikataululla tehty ja paljon on erinäisiä bugeja joita en osaa tai jaksa selvittää, mutta ehkä siinä on syynsä, miksi en suunnittele uraa tubettajana haha!


Jos upotus ei toimi, videoon pääsee suoralla linkillä tästä.

Paljon on kuitenkin tässä välissä ehtinyt tapahtua eivätkä kaikki tuon hetken vastaukset ole enää ajankohtaisia (vaikka editoidessa laitoinkin muutamaan kohtaan tähän päivään sopivia huomautuksia). Siispä nyt uuden q&a-postauksen aika! Seuraavaa en lähde videomuodossa yrittämään, koska tiedän että kirjallisesti saan vastattua paljon paremmin sekä huomattavasti nopeammin ja helpommin.

Laita siis alle kysymys, ihan mikä tahansa kysymys, ja mä vastaan siihen täällä blogissa! Laitan myös mun Insta-stooreihin kysymystarran, jos haluat heittää kysymyksesi mieluummin sitä kautta. Mitään rajaa kysymysten määrälle ei ole eikä varsinaista aikataulua. Mikään aihe ei myöskään ole poissuljettu, ja toivonkin teiltä kutkuttavia ja ajatuksiaherättäviä kysymyksiä! Mihinkään sopimattomaan en tietenkään kiinnitä huomiota, mutta muuten sana on aika lailla vapaa ja kysymyksiä saa heittää aiheesta kuin aiheesta.


Heitä kysymyksesi alle tai Instaan, ja mä vastaan siihen. En malta odottaa, millaisiin puheenaiheisiin päästään tällä kertaa käsiksi!

Liity lukijaksi tästä!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

 1. Tässä pari kysymystä :)

  - Onko sun unelma vielä sama kuin vuonna 2018?
  - Seurusteletko?
  -Jos seurustelet, tekisitkö joskus postauksen, jossa sun kumppani on mukana?
  - Lempikarkkisi?
  - Hulluinta mitä olet tehnyt elämässäsi?
  - Kadutko jotakin päätöstä/asiaa menneisyydessä erityisen paljon?
  - Inhokkiruokasi?

  VastaaPoista