maanantai 29. kesäkuuta 2020

Kun ei osaa olla rauhassaOlipa taas päivä. Tultiin eilen mökiltä, ja kaikessa hulinassa mun päivä meni niin, etten aamupalan ja iltapalan välissä syönyt mitään. Tänään meninkin sitten taas jo kuudeksi töihin, ja vaikka kiltisti söin aamupalaa ja lounasta, oli mulla pitkin päivää vieläkin vähän heikko olo.

No, fiksu ihminen olisi tietenkin töistä päästyään mennyt kotiin laittamaan ruokaa ja syömään kerrankin kunnolla. Mutta minäpä en, mulla nimittäin on huutava pula uusille vaatteille, joten lähdin jälleen kerran shoppailemaan. Kiertelin ympäri kauppoja, ja kävin sovittamassa housuja, joita olin aiemmin ihaillut kaverini päällä. Nuo housut olivat aivan ihanat ja maailman ihanimmat päällä. Mun sovittama M-koko oli kuitenkin hieman reilu, eikä heillä ollut S-kokoa vertailun vuoksi, joten lähdin jatkamaan kierrostani. Lopulta päädyin, väsyneenä ja nälissäni, kahlaamaan läpi kolmen tunnin ajan kolmea eri kauppakeskusta ympäri Helsinkiä noiden yksien housujen perässä.

Housuja ei löytynyt, mutta eipä hätää. Päätin, että käyn huomenna hakemassa ne vähän reilut m:t (jotka olivat supermukavat ja rennot päällä ja joiden kanssa voi hädässä käyttää vaikka vyötä), otin ruokaa Fafa'sista mukaan (koska en todellakaan enää aikonut kotona ruveta kokkaamaan), tulin kotiin ja jähmetyin loppuillaksi telkkarin eteen. Kotimatkalla taivas synkkeni ihanan tunnelmalliseksi ja sain kävellä kotiin vesisateessa. Ei kuitenkaan satanut kauhean ankarasti, ja puiden alla oli sen verran kuivaa, että mun oli pakko jäädä vielä hetkeksi kuvailemaan. 

Nyt on kuitenkin uniaika, niin huomenna ehkä jaksaa taas shoppailla (ja mennä töihin tai jotain) paremmin voimin. Ihanaa viikkoa kaverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti