torstai 2. heinäkuuta 2020

Mielessä tällä viikolla

Ihanat helteiset kuvat viime kesältä @jokiwonn

Hei, ihanaa heinäkuuta! Ihan käsittämätöntä, että nyt ollaan jo heinäkuussa, kesätyöt puolivälissä ja kesä jo pitkällä. Jotenkin kun tällä kertaa ei ole lomaa, ei samalla tavalla tunnu kesältä. Työt ovat muutenkin vieneet ison osan ajasta, ja vapaa-ajalla tulee vain maattua kotona. En edes tiedä, kuinka monta kertaa olen viimeisen kahden kuukauden aikana kotona avannut konetta, en varmaan edes viikottain. Viime aikoina on mielen päällä ollut kuitenkin kaikkea ihanaa ja jännittävää, ja ajattelin tässä vähän raottaa, että mitkä asiat näinä päivinä ovat oikein pyörineetkään mielessä.


Sisustaminen

Mulla on edessä taas hieman kodinlaittamista (iik!), ja viimeisen viikon olen selaillut aktiivisesti kaikkien mahdollisten huonekalukauppojen sivuja ja Toria ihan jatkuvalla syötöllä. Tänään puolestaan käytiin Ikeassa ja muissa lähikaupoissa. Lähdettiin tyhjin käsin ja täysin vatsoin, mutta tulemme vielä uudestaan!

Rakkauden juhlaa

Herkkuja ja donitseja, vanhojen klassikkokomedioiden katselua sängyssä, spessuviikonlopun suunnittelua ja ihanaa kutkuttavaa onnellisuutta ja hölmöjä hymyjä kesken työpäivän. <3.


No ne työt

Olen taas vaihteeksi saanut soitella mielenkiintoisille ihmisille, näpytellä ahkerasti ja pitää mielen luovana. Nyt on ihanat kaksi päivää vapaata, ja sitten taas uudella tarmolla! Ensi viikolla mulla on viisi aamukuuden vuoroa putkeen, tsemppaavia ja piristäviä ajatuksia saa lähettää :D

Shoppailu

Mun kaikki vaatteet, erityisesti alaosat, ovat tuntuneet jääneen pieneksi, ja mulla on ollut koko ajan ihan kauhea vaatekriisi, kun ei ole mitään kivaa päälle pantavaa. Pitkästä aikaa olenkin siis ostellut uusia vaatteita! Muutama viikko sitten ostin ihanan simppelin ja rennon mustan mekon, jossa voisin kirjaimellisesti asua (ja melkein olenkin). Tiistaina kävin ostamassa uudet rintsikat sekä housut, jotka eivät ole mustat eivätkä kiristä yhtään mistään! Pitää varmaan taas joku päivä yrittää asukuvailla hieman, niin saisi nämäkin löydöt tänne ikuistettua.


Yöunet

Aamuvuorot tarkoittaa aikaisia unia. Tätä näpytellessä kello on puoli kymmenen, ja olen ihan poikki kun normaalisti tähän aikaan olen ainakin melkein nukkumassa! Huomenna on kuitenkin vapaapäivä, joten olen antanut vähän "lipsahtaa" tässä nukkumaanmenossa. Tulin muuten kotiin varmaan kolme tuntia sitten, ja olen siitä asti vain maannut sängyllä, vaikka tarkoitus olikin tiskata ja tehdä muuta järkevää. Ehkä mä vaan tän julkaisun jälkeen haen lasillisen vettä ja kömmin peiton alle. Nukkuminen on kuitenkin yksi elämän ihanimmista asioista! Mä olen muuten aina ollut tosi huono ja öisin paljon heräilevä nukkuja, mutta viime aikoina musta tuntuu, että olen nukkunut paljon paremmin. Osaltaan ehkä tämä aikaisempi rytmikin vaikuttaa, mutta on se jotenkin rentouttavaa, kun ei yöllä herää tunnin välein aamua odottamaan.

Millaisia asioita teillä on ollut viime aikoina mielessä?


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti