maanantai 6. heinäkuuta 2020

15,5 neliön yksiön asuntoesittely videolla & muuttouutisia!


Olen asunut mun viidentoista ja puolen neliön kokoisessa opiskelijayksiössäni nyt jo melkein kolme vuotta. Mä olen kotiutunut tänne tosi hyvin, ja pienestä koostaan huolimatta tämä kämppä on toiminut mulla on ihan mahtavasti. Oon muutamaan otteeseen jo kotiani täällä enemmän esitellyt (tsekkaa ensimmäinen esittelypostaus, perintökalusteet ja meikkinurkan esittely), mutta aina olen mielen pohjalla pohdiskellut kaikenkattavan kämppäkierrosvideon tekemistä.

Tässä sellainen siis vihdoin on! Perjantaina siivosin ja puunasin puoli päivää, ja esittelinkin teille sitten koko asuntoni lattiasta kattoon. Videolla pääsette kurkistamaan mun kaikkiin kaappeihin ja samalla vähän esittelen, miten olen oikein saanut kokonaisen elämän mahtumaan mun minikotiini.


Jos upotus ei toimi, näet videon myös täältä.


Nyt vietelläänkin sitten viimeisiä hetkiä minikodissa. Mä nimittäin sain vihdoinkin mahdollisuuden muuttaa naapuriin vähän isompaan yksiöön ja muutto on edessä kuun vaihteessa! Oon tosi innoissani tulevista ekstraneliöistä (jotka mahdollistavat esimerkiksi oikean parisängyn ja pyykinpesukoneen ja pianonkaltaisensoittimen), mutta enemmän ja enemmän on myös kaihoisat fiilikset siitä, että mun pitää luopua tästä mun ekasta omasta kodista. Mä oon viihtynyt täällä tosi hyvin ja tehnyt tästä kodista just mun näköisen, ja oon ollut tähän tosi tyytyväinen. Tulevassa kodissa on myös pienempi ikkuna ja sinne tulee vähemmän päivänvaloa, mutta se on oikeastaan ainoa downgrade nykyisestä.

Aion tänne sitten kuun vaihteessa päivitellä urakalla muutto- ja sisustuskuulumisia kuten myös Instagramiin (@sannalovesfood), joten kannattaa seurailla siellä, jos yhtään muuttojutut kiinnostaa! Vielä ehtii myös heittää kysymyksiä mun tulevaan Q&A-postaukseen, aihe on vapaa mutta jos esimerkiksi juuri minikodista tai muutosta haluaa kysellä, niin voin niihinkin sitten vastailla <3

Ja voitteko uskoa, että julkaisin jo toisen videoni kuukauden sisään, who am I?


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti