torstai 30. heinäkuuta 2020

Muutto etenee

Täällä alkaa muutto toden teolla konkretisoitua. Muuttopäivään on kaksi päivää. Vuokrasopimus on allekirjoitettu ja sähköt ja kotivakuutukset päivitetty. Olen ostanut uuden petauspatjan ja uudet tyynyt uuden kotini (minulle) uuteen sänkyyn. Olen pessyt uunintauksen ja järjestänyt kaikki ympäriinsä lojuvat tärkeät paperit. Olen heittänyt kymmeniä huulipunia ja muita meikkejä roskikseen ja lajitellut toisen "jos joku nämä itselleen huolisi" -kasan lisäksi.


Suurin urakka tässä on kuitenkin edessä,  nimittäin se varsinainen pakkaaminen ja siivoaminen. Mun asunto on sen verran pieni, etten ihan hirveästi etukäteen viitsi pakata, kun ei laatikot ja muut minnekään mahtuisi. Mulla on muutenkin sen verran vähän tavaraa, ettei siinä muutenkaan (pitäisi) ihan hirveän kauan kestää.

Huomenna alkaa hommat oikein kunnolla, joten sitä ennen pyrin tekemään niin paljon, kuin vain voin varsinaista pakkaamista aloittamatta. Käydä kaappeja ja laatikoita läpi, luopua ja lajitella. Tulevassa asunnossa on onneksi nykyistä enemmän säilytystilaa, mutten halua sinne siltikään viedä mitään oikeasti turhaa. Tämä on mahtava tilaisuus karsia.


Ihan käsittämätöntä, etten kohta asu enää täällä. Tämä on kuitenkin mun ensimmäinen oma kotini, ensimmäinen koti, missä mulla on ollut kaikki valta sisustaa ja elää ja olla ja rakentaa kotia, ensimmäinen koti, jossa olen lähtenyt elämään itsenäistä elämää. Mä olen todella sellainen kaihoilija, että ihan senkin takia pakkaamisen aloittamista haluan pitkittää mahdollisimman pitkälle. Olen tosi innoissani muutosta ja isommasta asunnosta, mutta mun on vain todella vaikeaa käsittää, että samalla mun pitää kokonaan luopua tästä. Että tämän viikon jälkeen en tule viettämään täällä ainuttakaan yötä, kutsu kylään ainuttakaan läheistä, kokkaa ainuttakaan ateriaa.


Ai kauhea, nyt mua alkaa ihan oikeasti surettaa! Samalla kuitenkin tiedän, että uuteen asuntoon siirryttyäni en mä oikeasti jää haikailemaan takaisin. Joka tapauksessa tämä on ollut mulle hyvä koti. <3

No niin, nyt mä lähden jatkamaan krääsän läpikäymistä ennen töihin lähtöä, bai!

Ai niin, jos reaaliaikaiset muuttokuulumiset kiinnostaa, kannattaa laittaa Insta (@sannalovesfood) seurantaan! Stooreihin aion päivitellä ahkerasti tunnelmia ja loinkin jo muutto-kohokohdan, johon muuttostoorit jäävät talteen myöhemmäksikin.


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti