maanantai 12. lokakuuta 2020

Syyskuun ihanimmat

Mä en voi uskoa, että me ollaan jo lokakuun puolivälissä. Yliopistossa hämmentää vielä enemmän, kun tuntuu että syksyn opinnot alkoivat ihan justiinsa (siis vajaa puolitoista kuukautta sitten), ja ensi viikolla on perioditauko ja ekat kurssit tulevat jo päätökseensä. Päivämääriä ja deadlineja selaillessa huomaa, että kohta ollaan taas jo kuun lopussa ja marraskuussa ja synttäreissa ja joulussa.

Lokakuun kiireen keskellä haluan kuitenkin palata hetkeksi iki-ihanan syyskuun tunnelmiin. Syyskuu oli täynnä paitsi armotonta arkea, myös niin monia ihania hetkiä, että todellakin tahdon ne jakaa teidänkin kanssa.

Syyskuussa ihanaa oli muun muassa...

♥️ Mökkireissut. Syyskuussa pääsin vielä jopa kaksi kertaa mökille! Ensimmäinen mökkiviikonloppu oli ihanaa hengailua rakkaiden ystävien kanssa pitkästä aikaa, ja toinen täydellinen mahdollisuus rauhoittua ja irtiotto arjesta. Osana ekaa mökkireissua pääsin puoliksi sattumalta näkemään ohimennen perhettäkin, ihana oli heitäkin nähdä ihan nopeasti!

♥️ Sienireissut! Äidin kanssa käytiin kaksi kertaa sienessä, ja löydettiin paljon enemmän kantarelleja ja suppilovahveroita mitä olisin koskaan uskaltanut toivoa! Nyt on pakkasessa sieniä vielä ihan kiitettävä määrä syksyn varalle.

♥️ Valmistuminen - syyskuussa mä nimittäin sain vahvistuksen, että olen todellakin valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi, merkinnän rekisteriin ja todistuksen postissa! Vitsi mikä fiilis, kun neljän ja puolen kuukauden odottamisen jälkeen mulla oli vihdoinkin mustaa valkoisella ja voin rauhallisin mielin kutsua itseäni kandiksi. Kuvaussessiot kavereiden kanssa toki vielä odottavat, toivottavasti pian!

♥️ Kodin sisustaminen. Samana päivänä kun kandimerkintä tuli rekisteriin (itse asiassa kymmenen minuutin sisään), posti toi mun Ikea-paketin ja sain kauan kaivatun meikki-/työpöytäni. Mun pitää esitellä tämä nurkkaus joku päivä vielä tarkemmin, mutta tämä on aivan ihana ja sopii mun kotiin paljon paremmin, mitä uskalsin toivoa. Tämän pöydän ääressä istunkin melkein joka päivä kouluhommien ja etäluentojen parissa ja tätäkin kirjoittaessa! Tuli myös superhyvä fiilis, kun postin kuljettaja tuli jopa etuajassa ja kantoi mun (painavan) paketin ylös kotiin asti, vaikka virallisesti hänen ei olisi kuulunutkaan jättää sitä kuin vain alaovelle. Helpotti mun elämää tosi paljon ja toi hyvän mielen <3

♥️ Ihana peltokuvaussessio Haltialan kotieläintilan kupeessa kaverin kanssa. Kuvasaldoa tuolta reissulta lisää muun muassa täällä.

♥️ Sarjamaratoonit. Netflixistä olen ahkerasti katsonut jälleen Modernia perhettä (paras). Kivaksi rutiiniksi mulle puolestaan on muodostunut Salkkareiden katsominen tiskatessa ja kokkaillessa. Tylsää puuhaa alkaa jopa odottaa, kun se tarkoittaa sarjaan uppoutumista, ja mä olen vihdoinkin taas päässyt oikeasti etenemään Salkkareissa! Mulla Salkkareiden katsominen on siis vähän jäänyt, mutta tahdon katsoa kaikki jaksot enkä hypätä suoraan pitkän tauon jälkeen uusiin tapahtumiin. Nyt mä olen menossa jo kevään 2019 jaksoissa, eli oon alle 2 vuotta jäljessä! Aika monta sataa jaksoa kuitenkin on vielä katsottavana, että pääsen ajan tasalle. Mutta hei, muutaman kerran viikossa saa helposti katsottua neljästä viiteen jaksoa putkeen, ja keittiökin pysyy siistimpänä!

♥️ Iltaiset kävelylenkit kotikulmilla.

♥️ Herkulliset koti-illalliset (esim. tää maailman paras suppilovahveropiirakka itse kerätyistä sienistä!).

♥️ Uusi tukka! Ihanaa, että väri näyttää edelleen samalta (tai ainakin yhtä hyvältä), vaikka kampaajakäynnistä on jo kuukausi ja pesuja on ollut välissä moonta. Blondin kanssa kun tulokset valuivat saman tien kotona viemäristä alas.

♥️ Yhtenäisempi Instagram-fiidi! Kerrankin olen onnistunut pitämään edes jonkinlaista teemaa vähän pidempään yllä, ja vihreä fiidi on musta vaan niin kiva, luonnollinen ja suht helppo toteuttaakin.

♥️ Marimekon lempparilakanat ja muutenkin sängyn uusi ilme.

♥️ Raikas syysilma, viileät muttei kylmät illat ja ihan nätit maisemat. 

Mikä oli sun syyskuussa ihanaa?


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Miten ihanan tunnelmallisia nää kuvat, sopivat hyvin tällaiseen syksyiseen postaukseen! Noi sun Marimekon lakanat on ihana piristävän väriset ♥ Mun syyskuussa oli ihanaa syksyinen sää ja auringonpaiste sekä uudenlainen arki, johon alkaa pikkuhiljaa tottua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sini paljon! Mä olen kyllä ihan rakastunut näihin lakanoihin <3 Ihana, että sullakin on ihania syysfiiliksiä!

      Poista