perjantai 7. tammikuuta 2022

Mä muutin Ranskaan

Terveisiä täältä Euroopan toiselta reunalta! Pitkän (kauhunsekaisen) odotuksen ja suunnittelun jälkeen viimein maanantaina koitti se päivä, kun keräsin kimpsuni ja kampsuni, hyppäsin autoon ja lentokoneeseen ja taksiin ja junaan ja toiseen taksiin ja matkustin talvisesta koti-Helsingistäni Caeniin, Ranskan Normandiaan.

Matka oli kohtalaisen sujuva mutta PITKÄ. Herätyskello soi 3.30 noin kolmen tunnin yöunien jälkeen, kotoa lähdimme puoli viiden jälkeen ja lentokin oli tunteroisen verran myöhässä, kun kentällä oli ruuhkaa. Lopulta olin perillä kämpälläni puoli viiden aikaan (paikallista aikaa), eli matkustamiseen upposi noin 13 tuntia.

Tiistaina piipahdin sitten virkistäytyneenä yliopistolla. Tutustuin suomen kielen opettajiin ja käytiin läpi, miltä mun kevät harjoittelijana näyttääkään. Muuten mulla alkaa varsinaiset työt vasta ensi viikolla, joten tämä loppuviikko on ollut mulle loikoilua, asettumista ja uuteen ympäristöön tutustumista. Ja rennosti olen ottanutkin! Olen nukkunut pitkään ja katsonut Youtube-videoita ja Gilmoren tyttöjä.

Tästä nyt lähtee mun kevät suomen kielen opetusharjoittelijana Caenin yliopistossa! Olen päivitellyt enemmän kuulumisia jo Instagramin puolella (nimimerkkini on siellä sannalovesfood jos et vielä seuraa, kaikki stoorit tallentuvat Ranska-kohokohtiin!), ja myös tänne blogiin tulee runsaasti Ranska-aiheista sisältöä seuraavan neljän kuukauden aikana. Tämä oli nyt tällainen ensitervehdys, syvempiin aiheisiin keskitytään tulevissa postauksissa. Ihana kun olet mukana seurailemassa mun seikkailua, kaikki postaustoiveet ja aiheideat otetaan lämmöllä vastaan! <3

Lue myös:

Mä muutan Ranskaan!

Au pair -kesä Lontoossa: kootut postaukset


Liity lukijaksi tästä!

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihanaa saada seurata matkaasi niin täällä blogissa kuin instan puolella.! 🥰💖 Toivottavasti matka on todella antoisa.! 🥰💖💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että oot mukana seuraamassa! ❤ kiitos paljon 🥰

      Poista