keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syksytunnelmia :)




Meinasin yksi aamu myöhästyä jo toisesta metrosta, koska näin tiellä tämän kauniin kohmeisen vaahteranlehden. Alkusyk-
systä on niin kaunista!

Tänään alkoi koeviikko. Oikeasti se alkoi jo eilen, mutta sain viettää tiistaini kokeettomana, pitkään nukkuen ja kotona siivoillen. Silloin, kun pitäisi opiskella, huomaa oikeasti, miten kaikki muu on niin paljon mukavampaa. Eilen esimerkiksi (niinkuin koko viikonlopun) kokeisiin lukemisen sijaan mä siivosin, tiskasin, järjestelin, lajittelin, pesin pyykkiä, heitin tavaroita roskiin, järjestelin vielä vähän lisää, imuroin, laitoin ruokaa, leivoin, ja tottakai katsoin Frendejä. Aina vaan Frendejä. En mä tässä neljän päivän aikana ole katsonut kuin ehkä 40 jaksoa..... :'D

 
Tänään huomasin tämän koulupanostukseni kannattavuuden, kun istuin yhteiskuntaopin kokeessa tajuten, etten ollut lukenut kysytyistä aiheista mitään. Kun olin illalla kotona tullut siihen tulokseen, etten kuitenkaan onnistu koko koealuetta läpi lukemaan, päätin opetella kunnolla pari aihetta, joita opettajamme todennäköisimin kysyisi kokeessa. Opettelin siis vaihe vaiheelta lakien synnyn. Voi kun mä osaan sen nyt ihan oikeasti. Olisi ollut ihanaa, jos sitä olisi kysytty kokeessa. Mutta kaikkea ei voi saada. Höh :( Päädyin kirjoittamaan puolitoista sivua demokratian toteutumisesta Suomessa ja puoli sivua täyttä p****a kuntien palveluista yms. Kyllä noilla läpi pääsee. :)



Koulupanostusta... Tunnilla kuuntelen paremmin, kun piirtelen samalla, ja
piirtely onnistuu paremmin, kun on suunnitelma ja pidempi projekti. Tässä
siis englannin ja mukun vihkotaideteokseni :)



Nämä mun kuvat tässä postauksessa ovat itse asiassa eräästä viime viikkoisesta postauksesta, joka ikävä kyllä jäi luonnoksiin. Nyt kun odottelen Alen kokeen loppumista (ja ruokalan ovien aukeamista, nam, tortillaa! ♥), voin mä ihan yhtä hyvin postaillakin. Tähän kirjoitteluun ei nyt ole ollut/tule olemaan paljoakaan aikaa juuri tuon koeviikon ja kotona käynnissä olevan suursiivouksen takia, mutta älkää huoliko, en mä blogiakaan nyt unohda kun olen kerran vauhtiin päässyt! :) Tulevia postauksia mm. toispuoleinen-haaste, ja vaate- ja kenkäkaapin esittely. Varmaan sitten siivouksen valmistuttua tulee kotipostausta ja keittiöstä kertomista, Berliinistäkin pitäisi kirjoittaa...:D Niitä odotellessa jos teillä on joku aihe mielessä, niin antaa tulla!
 
 
 
 
Muku-luokassa mun paikalle oli ilmestynyt pyörivä tuoli, ette arvaa mitä sillä tunnilla tuli tehtyä :D Alepan kaakao kourassa ja kaikki oli hyvin :3 En tiedä johtuuko siivouksesta vai syksystä, mutta on hieman nuhainen olo ollut nyt viime aikoina. Toki merkittävin tekijä on se kotona (ja etenkin siivotessa) leijaileva pöly, mutta ei sitä tiedä. Tänä aamuna kotoa lähtiessä oli nollakeli, muistakaa lapset pukea lämpimästi päälle! Eilen juuri (lakon takia bussilla kulkiessani) ihailin tätä säätä, ehkä olen hullu, mutta musta on ihanaa, kun on raitista ilmaa, posket punottaa ja saa käyttää isoja villapaitoja ja kirkkaankeltaisia saappaita, joissa on lämmin vuori. Ilman sitä kamalaa tuulta olisi ollut oikein ihanaa ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Nyt mun pitää vielä esitellä teille mun viime torstain lounas. Ei äiti uskonut, että jaksaisin syödä noin ison annoksen, mutta mäpä söin ja otin vielä lisää, oli niin hyvää! Oon ollut viime aikoina niin huono syömään, että tästä pitää vähän ylpeillä. Syömispostaustakin tulossa! :D Kuvassa siis keitettyjä perunoita, savulohta, créme fraiche -kastiketta (kermaviiliä kun ei ollut), kunnon salaattia, raejuustoa ja ruisleipä! Kyllä sillä pariksi tunniksi nälkä lähti.
 
 
....olisikohan ruokalan ovi jo auki...? Adios, lukekaa ahkerasti, pukeutukaa lämpimästi, nukkukaa riittävästi ja syökää kunnolla! ♥ Byebye!!


Tästä kuvasta tykkään kamalasti, löytyy tästä postauksesta! :D


2 kommenttia:

  1. Mukavaa alkavaa syksyä :)
    Näitä sun päivityksiä on kiva lueskella, pistää hymyn herkälle :)
    Jatka samaan malliin. Olet upea ja ihana ihminen, eikä kannata välittää tyhmistä kommenteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos ihana! Kiva että joku tykkää :D mukavaa syksyä sullekin :3

      Poista